• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witajcie wczoraj bylam u lekarza, wszystko wyglada prawidlowo:-), tylko pecherz mam naziebiony jak tylko wybiore leki mam zglosic sie na cytologie, potem zaplanowalam sobie wizyty u dentysty zeby wyleczyc zabki i wykluczyc ewentualne problemy spowodowane pruchnica, lekarz wypisal mi na karteczce wszystkie niezbedne badania do wykonania, zrobie je po wyleczeniu zebów i uporaniu sie z moim zoladkiem bo szwankuje ostatnio, musze przejsc gastroskopie, i wykonac badania watroby, zanim wezme sie za przed dzidziusiowe badania, jak na zlosc kiedy juz dojrzewam do decyzji to znajduje sie masa zeczy do zbadania i zrobienia, ale najwazniejsze jest dobro naszego przyszlego malenstwa, wiec zacisne zeby i do roboty im szybciej tym lepiej.:-)

Patrycjo i Natalineczko, bardzo wam wspólczuje i rozumiem was, ja mialam zabieg w znieczuleniu, jaki by nie byl cierpienie i tak pozostanie po stracie naszych malenstw, najwazniejsze to nie kryc w sobie bólu i rozmawiac o tym z bliskimi, dzielic sie cierpieniem, a potem podniesc sie z tych popiolów i wierzyc ze wszystko bedzie dobrze z nastepna dzidzia.zapalam swiatelka waszym aniolkom
[*]
[*].

Karolcia, napisz koniecznie jak wyszlo badanie, trzymam za was kciuki, zeby wszystko bylo dobrze.Buziaki.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
witajcie wczoraj bylam u lekarza, wszystko wyglada prawidlowo:-), tylko pecherz mam naziebiony jak tylko wybiore leki mam zglosic sie na cytologie, potem zaplanowalam sobie wizyty u dentysty zeby wyleczyc zabki i wykluczyc ewentualne problemy spowodowane pruchnica, lekarz wypisal mi na karteczce wszystkie niezbedne badania do wykonania, zrobie je po wyleczeniu zebów i uporaniu sie z moim zoladkiem bo szwankuje ostatnio, musze przejsc gastroskopie, i wykonac badania watroby, zanim wezme sie za przed dzidziusiowe badania, jak na zlosc kiedy juz dojrzewam do decyzji to znajduje sie masa zeczy do zbadania i zrobienia, ale najwazniejsze jest dobro naszego przyszlego malenstwa, wiec zacisne zeby i do roboty im szybciej tym lepiej.:-)

patrycjo i natalineczko, bardzo wam wspólczuje i rozumiem was, ja mialam zabieg w znieczuleniu, jaki by nie byl cierpienie i tak pozostanie po stracie naszych malenstw, najwazniejsze to nie kryc w sobie bólu i rozmawiac o tym z bliskimi, dzielic sie cierpieniem, a potem podniesc sie z tych popiolów i wierzyc ze wszystko bedzie dobrze z nastepna dzidzia.zapalam swiatelka waszym aniolkom
[*]
[*].

Karolcia, napisz koniecznie jak wyszlo badanie, trzymam za was kciuki, zeby wszystko bylo dobrze.buziaki.
dziewczynki tak sobie myślę może te upławy są normalne do 3 miesiąca mam taką nadzieję bo nie chce się nakręcać.
Okażę się o 14.00. Buziaczki kochane

Dzień dobry :-):-):-)

Tak jak wcześniej Wam napisałam muszę do Was zaglądać, bo się uzależniłam :tak::tak:

Witam nowe mamusie i zapalam
[*]
[*]. Zostańcie z Nami....

Karola Tobie chyba jeszcze nie gratulowałam... Życzę Ci, aby twoja ciąża była piękną historia ze szczęśliwym happy end-em w kwietniu;-);-);-);-)

Karola a co do zabarwionych upławów, to może za niski progesteron. U mnie w 2ciąży tak było.

Nie wiem co pisać, bo ostatnio jestem nie w temacie.

U mnie nic nowego, oprócz tego, że zaczęłam walkę z moimi zębami ;-);-);-)
Będzie ona długa, bolesna i kosztowna, ale co zrobić ;-);-)

Do napisania laseczki ;-):tak::sorry2:

Dziewczyny baardzooo dziękuje za życzenia.
Karola ja też brałam duphaston i nie plamiłam po nim.Trzeba spokojnie sprawdzic, czy coś sie dzieje. Trzymam kciukasy
Ja też muszę wybrać sie do dentysty. Bo czuje że coś mi sie zrobiło w ząbku. żeby wyleczyć do staranek:)
Wrócilam od lekarza medycyny pracy. Zostałam oficjalnie dopuszczona. I od wtorku zaczynyam.Bleee. Mam nadzieje ze moje nastawienie przejdzie.

Macie jakieś metody na przechowywanie ciuszków jeszcze zostały mi do pochowania, a mam ich ogrom Babcia z USA postanowiła pomóc mi ubrać chyba kolejne 4 dzieci
Tylko co ja mam z nimi zrobić. Szkoda tylko że większosc dla dziewczynki.

dzień dobry :-):-):-)

tak jak wcześniej wam napisałam muszę do was zaglądać, bo się uzależniłam :tak::tak:

Witam nowe mamusie i zapalam
[*]
[*]. Zostańcie z nami....

karola tobie chyba jeszcze nie gratulowałam... życzę ci, aby twoja ciąża była piękną historia ze szczęśliwym happy end-em w kwietniu;-);-);-);-)

karola a co do zabarwionych upławów, to może za niski progesteron. U mnie w 2ciąży tak było.

Nie wiem co pisać, bo ostatnio jestem nie w temacie.

U mnie nic nowego, oprócz tego, że zaczęłam walkę z moimi zębami ;-);-);-)
będzie ona długa, bolesna i kosztowna, ale co zrobić ;-);-)

do napisania laseczki ;-):tak::sorry2:
daa nie wiem bo ja jeszcze nie zrobiłam żadnych badań odkąd się dowiedziałam że jestem w ciąży. Badania sprzed ciąży były oki daa a ten progesteron to nic groźnego bo ja sie na tym nie znam narazie biorę 2x dziennie duphaston i 1x dziennie acard no i kwas foliowy.

witajcie
Nowe Aniołkowe Mamusie..... dla waszych Aniołków (*)
niestety wymuszenie oczyszczenia czy przez zabieg czy farmakologiczne zawsze jest okropnym przeżycem... trzymam kciuki...
a staranka cóż ja oczywiście tak jak i większość dziewczyn jestem za przeprowadzeniem przynajmniej podstawowych badań... nawet jeśli troszkę kosztują.... no i odczekajcie przynajmniej 3 cykle... dajcie czas organizmowi na regenarację

Andzi twoją Magdusię mogłabym schrupać....:-D:tak::-D:-)

Karola kciutasy zaciśnięte....

13x13 gratuluję tych wspaniałych mdłości... wiem że męczą ale tak widocznie ma być....

buziaki dla wszystkich na cały dzionek

Karola trzymam kciuki aby wszystko bylo ok.Ja z uplawami walczylam od poczatku ciazy i chyba po malu sie pogodzilam ze tak juz musze miec.
Z tym,ze moje maja zoltawe zabarwienie lub bezowe i nie raz tego troche jest...

Agnieszka trochę mnie pocieszyłaś bo ja myślałam że to coś złego. Więc tak dziewczynki jestem w domu. Z dzidziusiem na szczęście wszystko dobrze jak na swoje 5 tygodni to jest spore bo ma 1,6mm i wszystko jest w dobrym porządku z maluszkiem jutro musze iść na wizytę bo albo te upławy są od acardu albo mogę mieć nieczystość pochwy więc ta pani która robiła usg kazała iść jutro do lekarki i nie czekać do przyszłego tygodnia. Mówię wam dziewczynki że troszkę odetchnęłam na myśl że z maleństwem jest dobrze serduszka jeszcze nie było widać bo jest za wcześnie za tydzień mam iść na kolejne usg więc już powinno bić serduszko:-):-):-) jestem szczęsliwa

reklama
witajcie dziewczyny

Ola trzymam kciukasy za Twój test :-) &&&&&&&&&&

Ola i co z tym testem?[/QUOTE pisze:
Dziewczynki test kupiony:-)

Agnieszka trochę mnie pocieszyłaś bo ja myślałam że to coś złego. Więc tak dziewczynki jestem w domu. Z dzidziusiem na szczęście wszystko dobrze jak na swoje 5 tygodni to jest spore bo ma 1,6mm i wszystko jest w dobrym porządku z maluszkiem jutro musze iść na wizytę bo albo te upławy są od acardu albo mogę mieć nieczystość pochwy więc ta pani która robiła usg kazała iść jutro do lekarki i nie czekać do przyszłego tygodnia. Mówię wam dziewczynki że troszkę odetchnęłam na myśl że z maleństwem jest dobrze serduszka jeszcze nie było widać bo jest za wcześnie za tydzień mam iść na kolejne usg więc już powinno bić serduszko:-):-):-) jestem szczęsliwa

karola dobrze że z maluchem wszystko dobrze i sie troszkę uspokoiłaś. Jutro na wizytkę i sie nie denerwować.

JA wróciłam niedawno do domu. Jestem padnieta.

Pozdrawiam Was wszystkie/

kasikz
Abyście dalej szli przez życie,
trzymając się mocno za ręce,
Zawsze uśmiechnięci,
zawsze razem,
zawsze pewni swoich uczuć.
Niechaj los Wam sprzyja, niosąc powodzenie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry