Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Olcia WIELKIE WIELKIE GRATULACJE PANI MAGISTER!!!Jestem MagistremJutro na spokojnie napisze jak było bo teraz jestem pełna wrażeń i emocji
)))))))))))))))))))))))))))
kochanie trzymam kciuki za Was. Napewno będziecie dzielne. Czekam na wieści od Ciebie i Madzi!!!Witam się z wami jeszcze dziś.
Gratuluje Magistra!!! Super.
Co do Mnie, jutro mam byc na 7 rano, jeśli nie przyjdzie pacjentka , która ma byc pierwsza to będę o 8.30 na sali, jesli przyjdzie to 9.00-9.30 . Tyle się dowiedziałam. Bardzo sie denerwuję.
Jeszcze dziś wraca z obozu moja córka o 1 lub 2 w nocy więc snu będzie niewiele. Idę pod prysznic. Przepraszam,że nie odpisuję wszystkim ,ale głowę mam zaprzątniętą strasznie. Do napisania.

Cudownie!
ostatnio już wracałam do ośrodka i przejechałam na żółtym
więc już może teraz dojadę do tego ośrodka i uzyskam wynik POZYTYWNY 

zobaczysz jak szybko zleci, ja miałam termin na 30 grudniaNa 7 stycznia, jeszcze pół roku zostało...![]()
Minie trochę czasu i będziemy się cieszyć fasolkami i dzieciaczkami Was, jako kolejnych.
R chciał mi się oświadczyć przy urodzeniu dzidziusia
czasem nie wiem, czy pasuję do tego forum, bo tutaj wszystkie są zdecydowane na dziecko