• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

nie chodzi o podejrzewanie o cokolwiek. Tylko,że ja jestem już za drogą, która nadal przed wami wiec może jestem zbędna.. Jeśl nie to ogromnie mi miło i służę zawsze radą i pomocą.

Karola, bardzo się cieszę,że jest ok.

My z magdeczkiem dziś po szczepieniu, w kieszeni mniej o 675 zł, magdusia mniej kłuta a jednak 3 razy, płakałam razem z nią. Teraz mam nadzieję,że żadnych skutków ubocznych nie będzie. :-(
selenka nawet tak nie myśl teraz musisz nam mówić jak tam mała magdeczka my tez za pare miesięcy bedziemy tuliły nasze szkraby a ty nam tu musisz zdawać ze wszystkiego relacje:-):-) czasami nas tu nie zostawiaj zabraniam. Jak ja tu zajrzałam pierwszy raz to byłas jedną z niewielu osób którą zapamiętałam i która jak wszystkie dziewczyny dawała mi dużo wiary i nadziei więc prosze tu zostać z nami :-):-):-) i zdawac nam relacje co u was i jak mała magdeczka i starsza córcia OLA:-)

Ostatnia edycja:
reklama
A ja wywiesiłam pranie, ściągnęłam suchutkie i wstawiłam kolejne -u mnie w domu potrzebne są dwie pralki serio:tak: dlatego w moim projekcie domku jest pralnia:-D:-D:-D
Coś ktoś gdzieś gotuje i może to normalnemu człowiekowi pachnie ale ja zaraz zwymiotuję -przysięgam:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Asiu super że jesteś:tak: tak nam zniknęłaś -praca i ślub nie masz zbyt dużo czasu:tak: a co z sukienką bo albo zdjęcia nie ma albo przegapiłam:-) Tam na kwietniówkach jest taki link do chińskiego kalendarza płci i wychodzi mi ze niby dziewuszka ale coś mi się wydaje e chłopak będzie -a może to chłopczyca taka rośnie:-D:-D:-D:-D

Karola wiem jak tam jest. Daję sobie jeszcze chwilę na wyprostowanie tych umysłów i czekam tam na Ciebie i Olę a jak to nie poskutkuje to zostajemy tutaj bo z wariatami nie ma co się zadawać. Są tam naprawdę pozytywne jednostki ale są też takie ze szkoda gadać:angry::angry::angry::angry:
:-D:-D:-DCudowne zdjęcie:-D:-D:-D oj kiedy ja tak z ulgą odetchnę -do 2go daleeeeko

Olu
no to 26.04 wychodzi jak nic. Psikus losowi -bardzo chętnie:-) Nie kupiłaś przypadkiem dwóch testów żeby jeden teraz zrobić co? na pewno masz dwa:tak::tak::tak: leć i zrób jeden a drugi jutro rano;-);-);-)

Wiolu dlatego też tam napisałam że moje drugie dziecko będzie tak samo kochane i chciane jak pierwsze i jeśli wtedy sie cieszyłam to teraz też będę i kropka:-) ważne że mam tutaj Was -ulga wielka i słowa otuchy:tak::tak:

Selenko przed jedną drogą póki co a za jakis czas przed drugą:tak: i kto wtedy doradzi jak dzieciątkiem się zająć???? nawet nie myśl w ten sposób ze jesteś zbędna. Kto jak nie mamusie którym się udało dają nam tyle wiary:-)

Uciekam bo zmęczona trochę jestem. Do wanny na trochę a później house jest na TVP@. Ale Olciu ja czytam czy testa robisz ;-);-);-)
Spokojnej nocki babki
Do jutra:-)

wiolka1982 witaj w domu:-)

Karola kropek cudny.:-)

selenko Ty jestes jednym z Naszych forumowych słoneczek. :-) Madzia jest nasza forumowa córcią:-) Więc jak moglibysmy puścic Twoje posty echem????

Z Madzia bedzie wszystko dobrze, silna dziewczynka z niej:-) A niestety służba zdrowia kosztuje:-(

Agatko skarbie naprawde testa mam tylko jednego. Jutro mąż o 7 do pracy a ja najpierw włącze kompa- później sikaniec- później wejście na BB-później sprawdzenie wyniku-później powiadomienie na BB:-)-później telefon do męża- a na końcu dalej spaaaaaaaaaćććć:-) :-)

agatko skarbie naprawde testa mam tylko jednego. Jutro mąż o 7 do pracy a ja najpierw włącze kompa- później sikaniec- później wejście na bb-później sprawdzenie wyniku-później powiadomienie na bb:-)-później telefon do męża- a na końcu dalej spaaaaaaaaaćććć:-) :-)
olcia my czekamy z niecierpliwością ja przy ciąży śpie jak suseł ale rano wstanę :-) i zobaczymy dwie piekne kreseczki:-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry