• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam Dziewczęta.
Ja wczoraj wyszłam ze szpitala, o 6 rano poroniłam o 12 miałam łyżeczkowanie.
To moja 1-sza ciąża. 6 tydzień. Podejrzewali ciążę ektopową, bo w macicy nic nie było widać.. Zabrali Mnie do szpitala na obserwcję i kazali odstawić duphatson
i następnego dnia -miało być bhcg ok 1500, ciąża zaczęła obumierać- bthcg spadało.
Okazało się, że ciąża była normalna, tylko za wcześnie było na usg.
Czekam na wyniki.
Dziś już jestem w domku, fizycznie jest całkiem dobrze, psychicznie masakra.
Becze i palę papierosa za papierosem.
Choż przyznam, że lżej jak człowiek ma się do kogo wygadać.
Myslę tylko o jednm... Kiedy znowu Mogę zacząć się starać? Bo lekarze nic mi na ten temat nie powiedzieli..
Witaj. Dla twojego Aniołka
[*]
. A co do starań, to z tego co dziewczyny piszą to po zabiegu 3miesiące, ale najlepiej poradzi ci Twój lekarz, bo musi zobaczyć czy wszystko się wygoiło.

Witaj ksiezniczko.
Swiatelko dla Twojego aniolka(*)

Haniu to niezle jak u Ciebie nie widac brzuszka a niedlugo konczysz 17 tc.
U mnie juz widac i nie mieszcze sie w `´stare´´ spodnice.

Aniolek-20.03.2009
Jak się rozbiorę to widać, ale w ubraniu nie, a bez ubranka to mnie tylko Darus ogląda :-D

reklama
Haniu a ja niedlugo szykuje sie aby powiedziec o ciazy rodzicom dziewczynki,ktora sie zajmuje...
nie mam juz jak ukryc brzuszka i czasem nawet mam wrazenie,ze oni sie cos domyslaja,,,

To trzymam kciuki, żeby ta wiadomość nic nie zmieniła w Waszych relacjach, żebyś mogła opiekować się Małą jak długo dasz radę.
A co do mnie to ja nie powiem o ciąży - jak ktoś zapyta, to nie zaprzeczę, ale nie będę się wychylać, a myślę, że po tym jak zakończyła się moja poprzednia ciąża to raczej się nie będą z pytaniami rzucać. No chyba, że naiwna jestem, a ludzka ciekawość silniejsza niż poszanowanie prywatności.

Probuje wstawic zdjecie brzuszka robione pare dni temu...
No,ale nie wiem czy mi sie uda.

Załączniki

• IMG_1156.jpg
    IMG_1156.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 71
Oto mój syn Igorek
Chciałam się tylko pochwalić i uciekam bo musze nakarmić głodomorka!!!!!!
a i mała korekta bo pisałam do dziewczyn na śpiąco Mały urodził się o godz 0:28 i ważył 3940g i po chwili dostał juz 10 pkt w skali Apgar bo już zaczoł miec rozowa skore

Załączniki

• Igorek!!!!!!!!!!!!!.jpg
    Igorek!!!!!!!!!!!!!.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 81
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry