Agniesia82
najważniejsze jest życie
A JA zapraszam na kawkę, nie mam teraz internetu w domu, więc jedyny kontakt w pracy. ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
She - jak minał 1 dzień w pracy?
A ja byłam w stolicy, zwolnienie zawiozłam, i się dowiedziałam, że w tym samym czasie co ja, w moim sądzie poroniły jeszcze 4 inne dziewczyny:
( Dowiedziałam się też, że moja koleżanka z wydziału poroniła w 6 tc, w pracy krwotoku dostała, bo tym jak Pani Prezes kazała jej wyjaśnienie pisać dlaczego zaległości są!!!(czyt. stres)..Co to się dzieje na tym świecie..kiedyś to kobieta w 9 miesiącu ciąży w pole szła i w polu urodziła i do domu wróciła..a teraz..szkoda słów..dobra już nie marudzę!!!!
zmykam dziewczynki
źle się czuję brzuch jakos tak dziwnie boli ale na razie śladów @ pewnie rano przyjdzie chociaz wcale jej nie zapraszam
dobrej nocki kochane
Witajcie kochane.
Ale pogoda sie zrobiła...u mnie pada, ale to nie zmienia faktu, że chodze od rana z uśmiechem....hmmmm dajemy z siebie wszystko w domu.....wczoraj trzymałam z godzine nogi na scianie....:-), jest tak zabawnie...a ja jestem taka szczęśliwa, spokojna...mam nadzieje drogie ciężaróweczki, że wkrótce do Was dołącze!
A JA zapraszam na kawkę, nie mam teraz internetu w domu, więc jedyny kontakt w pracy. ;-)
przed zabiegiem idealnie regularnie
po zabiegu trzy byly wariackie ale czwarta i piąta jak w zegarku ta będzie szósta
poczekam jeszcze nie schizuje