Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A mi po zabiegu ani żadnych przeciwbólowych, ani antybiotyku nie dali!![]()
ja dostałam końską dawke antybiotyku, ze dwie godziny kroplówka schodziła,a potem jeszcze jedna z glukozą.....ble, aż mnie ręka bolała...i dostałam na noc środki przeciwbólowe i uspokajające....

Ja zupełnie nic!!!
Po zabiegu obudziłam się i usłyszałam: "Wypis gotowy. Może pani iść do domu." i tyle.![]()
mnie nawet nastepnego dnia nie chcieli puścic do domu, ale uprosiłam , w sumie byłam 4 dni w szpitalu...
...ale wiesz co szpital to inne metody, może nie było potrzeby żebys była dłużej, ale dlaczego ci nie dali antybiotyku?
Tego nie wiem...
Powiedzieli jeszcze tylko:
"Do następnego @ żadnych stosunków, żeby się jakieś zakażenie nie wdało. Za 3 tyg. bo wyniki histopatologii i z wynikami na kontrolę do lekarza."
I nic więcej...
Dlatego już jak was czytałam wcześniej to się zastawiałam: po co antybiotyk?

i tak zrobie swoje!mnie nawet nastepnego dnia nie chcieli puścic do domu, ale uprosiłam , w sumie byłam 4 dni w szpitalu...
...ale wiesz co szpital to inne metody, może nie było potrzeby żebys była dłużej, ale dlaczego ci nie dali antybiotyku?
ale teraz to juz tego nie rozpatruj bo sie będziesz niepotrzebnie denerwować...na pewno tak miało byc i tyle....
Wiem, że przede mną ostatni miesiąc wolności, ale jakoś nie mam powodów do huraoptymizmu: 1. @ nadal nie ma, 2. babci M się pogorszyło. Przestała mówić, a ostatnimi słowami przed zaniemówieniem było: Czemu muszę umierać w październiku? Ja tak nie lubię tego miesiąca, 3. chyba będziemy musieli poszukać innego auta do ślubu, 4. ciągle jestem chora :-( Jak tu więc się uśmiechać???
A przed ślubem czeka mnie powtórka z rozrywki, więc padnę na weselu przed oczepinami... Hihihihi... W każdym bądź razie wróciłam właśnie od fryzjerki i mam na głowie fryzurkę jaką będę miała na ślub. Loczki się zakręciły (o dziwo...) i póki co włosy dały się ujarzmić. Między 17 a 18 będzie makijażystka, więc będę miała wgląd w całość :-) A za tydzień farba i próba fryzury na plener, która będzie bardziej taka fiu-bździu 
Cześć Dziewczyny.
Gosiak84 nawet nie wiesz jak mi przykro. Przytulam Cię mocno, a dla Twojego Aniołka zapalam światełko
[*]
Kasiu wielkie gratulacje! A nie mówiłam, że do 3x sztuka? ;-) U mnie dziś nie pada. Nawet słoneczko nieśmiało próbuje przebić się przez chmury. Ale zimno jak diabli. 11st... Brrrr... Ale ten psiak słodki. Pasuje do Twojej Córci. Może jednak go przygarniecie? :-) Sama mieszkam na 4p. Mam labradora. Sam schodzi i wchodzi po schodach. Myślę, że to żadna przeszkoda :-) Wystarczy się zorganizować. A Mała nie marudzi, by go wziąść?
Pardoes trzymaj się Kochana i zostań z nami. Będzie Ci raźniej. Wiem co mówię... ;-) Dla Twojego Aniołka też światełko
[*]
Agniesia82 ja nie korzystam z testów owu. Ale wiem, że owulacja może zaskoczyć w przeróżnych momentach. Jak ja zaszłam w ciążę byłam 7 dni po @. Więc wszystko jest możliwe jak widać :-)
Agatko jakieś zdjątko mam nadzieję z tego usg zobaczymy? Ale żeś mi tą dewotą przysrała... Aż mi wstyd![]()
![]()
Wiem, że przede mną ostatni miesiąc wolności, ale jakoś nie mam powodów do huraoptymizmu: 1. @ nadal nie ma, 2. babci M się pogorszyło. Przestała mówić, a ostatnimi słowami przed zaniemówieniem było: Czemu muszę umierać w październiku? Ja tak nie lubię tego miesiąca, 3. chyba będziemy musieli poszukać innego auta do ślubu, 4. ciągle jestem chora :-( Jak tu więc się uśmiechać???
Poza tym jestem niewyspana. Noc z wałkami na głowie to jakaś masakraA przed ślubem czeka mnie powtórka z rozrywki, więc padnę na weselu przed oczepinami... Hihihihi... W każdym bądź razie wróciłam właśnie od fryzjerki i mam na głowie fryzurkę jaką będę miała na ślub. Loczki się zakręciły (o dziwo...) i póki co włosy dały się ujarzmić. Między 17 a 18 będzie makijażystka, więc będę miała wgląd w całość :-) A za tydzień farba i próba fryzury na plener, która będzie bardziej taka fiu-bździu
![]()
Póki co znów mnie dopadł leń. Katastrofa...

Czemu zmiana auta?![]()