• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Gabi kochana - nie odrazu musisz wszystko uporządkować na cycuś...wysatrczy że teraz zaczniemy od jakby "nowa" i w jakimś tam ładzie..tylko pomóż nam wejść w to i żeby było dobrze. My z ręką na sercu będziemy pilnie słuchały wskazówek. Bo jeśli wszyscy mówią że tu jest chaos??
Nie daj się długo prosić :-D

Ale może taki chaos też jest fajny?:confused:Może to Nasz urok? Tylko najgorzej jest jak się zrobi chwilę przerwy w odwiedzaniu BB wtedy to fakt istne urwanie głowy i szał pał....

reklama
:-Dhehe słodkości...trudno mi będzie odmówić...palić nie palę, pić nie piję.. kawy też nie, tylko słodkości tak jakoś za mną chodzą...więc co mi z życia zostało :-D:-D
nie wiem, nie wiem czy faktycznie tak łatwo się poddam z tymi słodyczami chyba że przeciągnę miarę i jak się zważę i zobaczę 80kg...to wtedy pewnie powiem STOP słodyczom... ale pare kilo mi jeszcze brakuje ;-)

Syla ale Ty byłaś w bardziej zaawansowanej ciąży...Więc głowa do góry i uszy.. jedz póki możesz i masz ochotę bo moja siostra w ciąży tylko przez 9 miechów ŻYGAŁA przez duże Ż bo całe 9 miechów zażywała bardzo mocne lekarstwa które i tak nie pomagały..więc o jedzeniu czegokolwiek był problem bo wszystko zwracała..nie mówiąc juz o zapachu kawy....ufff to były widoki hehe a teraz taki wspaniały siostrzeniec z tej ciazy..

muffy
guska- lykasz ten wiesiolek?
- a przepraszam coś innego mam z nim robic?? łykam 2x2, napisali nawet 3x2, ale bez przesadyzmu... hehe, na razie efektów brak :P, ale to raczej będzie widać z czasem
syla28, a ile ty leżałaś na solarium?? bo chyba za długo
dziś zrobiłam sobie test urogin na chlamydie ureaplasma, mykoplasma i wirusa opryszczki - za tydzień może dostane wynik, a jak nie za tydzień to dopiero za miesiąc, bo mój gin wyjeżdża na urlop - swoja droga jakoś mnie dziś potraktował byle jak....
dziewczyny ja tez lubię słodkości, moje zęby mniej...właśnie szamam lody bakaliowe

no ale przyznam ze na poczatku ciaży bardziej dbałam o diete, maż jk sie dowiedzial to odrazu po sokowirówke do sklepu pojechal i codziennie mi świeze soczki robił... a potem jak juz przestałam zygac to jadłam wszystko!! a najwiecej drożdżówek i duzo słodyczy! i to nie było mądre!!!

kurcze dziewczyny ale jesteśmy do siebie podobne :szok::-D:szok::-D

zapomniałam guska kupić wiesiołka....ufff ale jutro to nadrobię i zacznę łykać by efekty były...SMACZNEGO - ja jeszcze własnie opędzlowałam jajko jinder joy bo siostrzeniec nie lubi i dostałam w spadku..hehe chyba nie wiedzą jak lubię słodycze hehe

guska- tylko 10 minut, ale po 5 min.wył.lampe na twarz i całe szczęście!
nie byłam na solarium od listopada więc to pewnie dlatego!! jestem czerwona jak burak!! masakra

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry