• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Wróbelek urodziła o 0:28 synka Igorka, waży 3840 i ma 61 cm!! \.:tak:
WIELKIE GRATULACJE WRÓBELKU !!!!!!!

Dziewczyny potrzebuję od Was porady.

No i tak się zastanawiam, czy przypadkiem nie ominąć brania duphastonu od 18 do 28dc 2x dziennie, które miało mi przywrócić cykle sprzed @, tylko od razu brać od 18dc do skutku. Czyli do momentu dostania @ i wtedy odstawiam lub do momentu zrobienia testu i jak będą 2 kreseczki to na wizytę.

A swoją drogą: o to zapomniałam gina zapytać: jak będę miała np 35dc i zrobię test, który będzie negatywny, to mogę odstawić duphaston, czy brać dalej aż do pojawienia się @?

Aha: dzwoniłam po wynik bety: 0,1, więc po ciąży ani śladu...
Asia ja bym raczej brała tak jak ginek kazał. Bo Ty masz ten cykl wyregulować. Trzoszkę sie mijamy faktycznie. Ale nadrobimy to i sie w końcu spotkamy :tak::tak::-):-)

Wiadomość od SELENKI......

Magdusia jest na świecie.......3430g 55cm 10ptk

Selenko Dla CIEBIE TEŻ WIEKIE GRATULACJE!!!! MADZIA WITAJ NA ŚWIECIE!!!

A Wy dziewczyny polecacie małżeństwo:sorry2:?
Co do małżeństwa to u mnie nie ma dużego stazu, ale jestem zadowolona. Lecz to sprawa dla każdego indywidualna.

Witam wszystkie dziewczynki!!!!!

Carri
znowu smutna noc przed Tobą???

Agatko czy Ty wkoncu sie odezwiesz niedobroto????????;-);-);-)

reklama
cześć dziewczyny

Wróbelku, Andzi gratuluję wspaniałych maluszków:-D:tak::-D:-D;-):-)

Niusi to tylko ruszac do dzieła....kciutasy mocno zaciśnięte....

A co do małżeństwa to ogólnie reguły nie ma tak samo jak i z związkami wolnymi.... jeśli ma być dobrze to będzie a jeśli dwoje ludzi do siebie nie pasuje to zaden papierek nie jest w stanie niczego naprawić...

życzę wam miłej nocki

Napisałam długaśny post i mi go zjadło :wściekła/y:
Nie mam siły pisać od nowa.

Wróbelku i Selenko gratuluję dzieciaczków.

Buziam Wszystkie. Napiszę jutro.

Witam wieczorowa pora, a raczej nocna
Mam nadzieje ze Was nie zalewa :cool2:

Olus to juz ostatnia noc wiec chyba dam rade;-) Mysle juz sobie co zrobie jutro na obiad, ksiazke mam przygotowana gdy nie bede umiala zasnac.....

Niusia oj jak dawno Cie nie bylo , mam nadzieje ze nie znikniesz znowu ?
Ciesze sie z tych wiesci ze dostałas zielone swiatło hehe cos mi sie wydaje ze te lato bedzie upojne ;-)

Dilajla,Scarlet.Ilawianka,Hania,Aga,AgaAj,AgaIrl, Anetka, Pyzuniagaj,Cyniczna,Motyl,Kingusia, Edytko,Sylwia I WSZYSTKIE NIEWYMIENIONE DZIEWCZYNY CIEPŁO POZDRAWIAM I ZYCZE MIŁEJ NOCY I SPOKOJNYCH SNOW

reklama
Dzień Dobry
Agnieszka0240 szybko wstałaś jak na taki późny powrót z grilla:)
niusi@ - owocnych staranek życzę :tak: II
Dziś jakoś pozytywniej patrzę na świat. Wczoraj było ciężko - zamówiłam pomniczek dla córci.Taki malutki...
A za 2 tygodnie kończy mi się zwolnienie...brrr trzeba będzie pomyslec o powrocie do pracy.
pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry