She1978
Orzeszek 27.05.2009 [*]
Hej Dziewczyny!
Niestety dane mi było dołączyć do Waszego grona Aniołkowych Mam.
7 czerwca poszłam na standardowe usg, żeby dowiedzieć się jaką przezierność karową ma mój dzidziuś i czy wszystko u niego ok. To był 11tydz.5d ciązy. Niestety okazało się, że dzidziuś odszedł od nas już trzy tygodnie wcześniej.
Od tego czasu podczytuję sobie Wasze wpisy na forum i stwierdziłam, że chyba pora się ujawnić. Zwłaszcza, że jakoś tak ciężko na sercu, co jakiegos maluszka zobacze, czy dziewczyne w ciaży zobaczę. Do tego dziś się dowiedziałam, że moja koleżanka jest w ciąży.
(*) dla wszystkich Aniołków
Witaj Just79. Przykro mi, że musiałaś do nas dołączyć. Dla Twojej Kruszynki światełko [*].
Niestety widok brzuszków i dzieci będzie teraz Cię prześladowywał. Tak samo jak informacje o kolejnych ciążach wśród znajomych. Wiem to po sobie.
Ale dzięki temu forum łatwiej Ci będzie sobie z tym poradzić. Z bólem, smutkiem, bezsilnością... Zostań z nami i pisz zawsze i o każdej porze. Stanowimy silną grupę wsparcia :-)
A wiadomo co było przyczyną obumarcia ciąży? Miałaś zabieg? Co lekarz kazał Ci robić teraz (badania, czas na kolejne starania, itd)?
Taka pogoda wiec nie dziwie sie ze sie zle czujesz ....uwazaj na siebie i staraj sie przy takiej pogodzie nie przemeczac sie :-)