• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Czesc laseczki.nie mam Netu Bo zgasili olka przykro mi ze Test negatywny Agatko moj Nr 506216824 wyslij SMS z adresem bo teraz nie mam gg i nie mam Jak zajrzec. Sorki za bledy Ale nie umiem pisac z iphona milego dnia

Olu razem z S stwierdziliśmy że zły test masz:-D póki nie ma @ jest szansa:tak::tak: nam też pierwszy nie wyszedł i to w dniu spodziewanej @ więc kciuki dalej trzymamy rodzinnie

Dziewczynki ale ja naprawde nie liczyłam na cud. Tak że wcale sie nie zawiodłam, ale dziekuję

Agatko skarbie ja nigdy w życiu nie miałam tyle szczęścia. I nie wierzę że test się pomylił. U mnie zawsze było pod górkę. Już się przyzwyczailam.;-) A teraz może i lepiej że tak wyszło. Bo dziś u mnie prywatnie wyszła taka sytuacja, że prawdopodobnie ciąża nie jest najlepszym momentem i nie wiem czy w najbliższej przyszłości bedzie. Muszę sie z tym uporać i od decyzji jaka podejmę bedzie zależało czy będę sie wogóle starała przez najbliższe kilka lat.

Ale ja i tak się cieszę że tylu dziewczynkom na forum sie udało:-) I jestem razem z nimi bardzo szczęśliwa.
Podziekuj swojemu S za kciukasy jak okaża się sprawdzone to mu prześle czekoladki w podziękowaniu:-) A Tobie słoiczek ostrej papryczki:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry