• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

no to Ty nie musisz sie katować leżeniem. Świetnie. A necik u teściowej jest?????

No niestety nie. Dziś oglądałam ofertę Play na internet. Ale abonament odpada, bo w sumie potrzebowałabym czegoś tylko na czas wyjazdu. A abo jest na 18 m-cy. A internet na kartę wymaga zainwestowania w modem, a to bidnie 264zł. Lipa...

reklama
TYLKO???????????????????????? O Matko to cała wieczność. No mamy zamiar taki krótki wypad nad morze. Ale nie wiemy jeszcze kiedy i czy wogóle. MI tak szczerze w tym roku nigdzie sie nie chce jechać.

TYLKO???????????????????????? O Matko to cała wieczność. No mamy zamiar taki krótki wypad nad morze. Ale nie wiemy jeszcze kiedy i czy wogóle. MI tak szczerze w tym roku nigdzie sie nie chce jechać.

Ja mam opór przed wyjazdem, bo będę skazana na przebywanie przez 2tyg z siostrą M, która kończy 7 m-cy ciąży. Ciężko mi będzie patrzeć na jej brzuch i słuchać rozmów o jej samopoczuciu. Dodam, że z rodziny M tylko jego jedna bratowa wie o poronieniu, ale do niej mam 100% zaufanie i wiem, że dalej to nie pójdzie, więc nikt nie będzie świadom jak mi ciężko. I jeśli załapię dół, to mogę zostać uznana za wariatkę. No nic... Jak będzie mnie to przerastać nie będzie innego wyjścia jak powiedzieć o co chodzi... A tego wolałabym uniknąć, bo z kolei siostra M ma dobry kontakt z ex...

Kurcze ale to wszystko pogmatwane. najlepiej by było nie mówić po co ex ma się cieszyć/ Zdrugiej strony oby Cię nie wzieli za jakąś inną umysłowo. Och kurde cieżko. Mam nadzieje że nie będziesz musiała ich informować.

Kurcze ale to wszystko pogmatwane. najlepiej by było nie mówić po co ex ma się cieszyć/ Zdrugiej strony oby Cię nie wzieli za jakąś inną umysłowo. Och kurde cieżko. Mam nadzieje że nie będziesz musiała ich informować.

Oj ex miałaby radochę po pachy! A akurat takiej radości wolałabym jej zaoszczędzić.

Postaram się skupić na poprawieniu relacji z M. W końcu urlop to będzie dobry moment. Z dala od domu, z dala od pracy, z dala od ex. Zobaczymy co z tego wyjdzie...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry