• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć dziewczyny. Wpadłam tylko na chwilkę podzielić się smutną wiadomością. Prawdopodobnie jestem w ciąży pozamacicznej :no2: Właściwie sprawa jest już przesądzona - na usg widać pustą macicę, do tego jest zgrubienie na jajowodzie (właśnie tym, z którego miałam owulkę w tym cyklu). No i beta słabiutka. Taka niespodzianka na drugą rocznicę ślubu. Śmiesznie: nasza data to 16.06, pierwsza ciąża trwała 16 tygodni, druga 6. Nie wiem dlaczego mi to przyszło do głowy. Serduszko mi pęka :-(

reklama
oj, to by bylo jeszcze gorzej, moj szanowny małżonek jada tylko grochowke w wykonaniu swojej mamy( ja nawet nie probuje jej robic by uniknac porownan) i kalofiorowa

hej dziewczynki ja juz wróciłam zakupy zrobione teraz sie biore za obidaek u nas wlasnie zaczelo padac i chyba idzie burza bo raz cos tam burknęło ;-/
napiszcie co z tym selerem to mojemu tez bede podawac ale chyba przez sen bo inaczej bedzie ciezko ;-)
Bura - trasznie mi przykro przytulam Cie mocno

guska u mnie na szczescie obeszlo sie bez zabiegu.Jestem juz po drugiej@, według lekarza mialam poczekac trzy cykle, ale wsobote nie wytrzymalam i poprzytulalam sie do meza. Teraz panicznie sie boje,ze jednak za wczesnie, ze mialam czekac trzy cykle, ze.... oj sama nie wiem, rozne mysli mi sie w glowie klebia. Dzisiaj ide do gina. Zobaczymy co powie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry