• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Selena trzymam kciuki, choć już pewnie jesteście po;-)
Wróbelku gratulki
PM również gratulki
Słodziutka - gdzie jesteś?

Ja wczoraj miałam USG połówkowe 3D, niunia zdrowa, 18 cm długa i waży 429 g, przepływy w porządku, wszystkie organy w porzadku, płci nie znamy, bo niunia miała położona rękę między nogami i nie chciała nic pokazać. A i tak jestem szczęśliwa, że wszystko ok, to tyle u nas:tak:
Pozdrowionka

reklama
Dzien dobry...
Ehh noc taka sobie mogla byc lepsza ale jeszcze tylko jeden dzien i bede mogla w nocy tulic sie do meza :tak:Humorek u mnie tez w miare dobrze takze nie ma na co narzekac
Wlasnie jem sniadanko i pisze z Wami ......

Sonitko my nie mozemy Ci powiedziec staranka za rok albo w lipcu .Ty ze swoim partnerem musicie porozmawiac i zdecydowac bo tak naprawde wy musicie czuc sie z tym dobrze
Tazke mam nadzieje ze ta rozmowa sie odbedzie ??
Acha nie mysl za duzo , bo chyba Ci to szkodzi A Co do wrózki...ehhh nie mam zdania

Angeliko caly czas o TOBIE PAMIETAMY I TAK ZAWSZE BEDZIE !!!:-)

Selenko ....ojej zapewne zmeczona jestes okropnie....Mała dała popalic bo juz moze chciala byc przy mamusi, ma to wybaczone
Ty juz w szpitalu .... czekamy na Ciebie i na Magdalenke!!!!!!
Bedzie dobrze!:-)

Wrobelku w koncu sie doczekałas.....GRATULACJE!!!!!!!!!:tak::tak::tak:
Igrku witaj na swieceie !!!!!! Ale jestes duzy :-):-):-):-)
Dużo zdrowia i uśmiechów pisków wrzasków i zabawy moc sporo radości z tupotu malutkich nóżek, łez szczęścia z pierwszego uśmiechu, ząbka, słowa i kroku porozrzucanych wszędzie klocków przytulenia okrągłej główki i uścisków małych rączek.
GRATULACJE jeszcze RAZ!:-)

Przyszła mamusio jeszcze raz gratulacje , geniuszu :tak:
ehh Ciesz sie ciesz bo zasłuzylas na to PANI MAGISTER !

Iza30 ciesze sie ze wszystko z dzidzia ok :) Masz w brzuszku albo malego wstydnisia albo mala wstydnisie:-D

Pozdrawiam wszystkie Was bez wyjatku ......

Dzień dobry :-)

Ja mam jeszcze trochę egzaminów na uczelni, a za dwa tygodnie kolejne podejście do prawka :zawstydzona/y:
Teraz musi się udać:tak:

Albo facet mojej koleżanki, który chciał mieć dziecko, marzył, chodził i gadał o dzieciach - zaszła w ciążę, uciekł... :szok:.
Matko jaki agent :szok::szok::szok:

Witam wszystkie dziewczynki!!!! Nie piszę, podczytuje was.... gdy w pelni tutaj powróce, mam nadzieje, że bedziecie mnie chociaz kojarzyc.....
Na pewno. Wracaj szybko ;-);-)

Wróbelku gratuluję :-D:-D

Ja wczoraj miałam USG połówkowe 3D, niunia zdrowa, 18 cm długa i waży 429 g, przepływy w porządku, wszystkie organy w porzadku, płci nie znamy, bo niunia miała położona rękę między nogami i nie chciała nic pokazać.
Super, że z dzidzią wszystko dobrze:tak::tak:

Dzien dobry...
Ehh noc taka sobie mogla byc lepsza ale jeszcze tylko jeden dzien i bede mogla w nocy tulic sie do meza :tak:Humorek u mnie tez w miare dobrze takze nie ma na co narzekac
Wlasnie jem sniadanko i pisze z Wami ......
Widzę, że humorek się poprawia na powrót męża ;-);-);-)

Witam
podczytuję Was troszkę
Wróbelku GRATULUJĘ!
Przyszła mamusiu - mgr:) gratulacje

U mnie jakoś smutno.
Starania odlożone...
Najpierw muszę mieć zabieg na szyjce macicy (jesienią), później odczekać żeby się zagoiła... A lata lecą...Tak bardzochcialam żeby mój synek miał rodzeństwo -i żeby różnica wieku nie byla taka duża...Ale niestety nie udało się.
Pewnie będę Was podczytywać i wrócę za jakiś czas tak jak angelka123.

pozdrawiam w ten duszny dzień

Witajcie.....
Wróbelek.....ogromne gratulacje.....spory Synus i co za niespodzianka....!
Selenka miała miec Cc o 12 wiec prawdopodobnie Madzia jest juz na świecie.....
Pozdrawiam Was ciepło....chociaz wiem ze przydałoby się trochę chłodu.....

No jestem Dziewczyny. Padnięta po podróży, ale nie na tyle, by nie zajrzeć do Was :-)

Wrocilam od lekarza...
W ogole w nocy to tak mnie bolal brzuch ze spalam tylko godzinke...
Z dzidzia wszystko dobrze:)Lekarz powiedzial,ze stanowczo za malo pije i zalecil brac magnez...
Nastepna wizyta tak jak byla planowana 14 lipca...
Nawet nie wiecie jak sie ciesze,ze wszystko jest dobrze...Niezle sie najadlam strachu.

Bardzo się cieszę, że wszystko ok. Pij dużo jak lekarz kazał. Zwłaszcza, że upalnie się zrobiło!

Asia mam nadzieje że niedlugo wrócisz i cos napiszesz.

Wróciłam i piszę :-)

Jestem Magistrem :) Jutro na spokojnie napisze jak było bo teraz jestem pełna wrażeń i emocji :))))))))))))))))))))))))))))

GRATULACJE!!! Wiedziałam, że bez problemu się uda :-)

Co do Mnie, jutro mam byc na 7 rano, jeśli nie przyjdzie pacjentka , która ma byc pierwsza to będę o 8.30 na sali, jesli przyjdzie to 9.00-9.30 . Tyle się dowiedziałam. Bardzo sie denerwuję.

Selenko, będzie dobrze. I niedługo nam wyślesz zdjęcie swojego Słoneczka a my będziemy składać masę gratulacji :-) Trzymaj się Kochana :-)

Jeszcze dziś wraca z obozu moja córka o 1 lub 2 w nocy więc snu będzie niewiele. Idę pod prysznic. Przepraszam,że nie odpisuję wszystkim ,ale głowę mam zaprzątniętą strasznie. Do napisania.[/QUOTE]

Z drugiej strony zaczęłam myśleć, czy nie lepiej byłoby wszystko poukładać.Poczekać na nowe mieszkanie (tutaj nie mielibyśmy pokoju dla dziecka) i się pobrać.
Wiem, że to nie recepta na szczęście, ale ah sama nie wiem.
Teściowa się wygadała, że R chciał mi się oświadczyć przy urodzeniu dzidziusia (czyli gdyby wszystko było dobrze to w sierpniu) nie rozumiem dlaczego u mojego R jest odwrócona kolejność :blink:
No i to są moje dylematy, dlatego czasem nie wiem, czy pasuję do tego forum, bo tutaj wszystkie są zdecydowane na dziecko tu i teraz, a ja czasem myślę, że to może jeszcze nie ten moment.

Sonitko, jak ja Cię rozumiem. Ja też po poronieniu zaczęłam dużo myśleć. I przekładać sobie wszystko na swoją modłę. I nagle tak jak nie myślałam o ślubie, a o dziecku, tak teraz bardzo by mi się marzyło jednak zachowanie kolejności. Były zaręczyny, teraz chciałabym ślub, a potem dziecko. Może to dziwnie zabrzmi, ale nie chciałabym by nasze dziecko było na naszym ślubie. Tak mi się w głowie poprzestawiało... Przed poronieniem fakt, że jesteśmy po zaręczynach bez ślubu wcale mi nie przeszkadzał. Ba! My zaczęliśmy się starać o dzidziusia w styczniu. A więc 4 m-ce przed zaręczynami. I wtedy też nie miało dla mnie aż tak dużego znaczenia to, że nie jesteśmy po słowie. Wystarczało, że się kochamy... Poronienie zmieniło wszystko. Problem w tym, że jak ja będę czekała na to, aż zaczniemy rozmawiać o ślubie to będę za stara na dziecko (a zbyt młoda już nie jestem). Więc chyba nie mam zbytniego wyjścia i muszę zrezygnować z kolejności zaręczyny-ślub-potomek...

Edytka do mnie przed chwilą napisała,że Wróbelek urodziła o 0:28 synka Igorka, waży 3840 i ma 61 cm!! Następne maleństwo w Naszej "Rodzinie".:-D:-D Dostał 9 pkt, bo urodził sie siny, Asia pada z nóg ze zmęczenia, ale pewnie jest szczęśliwa.

GRATULACJE WRÓBELKU!!!

Następne mam nadzieję będą ode mnie, Magdusia też urodzona będzie 2 lipca..:tak:

No właśnie, czy ktoś coś wie? To już 13... Może Selenka już tuli Magdusię? :-)

Igorku witamy Cię cieplutko!!!!
Wróbelek gratulację!!!! Potężny chłopak Ci się udał i jaki wysoki :)))))

Selenka, Magdusia - jesteśmy z wami!!!

Ja wczoraj miałam USG połówkowe 3D, niunia zdrowa, 18 cm długa i waży 429 g, przepływy w porządku, wszystkie organy w porzadku, płci nie znamy
super że wszystkie wyniki dobre!! :))))

U mnie jakoś smutno.
Starania odlożone...
Najpierw muszę mieć zabieg na szyjce macicy (jesienią), później odczekać żeby się zagoiła... A lata lecą...Tak bardzochcialam żeby mój synek miał rodzeństwo -i żeby różnica wieku nie byla taka duża...

Niestety czekania na staranka potwornie się dłużą.. Mam nadzieje że po zabiegu szybko wydobrzejesz.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry