• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
dziewczynki a wracając do tematu nasienia męskiego to jego jakosc ma ogromne znaczenie nie tylko przy dojsciu do zapłodnienia, jesli jest niewartosciowe to moze prowadzic do poronien i przedwczesnych porodów! więc więc trzeba wysłac naszych panów na badanko...:-)
jak to powiem mojemu M to padnie:-D:-D:-D:-D:-D:-D

syla a TY specjalnie mówisz o tych pośladkach żeby kusić mojego meżusia:laugh2: Ty jędzunio jedna...a potem niewinnie - "Wiesiu nie czytaj tego" :laugh2::laugh2:

omelka och tak Ci komentatorzy dają popalić...co jeden komentarz to lepszy, i też słucham tylko meczu z pokoju obok dochadzą głosy i tylko....ohhhh ten Boruc jest w najlepszej formie itp..

Sylwia - mój chetnie sam pójdzie na badanko jeśli będzie młoda pani co daje pojemnik na nasienie :-) a tak na serio to On sam szuka przyczyn poronienia i mówi że chętnie się przebada.,.. więc u mnie nie będzie z tym problemu..tylko decyzja gdzie będzie "oddawał" się przyjemnościom..czy w domku :-D:-D:-D czy w diagnostyce w jakimś pokoiku???? :-D:-D

no mój M jakoś nieśmiało się zapytał czy on będzie musiał tak sam i to do pojemniczka!!! jakoś się ucieszył że narazie nie musi, ale myślę że przyjdzie czas i na niego;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry