• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Mi się wydaje, że tak będzie najlepiej. Z tego co obserwuję @ jest taka jak zwykle przed poronieniem. Ani bardziej obfita, ani bardziej skąpa. Nic mnie nie boli. Objawy @ miałam już w terminie, gdy miałam ją dostać. Podejrzewam, że stres wywołał te kilka dni opóźnienia. Więc chyba pominę ten cykl duphastonu 2x dziennie od 18 do 28dc, a odrazu będę brała do skutku
też bym tak zrobiła

Selenko - gratuluję!!!!

Gabrysia przykro mi ze staranka odłozone ale chyba lepiej najpierw zadbac o zdrowko by potem sie nie zamartwiac ??
No właśnie trzeba zadbać, żeby później mieć stosunkowo spokojną głowę...
Tylko, że ja coś nie mam szczęścia do lekarzy...Co zmiana ginka to większy ZONK. Tetaz znalazłam wydaje mi się fajnego, ale.. ja ieszkam w warszawie a on w przyjmuje w szczecinie (tam rodziłam moją córeczkę) -więc mam jakieś 500 km do lekarza.Z nim na zabieg umówina jestem.
Ale najpierw muszę posiew zrobić -bo miałam bakterie w wodach plodowych...a przy ostatniej wizycie i pobieraniu cytologii pani ginekolog (z wawy :/) mi nie pobrała bo patyczków znaleźć nie mogla. rany!

She1978 - też jestem rocznik 78 :)

Sonitko - w sumie ja chyba też polecam małżeństwo :-p (w październiku minie 6 lat małżeństwa) różnie bywa- raz lepiej raz gorzej- jak w każdym związku. Ale jakoś tak razem latwiej.i jedno nazwisko :) (mój M. - przyjął moje więc nie miałam kłopotu z przestawieniem się na nowe)

Ojej ale się rozpisałam - chyba pierwszy raz...

Selena, ogromne gratulacje!!

Sonita, ja już jestem po ślubie 4 lata i absolutnie nie żałuję, nie chodziło nam ani o papierek ani o legalizację związku, tylko bardziej o deklarację wobec nas samych i naszych najbliższych, że łączy nas coś wyjątkowego i zrobimy wszystko, by to trwało jak najdłużej..

Witam dawno mnie nie było
Nowe aniołkowe mamusie witam i przytulam mocno
[*]
[*]
[*] dla Waszych aniołków.
Niestety nie jestem w stanie nadrobić zaległosci.....
Byłam dzis u lekarza mamy zielone światełko dostałam BROMERGON i ORGAMETRIL a pozniej widzimy sie jak juz bedzie fasolka i beda inne leki
Badan juz nie musze robic wiec kieszen bedzie lzejsza ;-) choc jeszcze mnie kusi zeby wymazy zrobic a dr mowi ze w moim przypadku nie trzeba
ANDZI WRÓBELKU jeszcze raz serdecznie Gartuluję
pozdrawiam Wszytskie dziewczynki buziaczki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry