• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witajcie moje kochane!!!
Dużo nieznanych mi nicków zauważyłam i pozdrawiam wszystkie dziewczyny!!

ja dalej nie mam netu a w pracy taka zawierucha że nie mam czasu odsapnąć. Ale pamiętam o was i trzymam kciuki za wszystkie staranka i nowe dzieciaczki:-D:-D
ja znowu na weselu!!! za chwilę przygotowania się zaczną.

Tyle mam wam do powiedzenia i tyle do nadrobienia ale czekam na ten net u siebie1
Całuski dla mamuś, przyszłych mamuś i brzuszków:-D

Agatko nareszcie, myśmy tu już chciały listy gończe za Tobą wysyłać :-)

Baw się dobrze na weselu i pogoń swoich operatorów od netu! Możesz ich nawet nami postraszyć... Może wizja wściekłych bab z BB zmotywuje ich do zagęszczenia ruchów :-)

reklama
Asiu naprawdę się starałam -jak usłyszałam że muszę czekać jeszcze tydzień to myślałam że kogoś znokautuję!!! wpadłam w wir roboty i zleciało mi jakoś... ale pamiętam o was zawsze!!!

Doczytałam właśnie o Patib i Oli15... serce mi się ścisnęło tak mi przykro, tak smutno czytać wieści, które ma się nadzieję że nie są prawdą... dziewczyny kochane tulę was mocno...

Asiu naprawdę się starałam -jak usłyszałam że muszę czekać jeszcze tydzień to myślałam że kogoś znokautuję!!! wpadłam w wir roboty i zleciało mi jakoś... ale pamiętam o was zawsze!!!

To tak jak my o Tobie :-)

Doczytałam właśnie o Patib i Oli15... serce mi się ścisnęło tak mi przykro, tak smutno czytać wieści, które ma się nadzieję że nie są prawdą... dziewczyny kochane tulę was mocno...

Tak, to prawda. Wieści od Pati i Oli15 nie są dobre. Tak samo smutne jest to, że Syla28 do końca ciąży będzie w szpitalu, bo istnieje groźba, że Wikusia za szybko będzie chciała świat zobaczyć po tej stronie :-(

Ale są i dobre wieści: nowe dzieciaczki :-)

No i moje zielone światełko :-)

bardzo się cieszę z nowych maluszków!!!

gratuluję zielonego światełka i dobra rada -NIE SPINAJ SIĘ!!!
ja dopiero jak wróciłam do pracy zrozumiałam co to znaczy -ostatnio wam pisałam że mam @ -co się okazało krwawienie trwało 1 dzień i koniec!!! załamka -poszłam do pracy wyluzowałam i jest teraz taki z prawdziwego zdarzenia!!! więc za 21 dni mierzę ten progesteron co ostatnio był do bani i wtedy zobaczę -bo co mi z zielonego światełka skoro i tak nici ze staranek -choć są przyjemne nie powiem....:-D:-D
Lekarz kazał przyjść po @ zobaczyć czy jest pęcherzyk ale może odpuszczę -po co nadzieje jak nie wiem co z hormonami?

trzymam kciuki kochana a teraz uciekam -fryz i kosmetyczka;-) i na balety!!!
całusy dla wszystkich bez wyjątku
ps niezmiernie miło jest wiedzieć że pamiętacie o mnie:-D:-D

gratuluję zielonego światełka i dobra rada -NIE SPINAJ SIĘ!!!

Staram się, staram. Ale to nie takie proste. Mam jednak nadzieję, że im dalej w las tym będzie łatwiej :-)

ja dopiero jak wróciłam do pracy zrozumiałam co to znaczy -ostatnio wam pisałam że mam @ -co się okazało krwawienie trwało 1 dzień i koniec!!!

A moja pierwsza @ wygląda jak każda poprzednia. No może z tą różnicą, że kompletnie nic mnie nie boli (a czasem bolało) i wcale nie napuchłam (a czasem się zdarzało, że wywalało mi brzuch jak balon). Dziś mam 4 dzień i jestem na finishu. Bardzo mnie to cieszy. Ciekawe po ilu przyjdzie kolejna... :-)

załamka -poszłam do pracy wyluzowałam i jest teraz taki z prawdziwego zdarzenia!!! więc za 21 dni mierzę ten progesteron co ostatnio był do bani i wtedy zobaczę -bo co mi z zielonego światełka skoro i tak nici ze staranek -choć są przyjemne nie powiem....:-D:-D

Ja z tym progesteronem trochę nie rozumiem. Mam tą samą sytuację co Ty, ale mój lekarz stwierdził, że duphaston pomoże rozwiązać tą sytuację.

A co powiedział Ci Twój? Teraz coś bierzesz? I co będzie jak kolejny wynik będzie znów niski? (czego Ci nie życzę...)

trzymam kciuki kochana a teraz uciekam -fryz i kosmetyczka;-) i na balety!!!

Dzięki :-)

I leć, leć. Ja będę się szykowała do wesela kuzynki 1 sierpnia :-)

ps niezmiernie miło jest wiedzieć że pamiętacie o mnie:-D:-D

A czemu miałybyśmy nie pamiętać? :-)

Ostatnia edycja:
Ilonko, ja już się oswoiłam z myślą, że nie poznam co było przyczyną moich poronień, mogę tylko gdybać i w większości przypadków tak jest. Jak porobione masz badania i dobre wyniki to super, bo cytomegalia nawet, jeśli chorowałaś, to już pewnie nie chorujesz.:tak::tak:
Czujesz się gotowa na kolejne staranka?
powiem szczerze, ze jeszcze nie jestem gotowa, bo w sumie nie dość że mam zapalenie które dopiero co zaczęłam leczyć to jednak chcę odczekać te 6 miesięcy aż w moim organizmie wszystko się poukłada
a tak w sumie to mam mieszane uczucia, bo z jednej strony bym chciała już od razu zaczynać starania, a z drugiej strony znów boję się zajść w ciążę, żeby nie skończyło się tym samym, mam nadzieje że to uczucie kiedyś minie bo choinka nigdy nie zajdę w ciążę z takim podejściem

Cześć dziewczyny
po dzisiejszej wizycie brak pozytywnych myśli przynajmniej na kolejne pól roku, lekarz odradził nam starania i póki co leczymy zapalenie po łyżeczkowaniu antybiotykami
troche jestem załamana bo myślałam,ze ta zła passa już odeszła ale niestety
Bardzo mi przykro. mam nadzieję że antybiotyki pomogą i szybko zapalenia przejdzie.
Witajcie moje kochane!!!
Dużo nieznanych mi nicków zauważyłam i pozdrawiam wszystkie dziewczyny!!

ja dalej nie mam netu a w pracy taka zawierucha że nie mam czasu odsapnąć. Ale pamiętam o was i trzymam kciuki za wszystkie staranka i nowe dzieciaczki:-D:-D
ja znowu na weselu!!! za chwilę przygotowania się zaczną.

Tyle mam wam do powiedzenia i tyle do nadrobienia ale czekam na ten net u siebie1
Całuski dla mamuś, przyszłych mamuś i brzuszków:-D
Agatko kochanie witaj!!!!! W końcu się odezwałaś:tak::tak: Już się martwiłysmy o Ciebie:tak::tak: Miłej imprezki:-):-) I wracaj do nas jak najszybciej:-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry