Dziewczyny, czy Wy zawsze od rana aż taką produkcję musicie mieć??

Szok po prostu!!!!Się ogarnąć nie da...u mnie Asi słodko śpi, to może zdążę co nieco odpisać...
Karolcia81 - wiesz, ja wczoraj, przeglądałam w necie takie inernetowe groby na pamietamy.pl (nawet naszym bliźniakom założyłam) i natchnęłam się tam na zdjęcie malutkiej dziewczynki w trumience, i wiesz co, beczałam tak chyba z godzinę, ale to nawet mnie mój K nie mógł uspokoić...i wtedy podziękowałam Panu Bogu za to, że skoro moje dzieci musiały odejść, to, że zabrał je ode mnie tak wcześnie...tak po cichu...to jest takie straszne, gdy rodzice muszą pochować swoje dzieci

Karola stój tam na czym chcesz, na głowie, nogi do góry itp..byleby tylko strzał był w 10
kasiamaj - ja się nigdy nie szczepiłam, ale zaczynam się nad tym zastanawiać...u mnie też płaciłam po 45 zł za każdą.
eweysta - to mieliście rodzinny weekend!Chyba ogólnie jakiś wirus jest, bo tyle ludzi choruje...kurujcie się!
As 76 - widzę, że nauka pełną parą ruszyła...

Obraz przecudny...
ewelina28 - głowa do góry Kochana...Na pewno nie jest tak źle jak myślisz..może Twój mąż miał naprawdę gorszy dzień (właśnie wbrew pozorom stres może mieć duży wpływ)...bo miał przecież dobre wyniki!!!Słuchaj się lekarza, jak mówi, że będziecie walczyć to będziecie!!!I na pewno się uda!!Bo nie ma innej możliwści!!!
Agnieszka 0240 - witaj!I miłego dnia życzę!
kaska0201 - powodzenia!Pamiętaj do 3 razy sztuka!!Tylko tam bez stresu, na luza, przecież wszystko umiesz!!!
She - może faktycznie przez przeziębienie sie opóźnia...
Ola - Tobie też miłego dnia
Na tym etapie musiałam zakończyć pisanie, bo moja siostrzenica sie obudziła...a potem juz nie było kiedy napisać..więc teraz kończę..
just79 - TY może lepiej wyrzuć za okno ten termometr
She - no miejsce na zdjęcia naprawdę super!U mnie dziś ciepło do południa było..potem trochę gorzej!
kazikz - no to dobrze, że badania nic złego nie wykazały. Mi się wydaje, że z tymi badaniami to lepiej poczekać aż sie @ skonczy!
karola322 - mam nadzieję, że po śniadanku też bez wymiotów było...

Mam nadzieję, że z mężem sobie wszystko wyjaśniliście i już będzie dobrze

Postaw sobie koło łóżka jakiegos bananka czy sucharki jak Cie głód w nocy dopadnie będzie pod ręką
Agatka - z tym powerem to też nie przesadzaj, oki?

Ale dobrze, że juz sie lepiej czujesz

Faktycznie na tym suwaczku poplątałam, bo wpisałam z przyzwyczajenia, że cykl 27 dni a teraz to wcale tak nie jest

Obiadek u teściowej jak zwykle pyszny

A wena..no cóż..tyle piszecie, że czasem nie mam kiedy tego ogarnąć..
Gosialew - masz rację wiara czyni cuda
kinguś - jak się czujecie?? jejku juz tak niedługo będziesz tulic maleńką
lenka29 - no to udanych staranek już niedługo
V_
jolka80 - ja tylko w dniu zabiegu miałam skrzepy, potem już nie. Ale myślę, że nie ma sie czym martwić póki co. Ale masz troskliwego męża..to super że tyle lat po ślubie jesteście tacy nierozłączni
As - no niesamowity ten twój Kubuś
Agniesia82 - nie znam sie na wynikach
kaska0201 - super!Gratuluję..a nie mówiłam, że do trzech razy sztuka

Teraz tylko praktyka i będziesz śmigać
Aneczka_
77 to Ty też się kuruj.. jakaś plaga czy co?W sumie ode mnie się chyba zaczęło, to mam nadzieję, że nie pozarażałam Was wirtualnie

No i super że @ przyszła, bo to juz coraz bliżej do zielonego światełka
gosiak84 - światełko dla Aniołka(*) Przytulam...
pardoes - Witaj. Światełko dla Aniołka (*)Zostań z nami..
Jejku udało mi się przebrnąć do końca... No takiej produkcji to dawno nie było!!!Ja zaraziłam mojego K, ale On na szczęście nie co leżą i narzekają jaki to chory jest!!!Więc nie jest źle!Zmykam spaś, bo mała mnie dzis wymęczyła...
Dobrej nocki wszystkim!!!