• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ja pamiętam, że po roku zaszłam w ciążę gdy już uznałam, że to ciężka sprawa i bez pomocy lekarza, czy jakiś badań nie da rady ;-) i takie zdziwko mnie wzięło przy dwóch kreskach, bo się przyzwyczaiłam do jednej ;-)

Wróciłam z dworca. W szpitalu mam byc o 7 , nie wiem czy opłaca się kłaśc, na dodatek mała tak dała popalić wieczorem,że nie spałam do 2 w nocy.
Edytka do mnie przed chwilą napisała,że Wróbelek urodziła o 0:28 synka Igorka, waży 3840 i ma 61 cm!! Następne maleństwo w Naszej "Rodzinie".:-D:-D
Dostał 9 pkt, bo urodził sie siny, Asia pada z nóg ze zmęczenia, ale pewnie jest szczęśliwa.
To tyle wieści.
Następne mam nadzieję będą ode mnie, Magdusia też urodzona będzie 2 lipca..:tak:

cos mnie trafi normalnie, ostatnio codziennie po 23.00 odlaczaja mi internet :confused::wściekła/y:

WRÓBELKU GRATULACJE !!!!

Selenko trzymaj się dzielnie ! Dziś wielki dzień :-)

Sonita w nocy pisałam i mi net odcięli - bierz się kochana za robotkę ! Ile dzidzia ma czekać ;-)

pozdrawiam wszystkie

wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!

Gratuluje Magistra!!! Super.

Przyszła mamusiu po prostu

GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!

!!!

przyszła_mamusia - gratuluje Pani Magister;-)

Olcia WIELKIE WIELKIE GRATULACJE PANI MAGISTER!!!

mgr Przyszła mamusia WIELKIE GRATULACJE!

Przyszła mamusia - gratuluję raz jeszcze

Przyszła mamusio ..teraz powinnas zmienic nick na MAMUSIA MAGISTER ! GRATULUJE !:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

PM GRATULACJE !!! :-)
Dziewczynki Wy moje kochane. Dziękuję Wam wszystkim za trzymanie kciuków i za gratulacje. Teraz mogę już na spokojnie napisać o obronie bo wczoraj aż uwierzyć nie mogłam. :)))
Wchodziłam na obronę pierwsza. Dostałam od promotora dwa pytania i odpowiedziałam na perfekt, a później jedno pytanie od recenzenta i tak się rozgadałam odpowiadając na pytanie że aż mi przerwali i powiedzili że super :)
No i miał być już koniec obrony a nagle Pani Szefowa Komisji mówi:"jeszcze ja mam do Pani pytanie" - a ja prawie zawału dostałam, bo zadała mi pytanie dotyczące jej "konika" - a to temat w ogóle nie związany z moją pracą..Ale pięknie wybrnęłam i nawet mnie pochwaliła i powiedziała że własnie takiej odpowiedzi oczekiwała :))) No i później mi gratulowali - obroniłam sie na 5 :)))))))) No taka happy jestem że szok..I za obronę mam 5 a na dyplomie 4+ bo jakos dziwnie oni wyliczaja srednia ze studiów i takie tam...
Tak czy siak jestem teraz MAGISTER PRZYSZŁA_MAMUSIA :)))
I mój mężuś i rodzina od wczoraj mówią do mnie PANI MAGISTER ihihih...

Przepraszam że sie tak rozpisałam nie na temat ale moja radość jest taka ogromniasta że chciałam się z Wami tym podzielić - z Wami moimi przyjaciółeczkami :))
Olciku Moj Kochany Ty GRATULUJE CI BARDZO!!!!! wiesz jak bardzo!!!!

Asiczku Mój Kochany - ja wiem że byłaś tam ze mną :) i że trzymałaś kciuki :) Dziękuję :****

Przyszla mamusiu gratuluje tytulu:)

Dziękuję :)))))
Wróbelek urodziła o 0:28 synka Igorka, waży 3840 i ma 61 cm!!

Wróbelku gratulacje ogromniaste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Selenko czekam na wieści o tym że Magdusia jest już na świecie i że ty się dobrze czujesz :))))

Wróbelku gratuluje mam nadzieje, że czujecie się dobrze :-)

Selenko kciuki &&&& trzymam mocno i czekam na wieści, że maleńka jest już na świecie :tak:

Pozdrawiam wszystkie dziewczyny :-)

Sikoreczka, a w którym tygodniu jest koleżanka???

Bo ja w necie znalazłam coś takiego:
"Ciaża zasniadowa- zamiast normalnego embrionu w macicy po zapłodnieniu rozwija sie zwyrodniala materia.Trofoblast,czyli warstwa komorek otaczajacych pechezyk ciazowy ulega przeksztalceniu w konglomeratjasnych,podobnych do tapioki pecherzyków,zamiast w zdrowe łozysko.Zapłodniona komórka jajowa pozbawiona wsparcia ze strony łozyska,wyrodnieje.Choroba ta ,zwana rowniez choroba trofoblastyczna badz zasniadem groniastym,prawdopodobnie wywolana jest przez zaburzania chromosomalne zapłodnionej komorki.Może byc rowniez czesciowa ciaza zasniadowa,podobnie jak w jej odmianie całkowitej(jak wyzej)wystepuje nieprawidłowy rozwój trofoblastu.Jednakze w czesciowej ciazy zasniadowej stwierdza sie obecnosc tkanek zarodka lub płodu."
Niewiem w którym tygodniu jest wczoraj się dowiedziałam że jest w ciązy a za godzinę dostałam sms-a że to ciąza zaśniadowa.niechce narazie do niej dzwonić.Gratulace dla pani MAGISTER i GRATULACJE DLA ŚWIEŻO UPIECZONYCH MAMUŚ I ZDRÓWKA DLA DZIDZISIÓW.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry