• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Mogłaby. Ja jestem ciekawa co u NIKKI, już pewnie jest po USG. Jeszcze jedna dziewczyna miała mieć dziś USG ale na śmierć zapomniałam która.

Mogłaby. Ja jestem ciekawa co u NIKKI, już pewnie jest po USG. Jeszcze jedna dziewczyna miała mieć dziś USG ale na śmierć zapomniałam która.

Ja ostatnio też straciłam nad tym kontrolę. Przez wyjazd i te wszystkie ostatnie wydarzenia...

Strach pomyśleć jak będę do tyłu po 2tyg urlopu :-)

reklama
Cześć dziewczyny :-) Mam pytanie... Poroniłam w maju.. samoistne poronienie, 11 tydz.:zawstydzona/y: Wcześniej lekarz powiedział,że jak będzie zabieg to ma czekać 3 m-ce na ponowne staranie sie o dziecko. Ale zabiegu obyło się bez zabiegu i z kolei mój lekarz ( do którego chodzę od 6 lat) powiedział,że po @ możemy znowu się starać. Mam w tej chwili @ pierwszą od marca tego roku i zastanawiam się czy to nie będzie za wcześnie.. Niczego bardziej nie pragniemy jak mieć maleństwo, tylko... znowu strach przed jego utratą;/
Powiedzcie mi dziewczyny.. jak to było z wami? Możemy? :) :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry