K
kobietka22
Gość
Olu mi wyszedl dopiero 3 test tydzien po terminie miesiaczki, a nie myslalas o tescie na krew beta hcg?Kosztuje chyba 20zl takie badanie i nastepnego dnia masz wynik.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Agatko koniecznie do lekarza i wcale nie panikujesz. To starsznie niskie ciśnienie.Dziewczyny -samopoczucie fatalne. Trzęsę sie jak osika po kawie -myślałam że mi sie poprawi ale ciśnienie skoczyło 102/62 ale puls też z 62 do 90 i czuję się fatalnie. Idę do naszej pielęgniry. Może coś mądrze poradzi![]()
Odezwę się później
kinguś - udanego wypoczynku życzę!!:-)
kazikz - ja mam tak, że stęskniłam się za moimi dziewczynami z pokoju w pracy, ale do samej pracy tam wracać mi się nie chcę :-(Pracuję w sądzie w Warszawie, i mam teraz taką zołzę Przewodniczącą Wydziału że szkoda słów:-( Atmosfera jest taka podminowana, jakby się cały czas na bombie siedziało!
mnie wcześniej na początku @ brzuch bolał, i w sumie z roku na rok były to coraz gorsze bóle, a te dwie @ po zabiegu były właściwie bezbolesne i mam nadzieję, że tak już zostanieWięc wszystko wskazuje na to że dostałam pierwszą @ po zabiegu:-) Brzuszek lekko pobolewa właśnie jak przy @. Zawsze miałam szczególnie 1 dnia silne bóle, więc mam nadzieję że teraz się to może zmieni!