• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

karolka ja postaram sie wkleić i tobie na priwa wyślę wszystkie kroki jakie robiłam ok?
dziękuje olu:-):-):-):-)
DZIEWCZYNKI JA MAM NADZIEJĘ ŻE PANI DOKTOR MI NIE ZROBI ŻADNEGO PSIKUSA I NIE POŁOŻY MNIE DO SZPITALA BO OSTATNIO JAKOS SIĘ STRASZNIE PRZEJĘŁA I POWIEDZIAŁA ŻE JAK TYLKO BĘDĘ PLAMIĆ TO OD RAZU BEZ GADANIA MAM PRZYJECHAĆ DO SZPITALA ALE JA PRZECIEZ NIE PLAMIĘ I DZISIAJ JUZ PRAWIE UPŁAWÓW NIE BYŁO.
CHYBA JA WALNE JAK BĘDĘ MUSIAŁA IŚC TAM JA WOLĘ W DOMKU Z WAMI MOGĘ LEŻEĆ CAŁE DNIE ALE W DOMKU:-)

Ostatnia edycja:
reklama
cześć ja na chwilkę

Ola trzymam kciukaski za II kreseczki, daj nam znać za raz z rańca co wyszło na teście :)
Karolcia cieszę się,z ę z wami wszystko ok
KasikZ wszystkiego naj i kolejnych miłosnych uniesień w następnych wspólnych latach :)
Wszystkie dziewczyny pozdrawiam bez wyjątku i przepraszam, ze wszystkich nie wymieniam, ale jestem tak padnięta po dzisiejszym dyżurze, ze śpię prawie na stojąco i siedzaco
do juterka

NATALINECZKA jutro myślami będziemy przy Tobie
OLCIA kciuki zaciskam
a my nie dawno wróciłyśmy ale jutro wam wszystko opisze bo padamy ze zmeczenia
jedno tylko napiszę że to była słuszna decyzja bo Wercia ma wadę wzroku
do jutra przepraszam ale literki mi się rozpływają a napisałam wam posta i mi go zjadło

NATALINECZKA jutro myślami będziemy przy Tobie
OLCIA kciuki zaciskam
a my nie dawno wróciłyśmy ale jutro wam wszystko opisze bo padamy ze zmeczenia
jedno tylko napiszę że to była słuszna decyzja bo Wercia ma wadę wzroku
do jutra przepraszam ale literki mi się rozpływają a napisałam wam posta i mi go zjadło
zwróciłam uwagę na twoje suwaczki, z których wynika że noc poślubna była baaardzo owocna czy sie myle:confused::confused::confused::confused::confused:

dziękuję wam wszystkim za wsparcie :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry