• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć dziewczynki, mi się udało, złapać sieć na chwilę więc korzystam z okazji, mam nadzieje że uda się napisać kilka słów bo ciągle mi zrywa połączenie!

Wisłą jest piękna:)I pogoda nam się trafiła słoneczna:)Także podziwiamy piękne widoki i odpoczywamy:)

Mój K dziś całą noc dołem i górą, teraz też leży ledwo żywy, pewnie coś m zaszkodziło!Biedaczek!

Dziewczynki pozdrawiam Was wszystkie bardzo ciepło, więcej napisze i doczytam po powrocie czyli jutro!

reklama
Jestem jestem -miałam nie tańczyć i nie tańczyłam do pierwszego kawałka:rofl2: później tylko jadłam i jadłam.
a propos postów w których nie piszesz co u Was -jeśli oficjalnie nie chcesz wrzucić paru słów o Was kochana to proszę sobie na gg ustawić wysyłanie wiadomości do mnie codziennie o treści "dobrze -bez zmian"
No to dobrze, że się dobrze bawiłaś :tak::tak:

Kingus napisz co u was?? Bo jak zwykle Ty o wszystkich a o sobie nic :-(
Postaram się poprawić ;-);-)
Wczoraj wyciągnęłam M do hurtowni dla dzieci kupiłam sobie 2 staniczki do karmienia i 3 koszule nocne( w supermarketach najtańsze są po 40 zł a mi się udało po 14 kupić). A i jeszcze byliśmy w BRW teraz wprowadzili oprócz mebli dodatki i kupiłam 2 kocyki polarowy za 10zł i mikrofibry za 15zł wymiary 130 na 160 cm
zobaczcie jakie fajne rzeczy Promocje : Oficjalny Serwis Sprzedaży Dodatków BRW S.A. - Black Red White, nie tylko meble...
Kinia coraz mocniej kopie, pcha mi nogi pod żebra :-D:-D:-D

Witam dziewczyny
Chcialabym zapytac czy slyszalyscie co to jest ta doczesna ropiejaca????
Pozdrawiam
Witaj. Bardzo mi przykro. Ja niestety nie pomogę z wynikiem.

Witam Kochane, byłam na usg połówkowym i okazało się, że moja córcia ma siusiaka po połowy uda, aż lekarka się śmiała!! Także czekam na synka drugiego, na szczęście jest zdrowy i wszystko ok, oby tak dalej, aktualny termin porodu wg usg to 1.01.2010!
Ale niespodzianka :-D:-D:-D:-D
Wróżka powiedziała mojej mamie, że z ciążą najlepiej by było jakbym próbowała za rok, za dwa hmmm... :rofl2: Nich spada.
;-);-);-);-)

.Obieuje ze jak z Mała sie dotrzemy to bede czesciej pisc pozatym jeszcze sie przeprowadzam w tym tygodniu.
Czekamy ;-)

Strasznie nie chce mi się tam wracać.Oby nie na długo.
I tego Ci mocno życzę :tak::tak:

hej królewny
melduje tylko że żyję
zechciało mi sie generalnych porządków no i nawet meble u mnie latają po mieszkaniu ale mam taki przypływ energii jakby mi ktoś zastrzyk zrobił więc muszę to wykorzystać
wieczorkiem nabrobię zaległości
miłego popołudnia
buziaki

Wpadłm zobaczyc co u Was. Dużo nowych dziewczyn, przykro mi.. dla Waszych aniołków(*)..
Kinguś, tu jesteś! mam Cię!
Motylku, spóźnione ale szczere, najszczersze gratulacje z okazji urodzenia maluszka. Szkoda,że się poniekąd żegnasz, ale może później jak się zorganizujesz to czasem wpadniesz.
Nikki, ale suwaczek Ci mknie!
kasiu, co u Werci? A u Ciebie? Wybacz, nie jestem na bieżąco.
Dziś malutka zrobiła mi niespodziankę i grzecznie spi, mam czas dla siebie. Nie wiem skąd ta dobroć, ale patrząc wczoraj na nią, gdy płakała wieczorem, pomyslałam,że cokolwiek nie będzie robiła i jakkolwiek nie będę zmęczona, nie zamienię ani chwili z nią na chwilę bez niej. Za długo na nią czekałam i za bardzo o nią walczyłam. ufff, wymądrzyłam się.
Urosła. Pokażę wam jak bardzo:

Jestem -losie co ja dziś przeżyłam:szok: rano było mi słabo ciśnienie 96/60, suszyłam włosy siedząc na wannie i myśląc "puszczę pawia czy nie?" w drodze do pracy prawie zeszłam a do godz 10 w robocie zdychałam:baffled: i jeszcze się tym cieszę bo to znaczy że wszystko jest ok:szok: miałam chwilkę załamki już chciałam iść do lekarza po wolne ale przetrwałam;-)

Olu
jak Ty się czujesz bo już powinnaś czuć i nie wierzę ze nie robiłaś testa:-):-):-) brzusio ciągnie jak na @ czy nie? ja tam czekam z niecierpliwością ale za chwilkę oszaleję:-D

Gloria
pisz czasem co u Ciebie:-p wiem jak to jest z tym brakiem czasu bo jakoś też raz dziennie ostatnio wpadam

Lenka żeby tylko nam te torty nie zaszkodziły bo ja jakoś na słodkie nie bardzo:tak: ostra zupka, ostre sosy a po brzoskwiniach w puszce prawie umarłam -słodkie jak miód bleeee.

Agnieszko -wiem że nic nie wiem -tak mówią myśliciele;-) skoro już do tego doszłaś (ja zazwyczaj tak mam) to znaczy że zdacie na 5!!!! a pamietaj że masz przewagę -co dwie głowy to nie jedna:-D:-D:-D

Anetha81 niestety nie pomogę Ci w tej materii. Dla Twojego Aniołka zapalam światełko (*). Daj znać jak dalej potoczą się badania i jak wyniki. Trzymam kciuki

Ilonka pracusiu -tak to jest jak nie ma czasu na BB -smutaśno:tak:

Nikki a czy ja Ci przypadkiem nie przepowiedziałam chłopca przed ostatnim usg? a przyszłaś z wiadomością że dziewuszka:-p słuchaj cioci Agaty -co do płci nigdy się nie mylę:-) Fiu fiu -tatuś może zacząć obawiać się kompleksów;-)

Sonitko Australia to dobry pomysł:-D szalony -a co do wróżek to ja im wierzę... bo mój obecny szkrab był wywróżony tak samo jak powiedziała przed pierwszym dzidziusiem żebym poczekała bo urodzę dopiero w 2010... i się sprawdziło:-(

Motylku
przeprowadzka? maleństwo? nowe życie na całego:-) jakie cudowne:tak: życzę przespanych nocek i udanych negocjacji z córcią:-p

Kasikz życzę Ci żebyś w pracy odnalazła spokój -mi się to udało. Przewietrzyłam myśli i było ciut lepiej:tak: Obyś ty nie męczyła się codziennymi obowiązkami

Wiolka
struł się czymś biedaczycho! jak nie przejdzie to idźcie do lekarza -przecież szkoda wakacji na takie atrakcje:tak:

Kinguś
super że zakupy się udały -czasem trzeba trochę sprytu zeby nie dać się naciągnąć. "Ludzie to hieny mówię Wam" cytat z lejdis -boski film!!! Zbieraj, zbieraj wszystko bo jutro już 32 tc i zostało 8 tylko:-)

Kasiu
gratuluję zawzięcia i zacięcia -mi to spać się chce i tyle:tak:

Selenko niunia cudowna:tak: nie wymadrzasz się tylko mówisz prawdę!!!!:-D czekamy na kolejne zdjecia

W banku byłam i załatwiłam nic -teraz lecę na pocztę bo jakiś polecony jest:confused: nie spodziewałam się więc surprise:-p:-p Zobaczę jeszcze co u smutnych kwietniówek i zmykam:tak:

Witam, dzis wcześniej jestem, ale jakaś zmęczona. Za to jutro mam wolne i leżę do góry brzuchem ;-). Szczerze w to wątpie, ale może troszkę mi się uda.

Selenko miło, że się odezwałaś, córunia śliczna i wcale się nie wymądrzyłaś.

Motylku tylko nie zapomnij o nas :-)

Sonita wyjazd do Australii to może być fajna sprawa, odważna, ale taka przygoda to super. A wróżkom to ja nie wierzę.

Nikki to gratuluję tym razem synka. A czy to oby na pewno już ostateczna wersja czy czekamy do porodu?:-)

Agatka13 no niestety takie są uroki ciąży:-)

Witajcie
Już wysprzątałam więc mam spokój do wieczorka
Miałam skoczyć do lekarki i wyniki omówić ale jak zwykle zawsze jest coś innego do roboty pójdę w czwartek jutro z Wercią do okulisty jadę sprawdzić czy oczka zdrowe
Agnieszka0204 kochana jak tam ten twój tescik mam nadzieje że zdany idealnie a i pamiętaj o piciu choć pewnie już nasz dosyć
Gosia:) mam nadzieję że zabawy z mężem będą bardzo udane i szybciutko dołączysz do grona zafasolkowanych
GosiaLew szkoda że @ przyszła no ale maj to też piękny miesiąc na narodziny więc życzę powodzenia w tym cyklu
Mazia 24 nie zapeszysz zobaczysz będzie super fajna dziewucha
LENKA29 kochana jeszcze tylko cztery dni i będziesz „pani żonka’
Karola322 bardzo dobrze że będziesz mniej pracować musisz dbać o siebie bo w sumie nie jesteś sama
Ilonka26 kochana skąd Ty bierzesz siłę na te 12 h ja po ośmiu byłam padnięta a co dopiero 12
Gabrysiu w sumie to się nie żegnamy bo my też tam zaglądamy więc na pewno będziesz na bieżąco trzymam kciuki za spokojny powrót do pracy
Mama Sówka piękne zdjęcia sóweczki i bardzo się cieszę że wszystko w porządku niech tak zostanie do końca
Motylku powinna zadziałać przynajmniej Weronice pomaga dobrze że choć trochę jest lepiej ale z dnia na dzień będzie coraz lepiej z Veronicą też się dotrzecie chociaż ja ze swoją Weroniką docieram się do dziś
Agatka ja też jeszcze nie trafiłam na wesele lepsze od mojego ale za to na każdym świetnię się bawię zwłaszcza gdy jest to wesele z mojej strony mam fantastycznych ciotecznych braci i zawsze R powtarza że w sumie on się czuje nie potrzebny albo potrzebny tylko ciotkom, papieroski kiedyś pójdą precz ale to za jakiś czas na razie chyba w końcu zacznę wkuwać te wszystkie pierdółki do prawka a przede wszystkim zapiszę się na egzamin i kiedyś zdam, zaszłam w ciążę w trakcie kursu i mój instruktor(w sumie niezłe ciacho) śmiał się że to trochę nasze wspólne dziecko i dbał o mnie i pytał co chwila jak się czuję i mówił że egzaminatorzy czasami mają litość nad ciężarnymi i zaliczają egzamin mimo błędów przynajmniej jeśli nie zrobi się ich za wiele
Gloria no to troszkę odpoczniesz zregenerujesz siły
Anetha81 witaj dla Twojego Aniołka (*) zostań z nami a co do twojego pytania to wiem tylko tyle że doczesna znaczy ciąża czyli wydaje mi się że był jakiś stan zapalny
Nikki to dopiero niespodzianka i przypomniała mi się taka historia znajomi mieli mieć syna jeszcze tydzień przed porodem robili usg bo mały słabo się ruszał ale wszystko było ok. poszli więc do sklepu kupili całą wyprawkę :wózek , łóżeczko , materac ubranka wszystko co potrzebne jest dziecku oczywiście wszystko dla chłopca a ponieważ oni byli przesądni zapłacili ale poprosili żeby to stało w sklepie no i zostało, za tydzień kolega idzie po odbiór zakupów no bo dziecko się urodziło pani mu gratuluję a on się zaśmiał i mówi –bardzo dziękuję za gratulację tylko mam jedną malutką prośbę, proszę wszystko zamienić na wzorki dla dziewczynki . Zresztą nie ważne chłopiec czy dziewczynka najważniejsze żeby było zdrowe!!!
Sonita witaj kochana masz rację wróżka niech spada do Wróżkolandii może R ma rację z tym wyjazdem ale na pewno musicie to spokojnie przemyśleć
Kasikz no mam nadzieję i życzę ci tego abyś jak najszybciej mogła iśc na L4 100%
Wiolka1982 biedny K współczuję odpocznij kochana jeszcze ten jeden dzień cieszę się że jesteś zadowolona z wyjazdu
Kinguś no już niedługo będzie Kinia wierzgała na wierzchu super że udały wam się zakupy i rzeczywiście ceny zwalają z nóg
Selena Madzia cudna a ja hmm@ przyszła więc się nie udało teraz na trochę staranki zawieszone ale jakoś chyba mi lepiej powoli wracam do równowagi
OLA a ty kochana w tym tygodniu masz się testować ? mam nadzieję że będą dwie piękne grube krechy
Pati słoneczko odezwij się!
Słodziutka co u Ciebie i Wiesia?
Hania jak Twoje samopoczucie?
AGA AJ napisz co u Ciebie!
AGA IR Majeczka chyba na dobre mamusią zawładnęła?
Carri OlaPM i wszystkie nie wymienione serdecznie i gorąco pozdrawiam i ściskam
Kochane nie ma dnia bym o was nie pomyślała nawet jak piszę jednego ogólnego posta to zawsze zastanawiam się co u Was tak bardzo się z Wami zrzyłam że nie wyobrażam sobie dnia bez bb nawet R już przywykł że muszę chociaż raz dziennie zajrzeć do Was
Zmykam do wanny bo po tych dzisiejszych porządkach należy mi się relaksująca kąpiel
Do wieczorka

Agatka wiesz ciężarnym się nie odmawia więc wpłyń na naszą Olcię niech robi testa bo ja siedzę jak na szpilkach i mam nadzieje ze wyszly dwie kreski
chociaż właśnie sobie pomyślałm że ona już tego testa zrobiłą i wie i się cieszy a nam kaze czekać i cierpieć z ciekawości

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry