K
kobietka22
Gość
Witajcie wczoraj bylam u lekarza, wszystko wyglada prawidlowo:-), tylko pecherz mam naziebiony jak tylko wybiore leki mam zglosic sie na cytologie, potem zaplanowalam sobie wizyty u dentysty zeby wyleczyc zabki i wykluczyc ewentualne problemy spowodowane pruchnica, lekarz wypisal mi na karteczce wszystkie niezbedne badania do wykonania, zrobie je po wyleczeniu zebów i uporaniu sie z moim zoladkiem bo szwankuje ostatnio, musze przejsc gastroskopie, i wykonac badania watroby, zanim wezme sie za przed dzidziusiowe badania, jak na zlosc kiedy juz dojrzewam do decyzji to znajduje sie masa zeczy do zbadania i zrobienia, ale najwazniejsze jest dobro naszego przyszlego malenstwa, wiec zacisne zeby i do roboty im szybciej tym lepiej.:-)
Patrycjo i Natalineczko, bardzo wam wspólczuje i rozumiem was, ja mialam zabieg w znieczuleniu, jaki by nie byl cierpienie i tak pozostanie po stracie naszych malenstw, najwazniejsze to nie kryc w sobie bólu i rozmawiac o tym z bliskimi, dzielic sie cierpieniem, a potem podniesc sie z tych popiolów i wierzyc ze wszystko bedzie dobrze z nastepna dzidzia.zapalam swiatelka waszym aniolkom
[*]
[*].
Karolcia, napisz koniecznie jak wyszlo badanie, trzymam za was kciuki, zeby wszystko bylo dobrze.Buziaki.
Patrycjo i Natalineczko, bardzo wam wspólczuje i rozumiem was, ja mialam zabieg w znieczuleniu, jaki by nie byl cierpienie i tak pozostanie po stracie naszych malenstw, najwazniejsze to nie kryc w sobie bólu i rozmawiac o tym z bliskimi, dzielic sie cierpieniem, a potem podniesc sie z tych popiolów i wierzyc ze wszystko bedzie dobrze z nastepna dzidzia.zapalam swiatelka waszym aniolkom
[*]
[*].
Karolcia, napisz koniecznie jak wyszlo badanie, trzymam za was kciuki, zeby wszystko bylo dobrze.Buziaki.
Ostatnio edytowane przez moderatora: