Jestem dziewczynki -szczęśliwa, radosna i co jeszcze mam powiedzieć?
Miałam usg przez brzuch, maluch leżał, serduszko pięknie biło -po jakimś czasie zaczął podskakiwać i obracać się do nas pupom

pan doktor stwierdził że chyba nie chce żebyśmy go podglądali:-):-):-) te skoki były cudowne -aż widziałam jak S się oczy zaszkliły -super!!!!! ma 4,3cm ale ma jeszcze czas zeby urosnąć więc nie panikuję i nie porównuję.
W środę za tydzień mam genetyczne i uwaga -gin kazał mi męczyć lekarkę żeby już podejrzała co będzie

bo ponoć jak będziemy mieli szczęście to już można zobaczyć:-) ale jak maluch tak zaszaleje jak dziś to nie ma szansy nic zbadać -skakał jak Małysz:-)
Później poszliśmy na lody i zjedliśmy właśnie kolację i kładę się z wrażenia
Olu po wizycie -następna 30go -test PAPA i 7go z wynikami do mojego gina
Ilonka26 to super!!!! ekstra wieści -mówiłam zrób te badania!!! wiedziałam że będzie dobrze -extra

Kasiu bo nie ma się czym martwić!!!

ja sobie tłumaczę że jeśli mam komuś krzywdę zrobić to lepiej jak prawka nie mam i basta. Losowi trzeba ufać choć nie musimy sie z nim zgadzać
Wolka super ze kuracja pomaga i trzymam kciuki żeby się bez antybiotyków obyło
Karolcia81 moje dziecię jest z tygodnia po owulce z bezowulacyjnego cyklu więc nie mów mi ze na coś jest za późno:-):-):-):-)
Ewelina28 zabraniam oglądać filmy przed snem, myśleć przed snem i jeść przed snem -koszmarów też zabraniam;-)
Just79 post miał Ci dać do myślenia i uświadomić ze nie chcesz życia bez swojej drugiej połówki. Ja też jestem zadziora ale dobre chwile trzeba stworzyć -one się nie robią same jak w telenoweli...
Ewelinamariusz -oby @ nie przyszła skoro na nią nie czekasz
Agnieszka wspaniałe wieści!!! super że maluch zdrowy -choć nie było innej opcji to cudownie się czyta takie wieści

z językiem też świetne wyjście -super super super
Kinguś ale ja Ci mówiłam daj Kini odpocząć. Ciocia Agata przecież powiedziała że małej się nie spieszy bo chce się jeszcze wyspać;-)
As a Ty może zwolnij trochę bo długo nie pożyjesz -ludzie nadpobudliwi mają słabe serca -martwię się o Ciebie i tyle

Karola cholero jedna spróbuj z tą colą mi pomogła -tylko rozsądnie i jeśli nie poczujesz różnicy to przynajmniej będziesz wiedziała ze na Ciebie nie działa. Ja już mam ją w stałym zestawie i jest ok -i jeszcze cukierki cały czas jem też mi pomagają.
Zdec ja Ci nie pomogę ale to tak jak po porodzie podejrzewam -najlepiej zapytaj lekarza do którego chodzisz co on na to. Skoro ma kolejną ciążę prowadzić to musicie porozmawiać....
Aneczka77 popcorn i bb w pracy -szczyt marzeń:-) ja sobie obiecałam że w pracy nie bedę wchodziła na bb -cóż palenie rzuciłam w jeden dzień ale bb nie da rady;-)
Gosiu no awans zobowiązuje:-) ja nie mogę teraz na to liczyć ale już się naawansowałam póki co na maksa więc nie mam czego załować. Zmiana priorytetów;-)
Asiu she gdzie Ty się podziewasz?! ślub na Majorce urządzasz?
Kasikz astronauta stał się skoczkiem -nie wiedziałam czy śmiać się czy płakać ze szczęścia
I zdjęcie mojego malucha -specjalnie dla bb ciotek:-):-):-)