• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
slodziutka, genetyczne tez raczej odpuszczam, a jak ktos chce to mam wolny termin do odstapienia 25 sierpnia w lodzi, wywiad od razu z badaniem, to oczywiscie na nfz ze skierowaniem
a toxo moze sobie zrób, mnie gin namowil na ten test nieszczesny.... chyba bym wolala zeby wyszlo cos nie tak, wtedy bym przynajmiej nie myslala ze to ja zawinilam

guska - własnie jakby człowiek wiedział przynajmniej że coś jest temu winne, chyba by było lżej człowiekowi bo można to coś wyeliminować a takto pozostaje gdybanie i znów starch przed powtórnym poronieniem...i starch przez całą ciąże..

pewnie i masz rację z plemniczkami, więc jak się zdecydujemy to pewnie odrazu pojedziemy do laboratorium albo zrobimy na miejscu badanie

Dzięki Dziewczynki....cieszę sie,że juz sie"zaczęło"...ale na starania to bede jeszcze czekała trochę....jak dla mnie za szybko i nie wiem czy jeszcze podejmę próbę...chociaż w głebi serca czuję,że kiedyś sie obudze i bede wiedziała ,że tego chcę....

Ostatnia edycja:
idę kuknac na mecz.. by meżuś nie czuł się niekochany i niedopieszczony... więc będę zaglądać w przerwie pewnie...

Buziale dziewczynki i może naszym orłom wkońcu się coś uda na tym mundialu??

reklama
niusi wydałaś mnie!!!!! faktycznie oglądałam M jak miłość...hehe:-)
alla- spoko, nie panikuj ja miałam torbiele chyba z 5 razy!!!
i pewnie to jest mała torbielka, a wiesz co to jest to jest ten pęcherzyk po owulacji, czasem nie pęknie i robi sie torbielka:-) j miałam juz całkiem spore ale same znikały po nastepnej owulacji:-) więc spoko:-) no chyba ze masz juz wielką....

gabi ja najpirw 3 lata na bydgoskiej w OSW a potem 2 na UWM ale nie na kortowie tylko w centrum:-)
studiowałam zaocznie:-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry