• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam nowe Aniołkowe Mamy(*)(*) dle Waszych Aniołków.
Pytałysie o staranka po stracie.Mi lekarz kazał czekac 3 miesiące ale ja miłam zabieg.Wiem że po naturalnym poronieniu mozna juz po pierwszej @.Najlepiej powie Wam o tym lekarz bo to sprawa indywidualna.Jest tutaj wątek "Badania po poronieni" poczytajcie moze przed staraniami warto zrobic chociaż podstawowe badania.

PATI ciesze sie ze odezwałas sie.Przytulam mocno.Co do OLI to ostatnio pisała ze ma podejrzenie ciąży pozamacicznej miała isc na USG i od tego czasu milczy.Mam nadzieje ze to nie ze smutku.

Niki to masz juz dużą fesolke ,najważniejsze ze wszystko jest cacy.

reklama
A jak myslicie czy ja po pierwszej@ juz moge sie starac?Mialam zabieg teraz czekam na @ i dzis rozmawialam z lekarzem i powiedzial ze bede mogla sie starac.

Lenka a sie tylko witam dzisiaj nie ma siły odpisywać
Odnośni moich staranek to troszkę potrwa we wrzesniu jak dostane 2ga umowe wtedy bede mogła myslec o dzidzi wiec u mnie to raczej na jesien musicie poczekac
a teraz zmykam lulu jutro idziemy na wesele ale jkaos checi brak
pozdrawiam Was gorąco wszystkie bez wyjatku a nowe aniołkowe mamusie przytulam do serduszka
[*] dla Waszych Aniołków

Lenka każda kobieta jest inna i każdej organizm inaczej reaguje zarówno na ciąże jka i poronienie. Jedni lekarz każą czekac 3 miesiace inni poł roku a jeszcze inni dają zielone światełko po 1wszej @. Ja na Twoim miejscu najpier zrobiłabym badania zapraszam na wątek badania po poronieniu tam możesz poczytac jakie badanka robiłyśmy
pozdrawiam

Niki to masz juz dużą fesolke ,najważniejsze ze wszystko jest cacy.

Nikki ciesze sie,ze z dzidzia ok:)
Zobaczysz bedziemy sie cieszyly z naszych dzidziusiow i ten czas szybko zleci:)

Pozdrowionka dla wszystkich:)

Dzięki, Dziewczyny, każde usg to dla mnie kamień z serca...:tak:

Pati, strasznie mi przykro, że musiałaś przez to wszystko przejść:-(:-(:-(. Ja też byłam w szpitalu w innym mieście, żeby uniknąć zabiegu, też dostałam cytotec, tyle, że jak pierwsze 2 tabletki dopochwowo dostałam o 10 to już o 16 się zaczęło, a o 19 macica była pusta, potem tylko 5 dni krwawiłam.

Mamo Sówko, cieszę się razem z Tobą!!:-D

Olu15, daj znać!!

tak sobie myślę, że chyba przede wszystkim ci lekarze, z którymi stykamy się w szpitalu w momencie poronienia rzucają te zapobiegawcze "minimum 3 miesiące", a dopiero lekarz do któego chodzimy jest w stanie na podstawie badania, wywiadu (jak wyglada miesiczka, czy sa plamienia itp.), ewentualnych dodatkowych badan moze powiedziec, ze nie widzi przeciwskazan do staranek mimo, ze 3 miesiace nie minely

Cześć dziewczyny
po dzisiejszej wizycie brak pozytywnych myśli przynajmniej na kolejne pól roku, lekarz odradził nam starania i póki co leczymy zapalenie po łyżeczkowaniu antybiotykami
troche jestem załamana bo myślałam,ze ta zła passa już odeszła ale niestety

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry