• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witajcie dziewczyny dzisiaj nie jestem zadowolona bo wczoraj po sikaniu na papierze były takie ciemne upławy :-(:-( to nie była krew tylko takie ciemne wystraszyłam się strasznie i dzisiaj idę na usg o 14.00 zobaczyć czy dzidzia się rozwinęła od tamtego tygodnia bardzo się boję więc trzymajcie mocno kciuki. Mam nadzieję że wszystko jest dobrze i ze to było tylko chwilowe. Jutro idę do lekarza i na zwolnienie bo tak sie dzieje jak za dużo czegoś porobię.
Trzymajcie kciuki jak wrócę to od razu wszystko wam napiszę nie chce jechać na szpital bo może to nic złego a ja będę siała panikę znowu mnie zostawią na tydzień i nic nie zrobią to tak samo moge poleżeć w domku. Buziaczki

mam nadzieję i mocno w to wierzę że wszystko z wami w jak najlepszym porządku :tak::tak::tak:

Dziewczynki a oto dzisiejsze zdjęcia naszego maleństwa :-):-)
śliczniutkie :tak::tak::tak::tak::tak:

niestety... dziś byłam na badaniach... pobrali mi krew... popodtykali mi jakieś świstki do podpisywania i już... jutro na siódmą rano na zabieg...

dziś juz nic nie jem od 16:00 tylko wode pije a i tej od 22 mi nie wolno :no::no::no:

jednak jutro sie upre ze ma mi zrobic porzadne usg, jeszcze raz, zebym miala pewność, bo szczerze mówiąc nie jestem pewna :no::no::no::no:

mówił mi we wtorek ze nie przestane krwawic a dzis mam juz bardzo skape plamienia bo nawet krwawieniem to nazwac nie mozna :no::no::no::no:

boje sie ze usunie mi moje dzieciatko a ono bedzie jeszcze zylo :-(:-(:-(:-(

reklama
mam nadzieję i mocno w to wierzę że wszystko z wami w jak najlepszym porządku :tak::tak::tak:

Niestety... Dziś byłam na badaniach... Pobrali mi krew... Popodtykali mi jakieś świstki do podpisywania i już... Jutro na siódmą rano na zabieg...

Dziś juz nic nie jem od 16:00 tylko wode pije a i tej od 22 mi nie wolno :no::no::no:

Jednak jutro sie upre ze ma mi zrobic porzadne usg, jeszcze raz, zebym miala pewność, bo szczerze mówiąc nie jestem pewna :no::no::no::no:

Mówił mi we wtorek ze nie przestane krwawic a dzis mam juz bardzo skape plamienia bo nawet krwawieniem to nazwac nie mozna :no::no::no::no:

Boje sie ze usunie mi moje dzieciatko a ono bedzie jeszcze zylo :-(:-(:-(:-(
natalineczka trzymaj sie cieplutko przytulam cie mocno. Masz rację niech te konowały zrobią ci jeszcze raz usg żebyś była pewna na 100%. Trzymaj się kochana pomodle się za was. Smutno mi się zrobiło bo zaledwie 4 miesiące temu przeżywałam to samo tylko że przez lekarza konowała chodziłam z martwą ciążą ponad 4 tygodnie i o mały włos ja sie nie przekręciłam:-(:-( smutne jest to wszystko ale na pewno wszystko się powolutku ułoży. Buziaczki kochana

Natalineczka bardzo mi przykro.:-(Wiem co przeżywasz. Bedzie Ci bardzo ciężko. Ale musisz sobie poradzić. Co do Usg to oczywiście niech Ci zrobią. Ja też prosiłam o jeszcze jedno USG żeby mieć pewność. Trzymaj sie kochana, myślami będę z Tobą

natalineczka trzymaj sie cieplutko przytulam cie mocno. Masz rację niech te konowały zrobią ci jeszcze raz usg żebyś była pewna na 100%. Trzymaj się kochana pomodle się za was. Smutno mi się zrobiło bo zaledwie 4 miesiące temu przeżywałam to samo tylko że przez lekarza konowała chodziłam z martwą ciążą ponad 4 tygodnie i o mały włos ja sie nie przekręciłam:-(:-( smutne jest to wszystko ale na pewno wszystko się powolutku ułoży. Buziaczki kochana
kochana nie przejmuj sie nami i nie smuc sie, teraz najwazniejsze jest zdrowie twojej fasolki i nikogo wiecej, nie smuc sie bo dziecko odczuwa twoje uczucia :tak::tak::tak::tak:

natalineczka bardzo mi przykro.:-(wiem co przeżywasz. Bedzie ci bardzo ciężko. Ale musisz sobie poradzić. Co do usg to oczywiście niech ci zrobią. Ja też prosiłam o jeszcze jedno usg żeby mieć pewność. Trzymaj sie kochana, myślami będę z tobą
ola a my czekamy na ii kreseczki jutro:-):-) niunia poradź mi coś wpisuje kod bbc w sygnaturke i nie chce mi się zapisać piszę invalide FILE czy cos takiego szału zaraz dostanę

niestety... dziś byłam na badaniach... pobrali mi krew... popodtykali mi jakieś świstki do podpisywania i już... jutro na siódmą rano na zabieg...

dziś juz nic nie jem od 16:00 tylko wode pije a i tej od 22 mi nie wolno :no::no::no:

jednak jutro sie upre ze ma mi zrobic porzadne usg, jeszcze raz, zebym miala pewność, bo szczerze mówiąc nie jestem pewna :no::no::no::no:

mówił mi we wtorek ze nie przestane krwawic a dzis mam juz bardzo skape plamienia bo nawet krwawieniem to nazwac nie mozna :no::no::no::no:

boje sie ze usunie mi moje dzieciatko a ono bedzie jeszcze zylo :-(:-(:-(:-(

Trzymaj się kochana. Wszystkie będziemy z Tobą myslami. Jeżeli masz wątpliwości, nie daj się dotknąć bez usg.

kochana nie przejmuj sie nami i nie smuc sie, teraz najwazniejsze jest zdrowie twojej fasolki i nikogo wiecej, nie smuc sie bo dziecko odczuwa twoje uczucia :tak::tak::tak::tak:
natalineczka wiem staram sie nie smucić ale czasem się nie da każdą z nas to przeżyła i jest nam smutno jak kolejną osobę to spotyka ale mam nadzieję że pomożemy ci przetrwac ciężkie chwilę i pisz jak tylko bedzie ci cięzko i nie tylko jak bedziesz chciała się pośmiać to tez pisz oczywiście my zawsze pomozemy i doradzimy:-)

karola a nie masz za dużej pierwszej sygnaturki??? Bo ja miałam i mi błą wyskakiał i musiałam zmniejszyć
a mozliwe skarbeczku nie pomyślałam o tym ale mam sówka i rudzia mają taki sam rozmiar i jeszcze dwie inne i jest ok. Nie wiem ja niestety bardziej znam niemiecki a angielski słabo więc ciężko mi się ogarnąć czasem

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry