Fuck jak zwykle mi posta wcięło

Jestem już i piszę co się u Nas dzieje -w pracy nie było tak mdło jak wczoraj więc dałam radę ale jutro mam na 12 bo powiedziałam szefowi ze jeszcze jedna pobudka rano i padnę. Zakręcona jestem okrutnie. Wczoraj napisałam reklamację w PKOBP i dziś mi ja uwzględnili

W plusie 340zł, w banku 30 i czasem warto napisać kwita;-)
Kinguś co u Was? u nas cieplutko mam nadzieję że nie męczą Cię te upały bardzo?
Ilonka ciśnienie przed pierwszą ciążą miałam książkowe. W ciąży mi spadło do 90/60 i tak zostało

raz prawie zeszłam bo miałam ok 60/35 masakra
Olciu Olciu pęcherzyk pękł i ma być nic

no ja myślę że mężuś się postarał bo to jego honorowa bitwa była i mały komandos uż tam robi sobie okopy;-) jutro mam na 12 wiec zdążę zerknąć i zobaczyć co się święci. A termin na którego byś miała?
Kasiu no myslę bo żaden lekarz nie zapytał mnie "pije pani" tylko "pali pani? jeśli tak to rzucić" więc coś w tym jest. ztery tygodnie najważniejsze a jeszcze o nich ie wiemy więc nakazuję rzucić od 1 listopada

Agnieszko odpoczywaj wrazenia z egzaminu dały znaćo sobie. Obydwie się stresowałyście a okazało się że dwie mądrale się dobrały
Patrycjaa dla Twoich Aniołków zapalam światełka(**). Trafiłaś we właściwe miejsce. Wiem że teraz nie widzisz w całej tej sytuacji niczego pozytywnego ale jednego mozesz być pewna -możesz mieć dzieci i szybko zafasolkować. Nie każda z nas ma takie szczęście

A teraz trzeba znaleźć powód -dlaczego tak sie stało. Zajrzyj na wątek -badania po poronieniu i zrób te podstawowe. Zostań z nami i mów co leży Ci na sercu śmiało.
Natalineczka dla Twojego Aniołka (*). Wiem że masz mętlik w głowie ale czy to nie za szybko na zabieg? nie proponował Ci nikt tabletek? wiem że to brutalne pytania ale ja miałam narkozę i myślę że to jest teraz standard. Pamiętaj też że jeśli masz grupę RH- musisz dostać leki. Płacz ile się da -najważniejsze żeby był obok Ciebie ktoś kto będzie myślał trzeźwo i dopilnuje wszystkiego.
Koti a co u Ciebie się dzieje? masz jeszcze jakieś bombowe kocie avatarki pod ręką?:-)
Gosia Lew wszystkie czekamy na psotną Olę aż zrobi testa

Karola Gosia ma rację -ja miałam plamienie w 32dc jedno i kniec -lekarz powiedział ze to normalne. Super że to nic takiego

ja progesteron badałam ale pomimo że był w normie dostałam duphaston 1x3dziennie bo to najważniejszy hormon w ciąży. 1cm6mm

to teraz ja sie martwię bo ja miałam tylko 0,43cm w 5tc

może nie ten kod masz? musi być BBCode
Kasikz o widzisz lekarz -spotkanie z dziewczynami i tak dzień za dniem i tydzień za tygodniem aż jak ja zorientujesz się ze jest fasolka. Ja wróciłam do pracy 1 lipca, 3go dostałam @ a następnej w pracy już nie doczekałam

a szef marzył zebym została na dłużej w robocie;-);-);-) A poza tym:
Szczęśliwej podróży do kolejnych Jubileuszy!
Niech dobry los się kłania w pas ...
Sto lat, sto lat jeszcze raz! :-):-):-)
Selenko bez echa?

naprawdę nas o to podejrzewałaś
Kobietko bardzo mądrze że robisz te badania

ja do dentysty idę w środę na 10 ale z tego co czuję jest ok. Przestałam wsówać gumy do żucia i zęby sie nei sypią

trzymam kciuki za wszystkie badanka i czekam na wieści
Daaa tak to est z tymi zębami -ostatnio śmiałam się do kuzynki która studiuje medycynę zeby wybrała specjalizację z którejś z dziur bo czy ta na górze czy na dole i tak trzeba kupę kasy wydać na badania;-);-) a my jak nie u dentysty to u gina siedzmy:-)
Alutka też się tymi mdłościami cieszę i moimi fanaberiami chipsowymi -a co mi tam schudnę później

a ja czekam na wieści co u Ciebie
Nikki jak tym razem synek (a nie córeczka) w brzuszku? buszuje?
Just witaj:-)
A ja właśnie rozmyślam jakie to moje Pierwsze dziecko było inne od drugiego. Przy Wandzi zero nabiału, zero ostrego, milion brzoskwini w puszcze i ananasów, zero jedzenia z knajp (na widok Sphinksa dalej chce mi się wymiotować) a przy moim kropku -mleko -litr dziennie, chipsy chilli w nocy z sosem hot salsa wsunęłam aż S był w szoku, dziś sajgonki z sosem ostrym zjadłam że płakałam i odbijało mi się ogniem a brzoskwinie smakują jak czysty cukier bleeee.....
Lecę na chwilę na kwietniówki i wpadnę później