Witam się
Jak to mówią wszędzie dobrze ale w domu najlepiej

Chociaż jeszcze kilka dni bym tam została, tam jest takie fajne powietrze i klimat

Z moim K już wszystko dobrze, wypił kilka razy smecte i mu przeszło!Całe szczęście bo inaczej ja bym musiała dziś 300 km samochodem jechać

Była z nami moja siostra z rodzinką, i wiecie ta mała Asia jest taka słodka i kochana, jak na nią patrzę to zastanawiam się jakie byłyby nasze maleństwa...!!!
Jak zwykle żeście naskrobały tu tyle że aż ciężko nadrobić

Nawet nie macie pojęcia jak się za Wami stęskniłam!
Mama Sówka - Śliczna Mała Sóweczka rośnie
Selena - ale śliczna dzidzia

My z moim K ostatnio odnowiliśmy sobie i wyszykowaliśmy "swój" pokój, bo póki co mieszkamy u moich rodziców, kasy poszło sporo ale jaka radość, że samemu się coś zrobiło i że teraz jest takie nasze

Więc pomyśl jaka bedzie Wasza radość jak się remont skończy i jak będziecie patrzeć na końcowy efekt
13x13 - ja jak poszłam do szpitala na zabieg to pierwszy raz miałam ciśnienie 90/60, tak to zawsze 120/80 i się normalnie wystraszyłam że coś ze mną nie tak
Patrycjaa1983 - witaj!dla twoich Aniołków zapalam światełka (*)(*). Bardzo dobrze że tu trafiłaś, bo są tu naprawdę świetne dziewczyny!Razem raźniej przez to wszystko przejść!!!
Natalineczka555 - Ciebie tez witam i też zapalam światełko (*). Mam nadzieję że jednak uda Ci się uniknąć zabiegu!!!Ja też miałam zabieg w narkozie!Daj znać!
kazikz jeśli dobrze wyczytałam masz dziś rocznicę ślubu, więc życzę kolejnych lat spędzonych w miłości

No i żeby w pracy nie było źle!ja w sumie bym wróciła, ale nie do tej co teraz pracuję
kobietka22 - to dobrze że wszystko wygląda prawidłowo

Ja niestety też muszę się wybrać do dentysty, bo mam niedokończonego zęba (zaczęłam zanim się dowiedziałam o ciąży i miałam przyjść ze zdjęciem rentgenowskim ale w ciąży mi zakazała, potem zabieg i tak jakoś uciekło)..a dentysty boję się jak OGNIA

Ale trzeba iść wyleczyć zanim się znowu zaczniemy o dzidzię starać!
karola 322 - bardzo się cieszę że z maleństwem wszystko dobrze!!!!To faktycznie duża ta Twoja fasolka

Ja jak byłam na pierwszym usg był niby 5t6d i maleństwo miało 3 mm!Zmykaj teraz na L4!
Ola81 - ja też czekam z niecierpliwością i zaciśniętymi kciukami na wynik testu!!!Oby były II kreseczki

13x13 mnie też by zatkało jakbym coś takiego przeczytała!Jejku ja to nawet nie pomyślałam że może być coś nie tak
Ale się rozpisałam
Ściskam wszystkie niewymienione dziewczynki!!!