• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

no hej laseczki ja juz tez po słodkościach galeretka z truskawkami mniam mniam chociaz powiem wam ze jak byłam w ciaży to wogole mnie do słodkiego nie ciagneło tykko warzywa jadłam i owoce jak opętana więc teraz nadrabiam :-)
luiza bardzo Ci współczuje tu możesz sie wygadac wszystkie zadajemy sobie pytania co mogłyśmy zrobic zeby do tego nie doszło jednak zadna z nas nie zna odpowiedzi i chyba juz nigdy sie nie dowiemy ale zawsze mozesz wpasc wyzali sie nam my chetnie wysłuchamy przytulam Cie mocno . . .
Gabi licze na Ciebie bo jest tu trosze do uporządkowanie GABI !!!!!

reklama
Cześć Kochane!
Własnie straciłam zęba!!! Trochu sie go zaniedbalo i gadzina "umarła" a niestety na leczenie kanałowe sie nie nadawał bo mial 4 korzenie. Czuję sie strasznie, 31 lat i bez zęba!! Dobrze, że to ostatni! krew sie leje jak szalona!
Eh! Mam dziure jak Berlin.
Pozdrawiam Was goraco! jeżeli dziura po zębach mnie nie "zamorduje' to wpadne "do Was" pózniej w czasie meczyku.

10 minut na solarium to troszku dużo
moj M ma skierowanie na badanie nasienia, pytałam po co bo przeciez zachodzę w ciążę, usłyszałam w odpowiedzi że plemniczki mogą być za słabe i dlatego kończy sie tak jak się konczy
ale teraz jak ten test wyjdzie ok to zaczynamy starania, w miedzyczasie mozemy zrobic badania genetyczne chociaz jestem sceptycznie do nich nastawiona

syla Ty sie kochana maślanką wysmaruj :-)))) znikasz na chwil pare na M jak miłoś ja tez spadam ale nie wiem czy wroce bo jestem u teściowej a moj facet z barmi chca ogladac mecz na tv i na kompie jakby im jedn ekran nie wystarczyl i nie pogadam sobie z wami chyba ze po 22 jak wrocimy do domciu buziolllleee

Mój kochany mąż jeszcze nie miał badanego nasienia - spermiogram - ale mamy w zaleceniach doktorki.. pytałam się czym się to "je" w diagnostyce powiedzieli że albo dostarczymy "materiał" tego samego dnia do laboratorium po wcześniejszym ustaleniu terminu bo nie zawsze go robią albo na miejscu się Go oddaje :-) aaa i jeszcze trzeba mieć wstrzemięźliwość sexualną od 3 do pięciu dni.
Moja koleżnka która nie mogła zajść w ciąże przez ponad rok, robiła wszystkie badania, wszystko było OK okazało się ze z winy męża... więc chyba warto zrobić te badania? Choć u Nas wszystkich jest inaczej bo w sumie to każda z Nas była już w ciąży... ale znów może mąż też mieć jakaś bakterię...i to może powodować poronienie...:confused:

agnieszka gratuluję @, dobrze wiem jak tesknie sie jej wyczekuje
slodziutka, nasienie najlepiej oddac na miejscu, niestety twoj \m musi to zrobic recznie, chyba ze ty mu recznie pomozesz, bo inaczej nie mozna, a jak chcecie je dowozoc to macie na to tylko 1 h, a nie cały dzien

Agula - gartuluję @ - nareszcie.. trzymam kciuki żeby do następnej czas jak najszybciej zleciał potem trzecia i można zacząć staranka :-)

omelka - przykro mi z powodu straty zęba - łączę się z Tobą w bólu i mówię łyknij prochy to powinno przejść :-D trzymaj się kochana

guska - genetyczne ja chyba sobie odpuszczę...a własnie nie wiem co z tymi toxo, cytomegalię itp. własnie wiem że one są krótko ważne a teraz mam nie myśleć o dzidzi a znów jak zrobię później i będę chora to wszystko się przeciągnie w czasie...RATUJCIE nie wiem co robić????

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry