• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Olu mi wyszedl dopiero 3 test tydzien po terminie miesiaczki, a nie myslalas o tescie na krew beta hcg?Kosztuje chyba 20zl takie badanie i nastepnego dnia masz wynik.

reklama
Dziewczyny -samopoczucie fatalne. Trzęsę sie jak osika po kawie -myślałam że mi sie poprawi ale ciśnienie skoczyło 102/62 ale puls też z 62 do 90 i czuję się fatalnie. Idę do naszej pielęgniry. Może coś mądrze poradzi:baffled::baffled::baffled::baffled:
Odezwę się później
Agatko koniecznie do lekarza i wcale nie panikujesz. To starsznie niskie ciśnienie.
Niby lepoiej mieć niskei ale nie aż takie. Buziaki i trzymaj się. Staram ię myśeć pozytwywnie dla dzidzi, żeby przyszła jak najszybciej.
kinguś - udanego wypoczynku życzę!!:-)

kazikz - ja mam tak, że stęskniłam się za moimi dziewczynami z pokoju w pracy, ale do samej pracy tam wracać mi się nie chcę :-(Pracuję w sądzie w Warszawie, i mam teraz taką zołzę Przewodniczącą Wydziału że szkoda słów:-( Atmosfera jest taka podminowana, jakby się cały czas na bombie siedziało!

Obawiam się że u mnie z tą atmosferą też moze być mało ciekawie. Ale zobaczymy. Za tydzień się okaże. Poza tym wracam na tydzień bo potem lecimy na Dominikanę:)

A tak wogóle to @ dalej nie mam. Niby jeszcze 7 tydzień, ale nie chce dostać na sam wyjazd, zwłaszcza tej pierwszej. Poza tym zastanawiam sie czy nie zrobiła mi sie jakas torbiel skoro to tyle trwa? Nie wiem może zapisze sie na poniedziałek do swojej lekarz, odrazu wezme skierowanie na badania?

Ja kiedy mam niskie cisnienie to jem dobrze nasolonego pomidora kawaleczek z duzo iloscia soli, sprawdzony sposób mojej babci, tez mam czasem niskie cisnienie i tak robie serce mi wtedy wali i tak jakby trudno oddychac mi.

ola81 - to mnie uspokoiłaś trochę, bo już zaczynałam się bać że coś się stało

Więc wszystko wskazuje na to że dostałam pierwszą @ po zabiegu:-) Brzuszek lekko pobolewa właśnie jak przy @. Zawsze miałam szczególnie 1 dnia silne bóle, więc mam nadzieję że teraz się to może zmieni!

Więc wszystko wskazuje na to że dostałam pierwszą @ po zabiegu:-) Brzuszek lekko pobolewa właśnie jak przy @. Zawsze miałam szczególnie 1 dnia silne bóle, więc mam nadzieję że teraz się to może zmieni!
mnie wcześniej na początku @ brzuch bolał, i w sumie z roku na rok były to coraz gorsze bóle, a te dwie @ po zabiegu były właściwie bezbolesne i mam nadzieję, że tak już zostanie

reklama
kazikz - mnie też wczoraj bardzo leciutko pobolewał brzuch, i czasem jajnik kuł, a dziś nie wielkie krwawienie(tak właśnie jak w pierwszym dniu@ u mnie), więc może i u Ciebie @ się zbliża!OBY!:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry