• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

witajcie dziewczyny,

Patrycjaa1983, Natalineczka555 bardzo mi przykro, że też dołączyłyście do grona aniołkowych mam. Dla waszych maleństw zapalam (*).

Natalineczko ja miałam zabieg w znieczuleniu miejscowym. Dostałam do tego jakiś ogłupiacz. Miałam zabieg, bo poroniłam w 13 tc. Jeżeli Twoje poronienie nastąpiło wczesniej, może jest szansa na oczyszczenie farmakologiczne ? Zapytaj o to lekarza ? Zawsze jest to mniej inwazyjne. Ja nie miałam powikłań, poza stanem zapalnym. Ale to dlatego, że nie podali mi żadnego antybiotyku. Jak tylko dostałam leki, było już wszystko ok. Trzymaj się, choć wiem że teraz jest dla Ciebie najtrudniejszy czas :-( .

Selenko Madzia jest cudna ... :-):-):-)
a mieszkanko - już widać po oknach, ze będzie piękne :-);-)

Ola trzymam kciukasy za Twój test :-) &&&&&&&&&&

reklama
witajcie dziewczyny,

Patrycjaa1983, Natalineczka555 bardzo mi przykro, że też dołączyłyście do grona aniołkowych mam. Dla waszych maleństw zapalam (*).

Natalineczko ja miałam zabieg w znieczuleniu miejscowym. Dostałam do tego jakiś ogłupiacz. Miałam zabieg, bo poroniłam w 13 tc. Jeżeli Twoje poronienie nastąpiło wczesniej, może jest szansa na oczyszczenie farmakologiczne ? Zapytaj o to lekarza ? Zawsze jest to mniej inwazyjne. Ja nie miałam powikłań, poza stanem zapalnym. Ale to dlatego, że nie podali mi żadnego antybiotyku. Jak tylko dostałam leki, było już wszystko ok. Trzymaj się, choć wiem że teraz jest dla Ciebie najtrudniejszy czas :-( .

Selenko Madzia jest cudna ... :-):-):-)
a mieszkanko - już widać po oknach, ze będzie piękne :-);-)

Ola trzymam kciukasy za Twój test :-) &&&&&&&&&&
dzięki jutro zapytam o te farmakologiczne, nie wiedziałam że coś takiegi istnieje :confused::confused::confused::confused:
może jednak uda mi sie uniknąć zabiegu:confused::confused::confused::confused::confused:

Pobudka Dziewczynki!!!!
Witam nowe kolezanki i bardzo mi przykro z powodu Waszych aniolkow:(
Olu powiem Ci,ze ostatnio mi tak dni szybko leca,ze nawet nie wiem jak sie to dzieje...
Rano zmykam na kurs,pozniej na 40 min wracam do domu i ide na autobus bo jade do przedszkola;no i wczoraj np.jak wrocilam bylo ok.18.30...
Milego dnia szystkim zycze.Buziaki.

Witajcie dziewczyny dzisiaj nie jestem zadowolona bo wczoraj po sikaniu na papierze były takie ciemne upławy :-(:-( to nie była krew tylko takie ciemne wystraszyłam się strasznie i dzisiaj idę na usg o 14.00 zobaczyć czy dzidzia się rozwinęła od tamtego tygodnia bardzo się boję więc trzymajcie mocno kciuki. Mam nadzieję że wszystko jest dobrze i ze to było tylko chwilowe. Jutro idę do lekarza i na zwolnienie bo tak sie dzieje jak za dużo czegoś porobię.
Trzymajcie kciuki jak wrócę to od razu wszystko wam napiszę nie chce jechać na szpital bo może to nic złego a ja będę siała panikę znowu mnie zostawią na tydzień i nic nie zrobią to tak samo moge poleżeć w domku. Buziaczki

reklama
Cześć kochane,
Ja własnie szybciutko przeczytałam co u Was i lece pod prysznic a potem do lekarza medycyny pracy.Wieczorkiem mam spotaknie na chwilkę z dziewczynami z pracy. A dotego jeszcze Nasza rocznica.

Witajcie dziewczyny dzisiaj nie jestem zadowolona bo wczoraj po sikaniu na papierze były takie ciemne upławy :-(:-( to nie była krew tylko takie ciemne wystraszyłam się strasznie i dzisiaj idę na usg o 14.00 zobaczyć czy dzidzia się rozwinęła od tamtego tygodnia bardzo się boję więc trzymajcie mocno kciuki. Mam nadzieję że wszystko jest dobrze i ze to było tylko chwilowe. Jutro idę do lekarza i na zwolnienie bo tak sie dzieje jak za dużo czegoś porobię.
Trzymajcie kciuki jak wrócę to od razu wszystko wam napiszę nie chce jechać na szpital bo może to nic złego a ja będę siała panikę znowu mnie zostawią na tydzień i nic nie zrobią to tak samo moge poleżeć w domku. Buziaczki

Karola musi być dobrze. Szybciutko jak wrócisz daj znać bo będziemy sie denerwować.Pewnie bierz zwolnienie lepiej nie ryzykować.

Witam nowe Aniołkowe mamy. Bardzo mi przykro z powodu straty Waszych Aniołów.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry