• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

allaa - gartuluję dobrej i mądrej decyzji o odejściu :-D będzie dobrze tylko nie idź do konkurencyjnego ZUS-u ;-)i z torbielem...ciekawe co mi powychodzi na tych badaniach, aż się boje..trzymaj się cieplutko

syla - aż się boję....:nerd:

reklama
alla- no nie stresuj sie zobaczysz sama zniknie:-)
ja mialam kiedys ciagle i lekarz powiedzial ze mam zajsc w ciaze to przestaną mi sie robic..
a dzis moja kolezanka z pracy napisała, jest w 4 miesiacu ciazy i to cud bo ma 35 lat i zespół policystycznych jajników....
więc dziewczyny cuda sie zdarzaja:-)

allaa, syla - wiedziałam że na Was mogę polegać..
UWAGA - macie buziaczki (ale tylko w czółko):-p od mojego mężusia...uśmiał się tym Zbyszkiem i poszedł zapalić z wrażenia hahahaha

Policja! skarbówka! Doborowe towarzystwo!
Ale jestem dziś rozlazła!
Nawet mi się sprzątac nie chciało! Ale to pewnie przez ten ząb! Trzy ostatnie dni przeżyłam na ketonalu. Czuje sie jakbym cały dzień po górach chodziła!
Moje badanka wleką sie jak flaki z olejem! Nic sie nie dzieje, nic sie nie wyjaśnia!
Horror! Meczyk też koszmarny. Ale juz pare razy uśmiałam sie z komentatorów!

dziewczyny a ja mam chyba kolejną noc nieprzespaną przed soba! moje plecy i pośladki zioną ogniem!!!!!!!!!!!!!
Wiesiu nie czytaj tego!!!
no mam tak czerwoną dupe ze masakra!
juz sie smrowałam kefirem
truskawkowym
hahah

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry