• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Olu super że test już jest. Ale żeś sie na ten negatywny nastawiła, obyś się zdziwiła. Dziękuje za życzonka:-)

Karola super że z dzidzią ok. To sobie już odpoczywajcie spokojne.

Ja sie szykuje, bo spotykam się z koleżankami a potem z mężusiem. Buziakii do jutra

Koti słonko ja jestem po zastrzyku z pregnylu. I niestety minimum dwa tygodnie musze odczekać, żeby zrobić test. Tak że bardzo mi przykro do rana musicie wytrzymać.;-)
Narazie za II kreseczki nie dziekuję. Same rozumiecie;-)

Dziewczynki chce wstawić suwaczek a wyskakuje mi jak go zapisuje "invalid file " prosze napiszcie co to oznacza bo ja angielskiego nie kumam za bardzo a zaraz trafi mnie szlak:-):-)

reklama
Fuck jak zwykle mi posta wcięło:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

Jestem już i piszę co się u Nas dzieje -w pracy nie było tak mdło jak wczoraj więc dałam radę ale jutro mam na 12 bo powiedziałam szefowi ze jeszcze jedna pobudka rano i padnę. Zakręcona jestem okrutnie. Wczoraj napisałam reklamację w PKOBP i dziś mi ja uwzględnili:tak: W plusie 340zł, w banku 30 i czasem warto napisać kwita;-)

Kinguś
co u Was? u nas cieplutko mam nadzieję że nie męczą Cię te upały bardzo?

Ilonka ciśnienie przed pierwszą ciążą miałam książkowe. W ciąży mi spadło do 90/60 i tak zostało:no: raz prawie zeszłam bo miałam ok 60/35 masakra

Olciu Olciu pęcherzyk pękł i ma być nic:-p no ja myślę że mężuś się postarał bo to jego honorowa bitwa była i mały komandos uż tam robi sobie okopy;-) jutro mam na 12 wiec zdążę zerknąć i zobaczyć co się święci. A termin na którego byś miała?

Kasiu no myslę bo żaden lekarz nie zapytał mnie "pije pani" tylko "pali pani? jeśli tak to rzucić" więc coś w tym jest. ztery tygodnie najważniejsze a jeszcze o nich ie wiemy więc nakazuję rzucić od 1 listopada :angry::angry::angry::angry::angry:

Agnieszko
odpoczywaj wrazenia z egzaminu dały znaćo sobie. Obydwie się stresowałyście a okazało się że dwie mądrale się dobrały:tak:

Patrycjaa dla Twoich Aniołków zapalam światełka(**). Trafiłaś we właściwe miejsce. Wiem że teraz nie widzisz w całej tej sytuacji niczego pozytywnego ale jednego mozesz być pewna -możesz mieć dzieci i szybko zafasolkować. Nie każda z nas ma takie szczęście:no: A teraz trzeba znaleźć powód -dlaczego tak sie stało. Zajrzyj na wątek -badania po poronieniu i zrób te podstawowe. Zostań z nami i mów co leży Ci na sercu śmiało.

Natalineczka dla Twojego Aniołka (*). Wiem że masz mętlik w głowie ale czy to nie za szybko na zabieg? nie proponował Ci nikt tabletek? wiem że to brutalne pytania ale ja miałam narkozę i myślę że to jest teraz standard. Pamiętaj też że jeśli masz grupę RH- musisz dostać leki. Płacz ile się da -najważniejsze żeby był obok Ciebie ktoś kto będzie myślał trzeźwo i dopilnuje wszystkiego.

Koti a co u Ciebie się dzieje? masz jeszcze jakieś bombowe kocie avatarki pod ręką?:-)

Gosia Lew wszystkie czekamy na psotną Olę aż zrobi testa:confused::confused::confused:

Karola Gosia ma rację -ja miałam plamienie w 32dc jedno i kniec -lekarz powiedział ze to normalne. Super że to nic takiego:tak: ja progesteron badałam ale pomimo że był w normie dostałam duphaston 1x3dziennie bo to najważniejszy hormon w ciąży. 1cm6mm:szok: to teraz ja sie martwię bo ja miałam tylko 0,43cm w 5tc:baffled::baffled: może nie ten kod masz? musi być BBCode

Kasikz
o widzisz lekarz -spotkanie z dziewczynami i tak dzień za dniem i tydzień za tygodniem aż jak ja zorientujesz się ze jest fasolka. Ja wróciłam do pracy 1 lipca, 3go dostałam @ a następnej w pracy już nie doczekałam:-D a szef marzył zebym została na dłużej w robocie;-);-);-) A poza tym:
Szczęśliwej podróży do kolejnych Jubileuszy!
Niech dobry los się kłania w pas ...
Sto lat, sto lat jeszcze raz! :-):-):-)

Selenko
bez echa?:baffled: naprawdę nas o to podejrzewałaś:no:

Kobietko bardzo mądrze że robisz te badania:tak::tak::tak: ja do dentysty idę w środę na 10 ale z tego co czuję jest ok. Przestałam wsówać gumy do żucia i zęby sie nei sypią:tak: trzymam kciuki za wszystkie badanka i czekam na wieści:-p

Daaa
tak to est z tymi zębami -ostatnio śmiałam się do kuzynki która studiuje medycynę zeby wybrała specjalizację z którejś z dziur bo czy ta na górze czy na dole i tak trzeba kupę kasy wydać na badania;-);-) a my jak nie u dentysty to u gina siedzmy:-)

Alutka
też się tymi mdłościami cieszę i moimi fanaberiami chipsowymi -a co mi tam schudnę później:tak::tak::tak: a ja czekam na wieści co u Ciebie:tak:

Nikki jak tym razem synek (a nie córeczka) w brzuszku? buszuje?

Just witaj:-)

A ja właśnie rozmyślam jakie to moje Pierwsze dziecko było inne od drugiego. Przy Wandzi zero nabiału, zero ostrego, milion brzoskwini w puszcze i ananasów, zero jedzenia z knajp (na widok Sphinksa dalej chce mi się wymiotować) a przy moim kropku -mleko -litr dziennie, chipsy chilli w nocy z sosem hot salsa wsunęłam aż S był w szoku, dziś sajgonki z sosem ostrym zjadłam że płakałam i odbijało mi się ogniem a brzoskwinie smakują jak czysty cukier bleeee.....
Lecę na chwilę na kwietniówki i wpadnę później

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry