Jestem -losie co ja dziś przeżyłam

rano było mi słabo ciśnienie 96/60, suszyłam włosy siedząc na wannie i myśląc "puszczę pawia czy nie?" w drodze do pracy prawie zeszłam a do godz 10 w robocie zdychałam

i jeszcze się tym cieszę bo to znaczy że wszystko jest ok

miałam chwilkę załamki już chciałam iść do lekarza po wolne ale przetrwałam;-)
Olu jak Ty się czujesz bo już powinnaś czuć i nie wierzę ze nie robiłaś testa:-):-):-) brzusio ciągnie jak na @ czy nie? ja tam czekam z niecierpliwością ale za chwilkę oszaleję
Gloria pisz czasem co u Ciebie

wiem jak to jest z tym brakiem czasu bo jakoś też raz dziennie ostatnio wpadam
Lenka żeby tylko nam te torty nie zaszkodziły bo ja jakoś na słodkie nie bardzo

ostra zupka, ostre sosy a po brzoskwiniach w puszce prawie umarłam -słodkie jak miód bleeee.
Agnieszko -wiem że nic nie wiem -tak mówią myśliciele;-) skoro już do tego doszłaś (ja zazwyczaj tak mam) to znaczy że zdacie na 5!!!! a pamietaj że masz przewagę -co dwie głowy to nie jedna

Anetha81 niestety nie pomogę Ci w tej materii. Dla Twojego Aniołka zapalam światełko (*). Daj znać jak dalej potoczą się badania i jak wyniki. Trzymam kciuki
Ilonka pracusiu -tak to jest jak nie ma czasu na BB -smutaśno
Nikki a czy ja Ci przypadkiem nie przepowiedziałam chłopca przed ostatnim usg? a przyszłaś z wiadomością że dziewuszka

słuchaj cioci Agaty -co do płci nigdy się nie mylę:-) Fiu fiu -tatuś może zacząć obawiać się kompleksów;-)
Sonitko Australia to dobry pomysł

szalony -a co do wróżek to ja im wierzę... bo mój obecny szkrab był wywróżony tak samo jak powiedziała przed pierwszym dzidziusiem żebym poczekała bo urodzę dopiero w 2010... i się sprawdziło:-(
Motylku przeprowadzka? maleństwo? nowe życie na całego:-) jakie cudowne

życzę przespanych nocek i udanych negocjacji z córcią
Kasikz życzę Ci żebyś w pracy odnalazła spokój -mi się to udało. Przewietrzyłam myśli i było ciut lepiej

Obyś ty nie męczyła się codziennymi obowiązkami
Wiolka struł się czymś biedaczycho! jak nie przejdzie to idźcie do lekarza -przecież szkoda wakacji na takie atrakcje
Kinguś super że zakupy się udały -czasem trzeba trochę sprytu zeby nie dać się naciągnąć. "Ludzie to hieny mówię Wam" cytat z lejdis -boski film!!! Zbieraj, zbieraj wszystko bo jutro już 32 tc i zostało 8 tylko:-)
Kasiu gratuluję zawzięcia i zacięcia -mi to spać się chce i tyle
Selenko niunia cudowna

nie wymadrzasz się tylko mówisz prawdę!!!!

czekamy na kolejne zdjecia
W banku byłam i załatwiłam nic -teraz lecę na pocztę bo jakiś polecony jest

nie spodziewałam się więc surprise

Zobaczę jeszcze co u smutnych kwietniówek i zmykam