Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ja chyba muszę ograniczyć ilość gratów i tylko podłogi ścierać i odkurzać
mój kot sprowadził sobie na chatę kotkę -i nie mam pojęcia jak się dogadali. Więc kotka jest piękna i musi to być prawdziwa miłość bo mój kot nie ma czym wojować

sobie żyją razem i chyba kotkę też trzeba zawieźć do weterynarza na zabieg bo gdzieś się puści i co ja z kotkami zrobię

a jak nudności i wymioty? już przeszły??? a może obwieś sie tym czosnkiem -kolczyki czy co???
wiem ze nie możesz jeść ale po troszeczkę coś próbuj bo się wykończysz... witaminy w tabletkach to nie wszystko
ja chciałam zafasolkować po pierwszej @ ale organizm nie pozwolił -złe hormony. Jestem więc zdania że jeśli organizm nie jest gotowy to nie dopuści do fasolki

i bardzo dobrze że zabawa udana
tak trzymać

a zawsze tak chciałam -cisza, spokój i już
ale kiedyś kobiety nie wiedziały w 5 tygodniu że są w ciąży wiec tylko silne dziecię przetrwało. Wtedy było wiadomo że wzystko ok jak dziecko zczynało się ruszać -a teraz jest inaczej...

She - tak, pracuje w sądzie, już prawie dwa lata. Jestem urzędnikiem a zajmuje się głównie ściąganiem należności sądowych(tzn. do tej pory się zajmowałam). I o le praca w sądzie w małych mieścinach może jest i fajna, o tyle w stolicy nie polecam..zarobki marne, a pracy tyle, że nie wiadomo w co ręce włożyć..a mi się jeszcze najgorszy wydział trafiłzaczynaliśmy było nas 35 osób w wydziale, teraz jest 19 i robią tyle samo-KOSMOS) NIe chcę tam wracać, dlatego po zwolnieniu wypowiedzenie zawoże i szukam czegoś w Rawie.
Uciekam dziewczynki miłego dnia życzę wszystkim i fluidki przesyłam dziś na dziewczynkę---------------------------------------------------------------------------

Dziewczyny wczoraj wyczochrałam większą część chaty -masakra... Jak świadomie można się godzić na budowę 150metrowego domu skoro sprzątanie 80m to takie wyzwanieja chyba muszę ograniczyć ilość gratów i tylko podłogi ścierać i odkurzać
Z newsów -zostałam teściowąmój kot sprowadził sobie na chatę kotkę -i nie mam pojęcia jak się dogadali. Więc kotka jest piękna i musi to być prawdziwa miłość bo mój kot nie ma czym wojować
sobie żyją razem i chyba kotkę też trzeba zawieźć do weterynarza na zabieg bo gdzieś się puści i co ja z kotkami zrobię
![]()
Asiu nie wiem jaki wzór -są bardzo ładne -podoba mi się księżyc i serduszko... zobaczymy i chyba właśnie zostanie seledyn![]()
Uciekam dziewczynki miłego dnia życzę wszystkim i fluidki przesyłam dziś na dziewczynkę---------------------------------------------------------------------------
to tym razem wszystkie moje........ja tak bardzo chce dziewczyneczkę!!