• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Cześć kochane,
Ja własnie szybciutko przeczytałam co u Was i lece pod prysznic a potem do lekarza medycyny pracy.Wieczorkiem mam spotaknie na chwilkę z dziewczynami z pracy. A dotego jeszcze Nasza rocznica.

Karola musi być dobrze. Szybciutko jak wrócisz daj znać bo będziemy sie denerwować.Pewnie bierz zwolnienie lepiej nie ryzykować.

Witam nowe Aniołkowe mamy. Bardzo mi przykro z powodu straty Waszych Aniołów.
kasikz na pewno wam napisze idę na zwolnienie bo jak trochę porobie czy w pracy czy w domu to brzuch mnie boli na dole a już nie chce narażać kolejnego dzidziusia.

Dzień dobry dziewczyny!!!
Dziękuje za miłe słowa, widze że dobrze że tu trafiłam.
Dziś jestem pierwszy dzień w pracy, mam jeszcze zwolnienie, ale chyba lepiej mi to zrobi jak popracuje.
Czekam teraz na pierwszą @, a później oczywiście badania. Napewno dostane skierowanie na badania genetyczne.
Ale będe też miała histeroskopie, bo lekarz podejrzewa przegrode w macicy. No i planuje porobić kilka badań tak sama od siebie.
Natalineczko jak była to wczesna ciąża to nie zgadzaj się tak szybko na zabieg. Ja za pierwszym razem miałam tak jak ty i wszystko samo się oczyściło. Będę myślami przy Tobie.
Karola idź do lekarza, odpoczywaj ile się da. Trzymam kciuki żeby było wszystko ok. Odezwij się co tam słychać po lekarzu.
A wszystkim życzę miłego dnia.

hej
wpadłam się z Wami przywitać i za chwilkę z Wercią do lekarza
KAROLA kciuki ściskam bedzie dobrze
AGNIESZKA0204 proszę zwolnić tempo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam Was wszystkie!!!
Jestem nowa na tym forum. Piszę dlatego, że na sercu jest mi ciężko, a wiem że są tu dziewczyny, które zozumieją mój ból jak mało kto.
Jestem mamą dwóch Aniołków. Pierwsza ciąża zakończyła się w kwietniu tego roku. Był to sam początek, cieszyłam się 4 dni. Szybko się pozbierałam i tylko jak wszystko się unormowało zaczeliśmy starania od początku. Udało się szybko-w 2 cyklu starań. Niestety moja kruszynka odeszła...w 8 tyg.
Jestem po zabiegu.
Starania o następne dziecko są w odległych planach.
Trafiłam tu bo musze to wyrzucić z siebie i zastanawiam się co dalej??

Bardzo mi przykro. Dobrze,że tu trafiłaś. Polecałabym wykonanie badań. Jesli zdarzyło sie już dwa razy to znaczy,że coś przeszkadza ciązy w rozwoju, a może to być bzdura, wierz mi. Podstawowe badania, znajdziesz na naszym podforum "badania po poronieniu". Piszę z doświadczenia. U Mnie były to hormony tarczycy, ciąża obumarła w 8 tyg , po ich wyrównaniu mam Magdusię.

Witam dziewczyny!!
tak was czytam i czytam....

zaszłam w ciąże jakieś dwa trzy tyg temu, niestety w tą sobote dostałam @ i sie stało....
dzis byłam u lekarza niestety potwierdził moje obawy, jutro ide na badania a pojutrze na zabieg :no::no::no:
boje sie jak cholera mam miec znieczulenie miejscowe i nie wiem na jakiej zasadzie to bedzie sie odbywało i jakie mogą byc tego nastepstwa :no::no::no::no:

no i oczywiscie chciałabym jak najszybciej zaczac starac sie o dzieciątko :tak::tak::tak::tak:

Nie miałam zabiegu w znieczuleniu, tylko pod narkozą, więc nie pomogę. Koti słusznie zauważyła,że w Twoim przypadku może uda się farmakologicznie wyczyścić macicę. Ciąża była niska. Są tu na forum dziewczyny które miały taki przypadek.
Co do następstw. Oprócz dłuższego odczekania do następnych starań( conajmniej trzy cykle) i możliwego stanu zapalnego (jeśli się nie poda antybiotyków) to raczej nic ci nie grozi. Bardzo Ci współczuję. Pozwól sobie na żal, czas Ci pomoże.

karola, koniecznie sprawdź te upławy u lekarza proszę! czekam na info.

Bardzo Wam dziękuję za miłe przyjęcie po dłuższej przerwie.
Myślałam,że mój post pozostanie bez echa, a jednak nie. Miło.:tak::-)
ten remont pochłania majątek! Ale oby było warto.

Miłego dnia wszystkim.

kasikz z okazji 3 rocznicy życzę wam wszystkiego wszystkiego naj naj naj:-):-):-):-)
dziewczynki czytałam ulotkę duphastonu i tam pisze że mogą byc lekkie upławy a ja go biore dwa razy dziennie moze to od tego??????????selenk na pewno wam napisze.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry