Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

, ale zawsze krócej w pracy to już coś:-)

Cześć dziewczyny. Wpadłam tylko na chwilkę podzielić się smutną wiadomością. Prawdopodobnie jestem w ciąży pozamacicznejWłaściwie sprawa jest już przesądzona - na usg widać pustą macicę, do tego jest zgrubienie na jajowodzie (właśnie tym, z którego miałam owulkę w tym cyklu). No i beta słabiutka. Taka niespodzianka na drugą rocznicę ślubu. Śmiesznie: nasza data to 16.06, pierwsza ciąża trwała 16 tygodni, druga 6. Nie wiem dlaczego mi to przyszło do głowy. Serduszko mi pęka :-(

Uwielbiam malosolne, az mi slinka leci! Ja czekam juz tydzien na dostawe do polskiego sklepu...:-
wyszla mi gula pod pacha na wezle chlonnym i boli bardzo, czuje sie jak poobijana ale temperatury nie mam. dziwne to wszystko...
Musze sie wybrac do mojego glupiego doktorka 

ale tylko na chwilkę bo pojechał po autko
a ja zrobiłam najpotrzebniejsze zakupy :-) tzn: autko siostrzeńcowi,żel do higieny intymnej
, tusz do rzęs, karty do gry, 8 rurek z bitą śmietaną
, dwa lody(bo małżonek już dołączył) a jak jeszcze nie było jego to rozglądałam się za JEGO prezentem urodzinowym... za tydzień we wtorek impra hehehe
i trza mężowi jakąś wyprawkę kupić ;-)ale dzisiaj skończyło się tylko na oglądaniu...
aaa i jeszcze kupiłam truskawki i śmietankę by zrobić kogiel mogiel ... mniam mniam..