V_jolka80
Aniołek Tosia 21.09.2009
Tak wiem o wynajmach. Jeśli miałabym wynajmować to szukałabym starej warszawy :-)
http://www.klasyczne.auto.pl/index.php?strona=kalkulator
Ale wiesz...
Czasem, jesli np, ślub i wesele jest w stylu nowoczesnym, a zajedziesz do ślubu starodawnym autem, to to się troszkę może gryźć
że tyle kobiet spotkało to samo a ja myślałam, że jestem sama. 5dni temu miałam zabieg usunięcia martwej ciąży, jak narazie fizycznie czuje się oki i chyba jast wszystko wpożądku, nie krwawie mam jeszcze małe plamienia, ale psychicznie jest fatalnie. Dzięki Wam przez chwile zrobiło mi się lepiej. Chciałam się dowiedzieć, jak długo trzeba czekać po zabiegu aby zacząć ponowne starania się o dzidziusia.
, ale mój gni powiedział po wizycie kontrolnej , ze 5-6 miesięcy.....ale ja nie dawałam za wygraną, poszłam prywatnie do b. dobrego specjalisty i ten mnie obejrzał na wylot, zrobił mi usg i powiedział, że już możemy...i tym sposobem dostałam zielone swiatełko po 2,5 miesiąca...teraz czeakmy jeszcze na tą 3 @, i za kilka dni zaczynamy szaleć.....23 czerwca miałam zabieg....czyli odczekaliśmy 3,5 miesiąca.