• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Bura za laparoskopie napewno nie bedziesz płacic!
to poprostu zabieg bez uzycia skalpela, moja kolezanka mila wyrostek wycinany laparoskopowo..a tobie pewnie będą usuwac zarodek z jajnika:-(

reklama
Bura- po prostu zrobią ci male naciecia i przez nie wprowadzą taką :kamerke" i male narzędzia chirurgiczne i wtedy zrobią co trzeba.

AGA- no w swoim profilu, np.w blogu albo informacji o tobie...

syla28 ok ja moze sprobuje pozniej....na razie zmykam i zajrze pewnie wieczorem...koncze dziewczyny na 618 stronie nie rozbujajcie sie za bardzo bo znow spedze wieczor tylko na czytaniu hihiihi...do wieczorka

Bura - bark mi słów, bo sama nie wiedziałam na początku u mnie czy to ciąża biochemiczna czy poza maciczna... więc wiem co czujesz.. a u mnie mija tydzień i 1 dzień od poronienia więc tym bardziej łącze się z Tobą w bólu...tulę mocno i będe się za Ciebie modlić i trzmać kciuki byś była dzielna
Jeśli chodzi o zabieg najlepiej wpisz w googlach i wszystko Ci tam zostanie przedstawione czarno na białym, nie umiem Ci inaczej pomóc bo sama nie miałam tego zabiegu, tylko łyżeczkowanie.. więc tulę i trzymam kciuki!! Bądź dzielna!!

Syla - ze mnie też stara kuchara a obcować w kuchni uwielbiam i uwielbiam wypieki... tylko uwielbiam robić to dla dużego grona osób... im więcej tym lepiej (oczywiście z umiarem:-)) i dlatego sprzydałyby się jakieś dzieciaczki żeby je dopieścić...trójka może???

modroklejka - wszystko pięknie Nam wyjaśniasz, bardzo się cieszę że Cię znam!!!
Buziale dla Ciebie przeogormne!! I pisz jak nawięcej :-)

Aga - ja też po każdym poronnieniu mam tak ogromną ochotę na przytulanki z meżem na czułość itp. bardzo wtedy tego potrzebuję...bardzo bardzo... i dzisiaj też już horomny we mnie buzują.. też myślę o dzieciaczku.. ale mąż już teraz jest bardziej ostrożny i mówi jednak byśmy zaczekali, a ja się pytam na co???:-(

Spadam do lekarza

oj jeszcze przyjdą czasy ze będziemy miały dla kogo gotowac:-)
a ja tymczasem robie ogórki małosolne..lece po czosnek bo zapomniałam kupic...

słodziutka- a ty po co do lekarza???

syla odnosnie opisywania swojej sytuacji na blogu jestem za !!!!! samam myslalam zeby wysunac sie z takim pomyslem bo mozna sie pogubic a potem moze sie komus przez przypadek sprawic przykrosc ide konczyc obiad buziole wielkie dziewczynki bede wieczorkeim tylko spokojnie tuttaj prosze :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry