Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
też bym tak zrobiłaMi się wydaje, że tak będzie najlepiej. Z tego co obserwuję @ jest taka jak zwykle przed poronieniem. Ani bardziej obfita, ani bardziej skąpa. Nic mnie nie boli. Objawy @ miałam już w terminie, gdy miałam ją dostać. Podejrzewam, że stres wywołał te kilka dni opóźnienia. Więc chyba pominę ten cykl duphastonu 2x dziennie od 18 do 28dc, a odrazu będę brała do skutku
No właśnie trzeba zadbać, żeby później mieć stosunkowo spokojną głowę...
Gabrysia przykro mi ze staranka odłozone ale chyba lepiej najpierw zadbac o zdrowko by potem sie nie zamartwiac ??
(w październiku minie 6 lat małżeństwa) różnie bywa- raz lepiej raz gorzej- jak w każdym związku. Ale jakoś tak razem latwiej.i jedno nazwisko She1978 - też jestem rocznik 78![]()
Byłam dzis u lekarza mamy zielone światełko dostałam BROMERGON i ORGAMETRIL a pozniej widzimy sie jak juz bedzie fasolka