• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
She - jak minał 1 dzień w pracy?

W miarę spokojnie, choć pracowicie. Dziękuję za pamięć :-)

A ja byłam w stolicy, zwolnienie zawiozłam, i się dowiedziałam, że w tym samym czasie co ja, w moim sądzie poroniły jeszcze 4 inne dziewczyny:

Pracujesz w sądzie? A czym się zajmujesz?

( Dowiedziałam się też, że moja koleżanka z wydziału poroniła w 6 tc, w pracy krwotoku dostała, bo tym jak Pani Prezes kazała jej wyjaśnienie pisać dlaczego zaległości są!!!(czyt. stres)..Co to się dzieje na tym świecie..kiedyś to kobieta w 9 miesiącu ciąży w pole szła i w polu urodziła i do domu wróciła..a teraz..szkoda słów..dobra już nie marudzę!!!!

To prawda co piszesz. Kiedyś ludzie byli ulepieni z innej gliny. Dożywali w zdrowiu pięknej starości. A nasze pokolenie? Umiera coraz szybciej, choruje coraz więcej. Jesteśmy coraz słabsi. Nawet jak o siebie dbamy, to stres jaki niesie życie (choćby na polu zawodowym) robi swoje... :-(

zmykam dziewczynki
źle się czuję brzuch jakos tak dziwnie boli ale na razie śladów @ pewnie rano przyjdzie chociaz wcale jej nie zapraszam
dobrej nocki kochane

I jak tam @ przyszła? Mam nadzieję, że nie :-)

Witajcie kochane.
Ale pogoda sie zrobiła...u mnie pada, ale to nie zmienia faktu, że chodze od rana z uśmiechem....hmmmm dajemy z siebie wszystko w domu.....wczoraj trzymałam z godzine nogi na scianie....:-), jest tak zabawnie...a ja jestem taka szczęśliwa, spokojna...mam nadzieje drogie ciężaróweczki, że wkrótce do Was dołącze!

Hihihi... Mi się tez już @ powoli zbliża ku końcowi i też ruszamy do roboty. Zobaczymy co z tego będzie :-)

A JA zapraszam na kawkę, nie mam teraz internetu w domu, więc jedyny kontakt w pracy. ;-)

Ja już po kawce :-) Odmeldowuję się, życzę miłego dnia i wracam do pracy :-)

Ale na przerwie śniadaniowej zajrzę poczytać :-)

hej dziewczyny
więc tak:
ból brzucha-jest
@ -nie ma
plamienie -nie ma
kurcze i co teraz????????????????????????
aha test wczoraj negatywny
OLA 81 ODEZWIJ SIĘ DO NAS KOCHANA!!!!!!

miłego dnia dziewczynki

reklama
koti81 - to ładnie Cię dopadło:(ale mam nadzieje, że przejdzie!!!Hm kąpiel w cebuli?Ja bym chyba nie wytrzymała i oprócz cebuli byłoby tam coś jeszcze:-)

karolcia81 - to widzę, że staranka faktycznie pełną parą:)to dobrze:)I na suwaczek czekamy:)

Agniesia82 - ja z herbatką siedzę, bo kawy nie lubię:(

She - tak, pracuje w sądzie, już prawie dwa lata. Jestem urzędnikiem a zajmuje się głównie ściąganiem należności sądowych(tzn. do tej pory się zajmowałam). I o le praca w sądzie w małych mieścinach może jest i fajna, o tyle w stolicy nie polecam..zarobki marne, a pracy tyle, że nie wiadomo w co ręce włożyć..a mi się jeszcze najgorszy wydział trafił:(zaczynaliśmy było nas 35 osób w wydziale, teraz jest 19 i robią tyle samo-KOSMOS) NIe chcę tam wracać, dlatego po zwolnieniu wypowiedzenie zawoże i szukam czegoś w Rawie.

kasia0201 - własnie sobie wczoraj myslałam, ze dziwne, że jeszcze testu niezrobiłaś:)Poczekaj jeszcze kilka dni i zrób drugi test..mam nadzieję, że @ nie przyjdzie!!!

Ola81 - przyłączam się do dziewczyn! Odezwij się do nas!!!

A ja dziś znowu sama z Asią. Właśnie sobie śpi:)
Miłego dnia wszystkim życzę!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry