Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Olu przykro mi bardzo. Choć tak jak Agatka pisze jeszcze jest szansa. Nie wiem co tam dzieje się u ciebie, jesteś bardzo tajemnicza i smutna. Dlatego przytulam:-)Gadasz jak Ja. Ja też cały czas mówię że mam w życiu pecha.. Ale za takie myślenie obie powinnyśmy oberwaćWynik testu potwierdzam- NEGATYWNY. Uciekam spać. Miłego dnia
Witam:-)
Przepraszam, że nie nadrobię zaległości ale muszę pomału się pakować bo jedziemy na mały urlopik
Wracam za tydzień, proszę usprawiedliwić moją nieobecność bo niestety nie będę miała dostępu do internetu.QUOTE]
Kinguś miłego odpoczynku.
Agatko - rzeczywiście te koleżanki z kwietniówek są jakieś dziwne. Super że masz wyrozumialego szefa. Ciekawe czy mój a własciwie moja bedzie tak wyrozmiała, jak mi sie tak szybko uda
Karola - super zdjecia kropeczka. Pewenie ze lepiej leżeć w domu z nami:-)
Ja kochane po wczorajszym spotkaniu z dziewczynami z pracy. Stęskniłam sie za nimi ale jakoś tak zmieniło się moje nastawienie, nie mogłam podłapać tematu. Jakoś tak dziwnie. Pozatym w pracy wszystko się pozmieniało. Nie wiem sama czy ja wogóle chce sie tam odnajdywać;

szczęście jest bardzo blisko nas -tylko przez takie niedowierzenie je odganiamy -bo nikt nie lubi sie wpraszać na siłę!!!! więc zabraniam od dziś marudzenia;-)