• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć kobietki, ja dziś idę do super specjaliśty ;-)zobaczymy co mi powie o mojej prolaktynie :cool2:a w ogóle, to korzystacie z testów owulacyjnych? Ja sobie zrobiłam i wychodzi jakbym miała owulację w 12 dc możliwe ?

reklama
Cześć kobietki, ja dziś idę do super specjaliśty ;-)zobaczymy co mi powie o mojej prolaktynie :cool2:a w ogóle, to korzystacie z testów owulacyjnych? Ja sobie zrobiłam i wychodzi jakbym miała owulację w 12 dc możliwe ?

:szok::szok::szok::szok::szok:
Ja nigdy z czegoś takiego nie korzystałam, ale wiem, że moja kumpela tylko na tych testach jedzie...
Czy są wiarygodne?
Nie mam pojęcia
Trzymam kciuki i będzie dobrze...
Wracaj szybko i mów, co i jak

Witam!
Kasiu, to jak już strach do pieska pokonany to się szykuj, że jeszcze trochę i będzie trzeba jakiegoś przygarnąc :-)

Agniesia, ja testów nie stosowałam, ale moja koleżanka owszem, i twierdzi, że w dużej mierze to dzięki nim teraz nosi pod sercem dzidzię - ona miała problem z długimi cyklami o zmiennej długości, przy których ciężko było określić kiedy owulacja może nastąpić

Wiola, mam nadzieję, że niebawem skończą się te Twoje przecieki ;-)

A mnie głowa łupie. Mam wrażenie, że od czasu zabiegu jakoś tak mi się porobiło, że mam w cyklu taki dzień, że kładę się i wstaję z bólem głowy, albo to zwykły zbieg okoliczności.

Miłego dnia :-)

reklama
JUST ja mam zawsze w każdym cyklu taki jeden dzień ale przed zabiegiem też miałam
ból był nie do zniesienia czasem nawet zdarzało mi się wymiotować z bólu mój gin nazwał to "migrena przed miesiączkowa' i faktycznie po takim bólu za tydzień była @

dziewczyny ja to wiem że czwarte piętro to nie problem
problem to fakt że muszę znosić i wnosić Wercie czyli na każdy spacer z psem gdybyśmy byly same w domu to trzeba by bylo sie szykowac jak na wyprawę niestety moje dziecie nie zastanie samo nawet jak wychodzę na klatke zapukac do sąsiadki to ona siedzi przed drzwiami na wycieraczce
ale obiecaliśmy jej że jesli tylko dostaniemy mieszkanie co mamy obiecane u burmistrza to od razu dostanie pieska

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry