Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Miłego sprzątania zatem. Zakupki na pewno będą udane, bo upatrzone;-) pozdrawiamdzień dobry
my już na nogach-od 7-ej.
młody biega i rozrabia
a ja planuję zabrać sie za sprzątanie domku.
Ewelina28-udanych zakupów.
Wiolka1982-też tak uważam.
Aneczko-
[*] dla Twojego dzidziusia.
miłego dnia.
;-)Aneczko,świeczka dla aniołka.(*)
Ech no,zasiedziałam się nad obrazem.
Dobranoc wszystkim.![]()
As, a od tej 3 do 6 to spałaś, czy w między czasie jeszcze milion pięćset innych domowych obowiązków załatwiłaś? ;-)Witajcie kochane.
Miłego dnia.;-):-)
Agatko, bardzo się cieszę, że wszystko ok u maluszka :-)Jestem dziewczynki -szczęśliwa, radosna i co jeszcze mam powiedzieć?
Miałam usg przez brzuch, maluch leżał, serduszko pięknie biło -po jakimś czasie zaczął podskakiwać i obracać się do nas pupompan doktor stwierdził że chyba nie chce żebyśmy go podglądali:-):-):-) te skoki były cudowne -aż widziałam jak S się oczy zaszkliły -super!!!!! ma 4,3cm ale ma jeszcze czas zeby urosnąć więc nie panikuję i nie porównuję.
She, mam nadzieję, że ta gryząca sprawa lada moment się wyjaśni/rozwiąże, żebyś mogła spokojnie szykować się do ślubu i delektować tym czasem przygotowańW sumie nie wiem jak mam być szczera. Te sprawy, na które mam wpływ jakoś się chyba poprostowały (np. konflikt z Rodzicami). Przygotowania do ślubu powoli idą do przodu. W czwartek mam próbne czesanie, za kilka dni próbny makijaż. Udało mi się załatwić możliwość zrobienia zdjęć w miejscu niedostępnym dla wszystkich mieszkańców miasta. Ale niestety nie mam wpływu na pewną najbardziej gryzącą mnie sprawę i to mnie lekko dobija i zniechęca do wszystkiego innego.
Aneczko, na pewno niebawem sypialnie się przydadzą, bo małe szkraby będą po nich lataćI cóż z tego, że domek duży kiedy te sypialnie świecą pustkami. Kupiliśmy go z myślą o powiększaniu rodziny a tutaj nic...
Ja wczoraj dostałam rachunek, a właściwie to dopiero wstępne oszacowanie kosztów moich dwóch wizyt u lekarza w związku z poronieniem. Za dwa USG i dwie rozmowy z lekarzem (poroniłam naturalnie, bez zabiegu) wyszło im $400. Nieźle sobie liczą, prawda?

Karolcia, jeszcze chwilka i będziesz modernizować ten suwaczek(widzicie kochane moje, że pojawił mi się jeszcze jeden suwaczek!!):-)

Karola gratulacje :-)Kochane zdałam :-):-) i z głowy teraz tylko muszę zrobić wpisy i został tylko ostatni roczek jestem zadowolona choć dzisiaj znowu zaczął się czas wymiotów już 3 razy zaliczyłam kibelek nie mam już siły co zjem to jest masakra uciekam na razie kochane musze się chyba zdrzemnąć bo kiepsko się czuje:--(
wiesz no musiałam jeszcze wyprasować meżowi koszulkę do pracy,wyłączyć komputer, potem prysznic i się położyłam 3.35.Witam!
As, a od tej 3 do 6 to spałaś, czy w między czasie jeszcze milion pięćset innych domowych obowiązków załatwiłaś? ;-)
Trzymam kciukasy, co by dla Kubusia weny zabrakło do zwiewania, chowania itp itd.
miłego dnia

Jak ma tyle energii co jego mama, to faktycznie ten strach może być uzasadnionywiesz no musiałam jeszcze wyprasować meżowi koszulkę do pracy,wyłączyć komputer, potem prysznic i się położyłam 3.35.
Spoko wyspana jestem.starczy tego snu w zupełności.Jak Kubuś był maleńki to nauczył mnie spać krótko i intensywnie,bo pierwszą swoją noc przespał jak skończył 3 latka i 2 miesiące.
kciuki się przydadzą.Już się boję co dziś wymyśli...![]()
;-)