• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
mi jest przykro, ze jestesmy bezsilne wobec naszych tragedii, ja bardzo chcialabym pomoc Burej i kazdej z Was ale jak???Wirtualne usciski nie pomagaja.....Przykro mi bardzo

guska poczekaj moze jeszcze jeden okres ....
jesli chodzi o seler to ja robie pyszną surówke z selera, mój mąż uwielbia a ja to bym mogła normalnie selera wcinac jak jabłko...

Bura- normalnie mnie z nóg zwaliło:-(

allaa placuszki są pyszne, ja dodaje jeszcze 2 łyzki majonezu i szczypior-) uwielbiamy je z meżem:-)
a w ogóle dziewczeta to ze mnie stara kuchara:-)
uwielbiam gotowac:-)

sluchajcie dziewczyny ja po 2 poronieniu odczekalam tylko 2 tygodnie i juz sie do meza przytulalam i bez zabezpieczenia wogole....i jakos organizm sam rozwiazal to wszystko bo w kolejna ciaze zaszlam po 4 miesiacach...tak wiec czasem nie wiadomo wlasciwie kiedy owulka normalnie wraca do normy....poza tym my jutro mamy wszystkie badania z mezulkiem ...doslalismy skierowanie juz w szpitalu...i chyba nie placimy za nic ja nic o tym nie wiem...kolejne badanie bede miala jak mi @ powroci i wtedy na badanie jeszcze lece...poza tym juz czekam na list z kliniki specjalistycznej w ktorej juz na odziale po zabiegu mieli mi termin zabukowac...zastanawiam sie tylko czy jednak nie pojsc do lekarza po tabl.antykoncepcyjne bo niestety nie bedziemy mogli probowac znowu dopoki nie znajdziemy przyczyny...u mnie to nie bedzie chyba takie oczywiste bo 3 zdrowych dzieci urodzilam wiec nie wiem jak to bedzie...mam nadzieje ze mimo tego ze jestesmy w Irlandii to az tak dlugo nie potrwa i bede miec odpowiedz...jak myslicie brac tabletki czy na gumkach jechac???(FUUUUUU nienawidze gumek) sama nie wiem...

aga- tabletki to zawsze hormony! więc moze lepiej gumki!
moja siostratez na stałe w irlandii ale rodziła w Polsce:-) mąż nie zdąrzył przyleciec i ja z nią rodziłam:-)

reklama
kurcze no wlasnie syla28....to jednak hormony....ale z drugiej strony jakby cos nie teges to co???a jak gumka peknie? kurcze....nie moge byc w ciazy ...choc bardzo bym chyba chciala...i najchetniej to juz bym zaszla ...hihiih...jesssuuu co ja bredze....4 dni od zabiegu a mi juz znowu malenstwo w glowie....:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry