• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam:-)
Przepraszam, że nie nadrobię zaległości ale muszę pomału się pakować bo jedziemy na mały urlopik:-D
Wracam za tydzień, proszę usprawiedliwić moją nieobecność bo niestety nie będę miała dostępu do internetu.

Ściskam każdą z osobna.

Ola przytulam

reklama
Wynik testu potwierdzam- NEGATYWNY. Uciekam spać. Miłego dnia
Olu przykro mi bardzo. Choć tak jak Agatka pisze jeszcze jest szansa. Nie wiem co tam dzieje się u ciebie, jesteś bardzo tajemnicza i smutna. Dlatego przytulam:-)Gadasz jak Ja. Ja też cały czas mówię że mam w życiu pecha.. Ale za takie myślenie obie powinnyśmy oberwać

Witam:-)
Przepraszam, że nie nadrobię zaległości ale muszę pomału się pakować bo jedziemy na mały urlopik:-D
Wracam za tydzień, proszę usprawiedliwić moją nieobecność bo niestety nie będę miała dostępu do internetu.QUOTE]
Kinguś miłego odpoczynku.

Agatko - rzeczywiście te koleżanki z kwietniówek są jakieś dziwne. Super że masz wyrozumialego szefa. Ciekawe czy mój a własciwie moja bedzie tak wyrozmiała, jak mi sie tak szybko uda:)

Karola - super zdjecia kropeczka. Pewenie ze lepiej leżeć w domu z nami:-)

Ja kochane po wczorajszym spotkaniu z dziewczynami z pracy. Stęskniłam sie za nimi ale jakoś tak zmieniło się moje nastawienie, nie mogłam podłapać tematu. Jakoś tak dziwnie. Pozatym w pracy wszystko się pozmieniało. Nie wiem sama czy ja wogóle chce sie tam odnajdywać;

kasikz ja staram sie być optymistka chociaż nie zawsze to wychodzi. O pechu nie bede sie rozpisywala, ale uważam że jakoś upierdliwie sie mnie trzyma. Troszke kłopotów pojawiło sie w domu. I trzeba to wyjaśnić. Gdzyż to bardzo poważny problem.
Ale jak to mówią co ma byc to bedzie. :-) Nie smucę się, nastrój mam dobry. Chyba tylko cos pękło i nie wiem czy dalej chce tkwić tak jak do tej pory. Oj wyjaśni się.
W każdym bądź razie naprawde humor jest rewelka:-)
kasik wrócsz do pracy i zobaczysz jak szybko wdrozysz się w sprawy zawodowe. Aż sama będziesz się sobie dziwiła że w to watpiłas. Powodzenia

Dziewczyny jestem umówiona na 19.40 do gina... czy panikuję? nie wiem ciśnienie wieczorem 82/44 dziś rano 71/40, serce mi łomocze i naprawdę jest mi słabo. Czytałam że lepiej mieć niskie niż wysokie ciśnienie w ciąży ale czy przy tym musi mi się kręcić w głowie i nie mogę mieć siły choć na wysuszenie włosów? Mojego gina nie ma i nie mogę się do niego dodzwonić ale Pani w klinice była tak miła że znalazła mi termin wizyty.

Olu tak jak pisałam -mi pierwszy test też nie wyszedł i nie chcę słyszeć o żadnych prywatnych zawirowaniach które mają być wymówką do niemania brzdąca. :angry:

Karola -laska, laska i nie ma co dyskutować:-) nie chcemy tutaj skromności bo same potrafimy ocenić co i jak (ja potrzebuję do tego okularów ale widzę przecież jak jest)

Wiolka widzę ze chrześniak ma gust:-D:-D

Natalineczko
najważniejsze usg i rozsądek choć w tym trudnym dla nas okresie i mętliku w głowie jest cieżko. Przy mnie była siostra i mój S i walczyli z lekarzami i dyskutowali w ażdej kwestii -lekarze mieli dosć ale w sumie wiedzieli że z taką porąbaną rodzinką nie ma żartów;-) trzymam kciuki żebyś jednak nie musiała mieć zabiegu

Koti Ty mi już nei odpisujesz na moje pytania wiec tylko sie witam i już Cię nie męczę ciekawością moją:-):-):-)

Ilonka nie przemęczaj sie tak:angry:

Kasiu nie atpię w słuszość Twoich decyzji -mam nadzieję że wada nie jest duża. Ja od dziecka noszę nbinokle -moja siostra miała wzrok jak sokół -nawet najmniejsze literki na planszy czytała a teraz? ja mam taką samą wadę (cud bo przy astygmatyźmie zazwyczaj się powiększa) a ona jest ślepa jak kret:szok::szok:

Nikki
witaj -jak samopoczucie?

Agnieszko wysłałam -mam nadzieję że doszło -dziękuję i przepraszam za kłopot:tak:

Asiu a jak przygotowania -tak Cię mało tytaj -może jakiś urlopik przed weselichem?:confused:

Kinguś -miłego odpoczynu:tak::-D:tak::-D:tak::-D

Kasikz
-ode mnie macie po uszach za takie myślenie!!!!!!!!!!!!!:angry::angry::angry::angry: szczęście jest bardzo blisko nas -tylko przez takie niedowierzenie je odganiamy -bo nikt nie lubi sie wpraszać na siłę!!!! więc zabraniam od dziś marudzenia;-)

Dziewczyny -samopoczucie fatalne. Trzęsę sie jak osika po kawie -myślałam że mi sie poprawi ale ciśnienie skoczyło 102/62 ale puls też z 62 do 90 i czuję się fatalnie. Idę do naszej pielęgniry. Może coś mądrze poradzi:baffled::baffled::baffled::baffled:
Odezwę się później

kinguś - udanego wypoczynku życzę!!:-)

ola81 - to ja z moim K, mówimy że mamy życiowego pecha! Zawsze coś nam idzie pod górkę, chociażby ostatnio dzień przed wyjazdem zepsuł nam się samochód, ale takich sytuacji mogłabym dużo wypisać:-) Ale razem zawsze jakoś dajemy sobie radę :-)

kazikz - ja mam tak, że stęskniłam się za moimi dziewczynami z pokoju w pracy, ale do samej pracy tam wracać mi się nie chcę :-(Pracuję w sądzie w Warszawie, i mam teraz taką zołzę Przewodniczącą Wydziału że szkoda słów:-( Atmosfera jest taka podminowana, jakby się cały czas na bombie siedziało!

13x13 trzymam kciuki za wizytę!na pewno wszystko jest dobrze!Moja siostra cioteczna jest w ciąży, też ma bardzo niskie ciśnienie, ogólnie mówi, że bardzo źle się czuję, potrafi nawet nie wiadomo kiedy "odpłynąć" i "ocknąć" się po godz, siedząc z jakąś czynnością, którą zaczęła!Ale z dzidzią wszystko dobrze jest!:)Lekarz mówi że tak po prostu znosi ciąże!

Dziewczyny czy to możliwe żeby dostać okresu 21 dni od zabiegu??

wiolka ja dostałam 20 dni po zabiegu pierwsza @. Więc to możliwe

agatko ja bym Ciebie prosiła żebyś zwolniła sie z pracy pojechała do domu i sie jak najszybciej połozyła. Jeżeli dalej takie ciśnienie i osłabienie będziesz miała jedź do szpitala po jakąs porade. Wszystko bedzie dobrze i Ty wiesz doskonale o tym.

reklama
Hej Dziewczynki! :-)
Pomyślałam sobie, że chociaż się przywitam, bo jakoś tak od paru dni zaglądam, podczytuję, ale nie daję znaku życia.
Ten tydzień mam wolny, ale przez te domowe nerwy z zeszłego tygodnia z urlopowego wyjazdu nici. Bylismy pare dni u moich rodzicow na wioseczce, a teraz ponownie w domu.
Jutro bede dzwonić czy są już te moje przeciwciala antykardiolipinowe, bo miały być po trzech tygodniach. Fajnie by było jakby były, bo na środę jestem zapisana do gin. Ciekawa jestem co wyjdzie z tych badań, i co dziwna pani gin powie :confused:
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i zapalam światełko (*) dla nowych aniołków

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry