Pewnie że lepiej, przynajmniej będziesz spokojniejsza.Super że wszystko w porządkuWitajcie dziewczynki ja jestem po wizycie. Pani doktor sprawdziła mi czystość pochwy i powiedziała że wszystko jest dobrze i ze nie ma czym się przejmować 27 mam przyjść na usg i powinno bić już serduszko dostałam 3 opakowania duphastonu żeby mi nie zabrakło:-):-) dziewczynki ja chyba będę chodziła do pani doktor i na usg co dwa tygodnie bo teraz wizytę mam 27 sierpnia a następna 14 września ale to chyba dobrze będę spokojniejsza:-):-)..
Śilna z ciebie kobieta.Pozatym już chyba każda z nas będzie o swoją kolejną dzidzię walczyć jak lwica.Dziewczyny jestem
Cham i prostak z tego lekarza i tyle. Ale ja szczekaczka jestem wiec jego teksty w stylu "jak dla mnie to za wcześnie pani zaszła w ciążę -to trzeba poczekać kilka miesięcy -na co ja "dlatego nie jest pan moim lekrzem" on do mnie -"a może po prosyu l4 pani potrzebuje" na co ja mu "gdybym potrzebowała to po prostu bym powiedziała a nie majtki ściągała do badania" i takie pyskówki:-) a że ja bezczelna jestem to pan wymiękł
Ale z dzidzią jest ok i tak jak mówił mój lekarz to jest młodsza ciąża niż wynika z OM -to dopiero 5t6d:-) jest wszystko ok -pęcherzyk 1,59cm czyli dużo urosła moja dzidzia i jest w środeczku -choć jeszcze bez serduszka lekarz mówił że jest ok i na serduszko jeszcze czas.
Jak S wróci i zeskanuje kropka to prześlę -ja jestem na to za dużą blondynką![]()
Dobrze że jesteś. Sama zauważyłam że to forum uzależnia. I tylko sie myśłi żebi jak najszybciej do Was wrócić.Halo halo ja jednak kupiłam ładowarkę do laptopa i się melduje:-):-):-) myślałam że nie zdążę ale się udało:-)
agatko ekstra że wszystko jest w porządku ja jestem w 5tygodniu i 1dniu więc podobny mamy termin:-):-) buziaczki kochane
Ja właśnie wróciłam od znajomych i małej Amelki.Ale słodziacha z niej