• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Agatka - też podziwiam, te co maja takie duże domy!Mi się czasem pokoju nie chce posprzatać:)No, no, to teraz żebyś babcią szybko nie została:)Może i masz rację, ale i tak uważam, że kiedys kobitki były "silniejsze":)

She - no to wiesz co czuję, jak wczoraj tam trochę gadałam z dziewczynami, to aż mi sie ich szkoda zrobiło, i podziekowałam Bogu, że ja póki co nie muszę tego znosić..mam nadzieję, że znajdę tu na miejscu spokojną pracę!PAMIĘTAM!!!:)

Agnieszka0240 - może idź juz dzisiaj do tego lekarza!No to dobrze, ze się dogadałaś z tą położną! Super, że z dzidzią wszystko dobrze..a bicie serduszka..najpiekniejszy dzwięk jaki można usłyszeć...

just79 - i jak ta chwila prawdy???Mam nadzieję, że @ nie przyszedł?Czy nie doczytałam czegoś???

cześć dziewczyny

Ja od rana jestem taka śpiąca że nie mam siły na nic... kto mnie obudzi????? a zaraz muszę mykać do pracy....
mam nadzieję że fluidki się przydały, jesli nie to prosze malutki zapas...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Witam dziewczynki.

Jak po raz kolejny po nie przespanej nocy przyszłam do pracy. Troszkę za późno ale musiałam się troszkę ranozdrzemnąć.
Miłego dzionka życzę.

dziewczynki podczytywałam was czarna (*) światełko dla twojego aniołka.
musze się wam wyżalić mam koszmary już 3 razy śniło mi się,że mój M mnie zdradza ze swoją byłą i o zgrozo ostatnio zwrócił się do mnie nie moim tylko jej imieniem, poraziło mnie dosłownie bo te sny i to przejęzycznie myślicie że panikuje?
Dziewczynki czekam na mase suwaczków.
Kaska miałam nie palić od dziś ale ten sen wytrącił mnie z równowagi dosłownie się trzęse.

Kobietka sny to nie wszystko... a masz jakieś podstawy żeby tak podejrzewać? może po prostu podświadomie chcesz sie do niego przyczepić a może powinnaś to jakoś sprawdzić? u nas sprawa jest w miare jasna -mamy dostęp do swoich kont pocztowych, kont na nk i telefonów -nic do ukrycia... pomyśl czy dawał Ci powody do podejrzeń

Nie poza snami jest wszystko dobrze, nawet dostałam wczoraj kwiatka:tak:i przytulanek też jest dużo ostatnio podpatrywaliśmy na nk zdjęcia tej dziewczyny, bo ją oboje znamy i miała zdjęcia z narzeczonym tam, może to jakieś moje ukryte lęki czy coś.Też mam dostęp do wszystkiego nk mamy wspólne telefomy leżą obok siebie zawsze.Może to jakieś inne przesłanie podobno sny śnią się na odwrót.
W sumie nieraz jak myśle o kimś np ostatnio myślałam o bracie jak tam sobie radzi bo wyjechał i zamiast powiedzieć do mojego m po jego imieniu zwróciłam się do niego imieniem brata.Napewno wyolbrzymiam myślicie,że powinnam powiedzieć mojemu m o tym snie i mu sie powyżalać? W koncu to nie tylko mąż ale i przyjaciel dla mnie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam
Zrobiłam część badań i czekam na wyniki. Jeszcze pare może zrobię jutro jak uda mi sie wcześniej wstać:-)
@ przyszła i już własciwie się skończyła. Teraz zobaczymy ile będzie trwał ten cykl. Mam nadzieję że nie dłużej niż 35 dni:-( A potem jak nic nie wyjdzie może i my dołączymy do staraczek .
Trzymam kciuki za wyniki i za szybkie włączenie się w staranka:tak::tak:
Poszłam do apteki po pojemniczek na mocz na jutrzejsze badanie... wylądowałam w supermarkecie i wróciłam obładowana siatami -będę sprzątała i na tą okoliczność kupiłam milion płynów, ścierek i rękawiczek:eek: zrobiło mi się słabo między tymi półkami więc wciągnęłam batonika;-) oczywiście przy kasie zapłaciłam za opakowanie:-)
Ty to się troszkę oszczędzaj :tak::tak:bo będzie mała lanie.

Muszę poczekać do środy. Trzymajcie kciuki.
Trzymam cały czas;-)

Kasiu a jak jazdy w Warszawie miałaś? Bo jak jeżdziz koło carfura to taki pierwszy blok biały to mój. możesz pomachać:-)
Ja często tamtędy przejeżdżam ;-);-)

Napiszcie proszę ,co sądzicie . Czy to nie za szybko?
Jeśli będziesz gotowa i organizm doszedł do siebie to można zaczynać.
Przykro mi
[*]

mam nadzieje ze za jakiś czas zajrzę do was z dobrymi wiadomościami :)pozdrowionka dla wszystkich
Trzymaj się:tak:

A ja byłam w stolicy, zwolnienie zawiozłam, i się dowiedziałam, że w tym samym czasie co ja, w moim sądzie poroniły jeszcze 4 inne dziewczyny:(
O kurcze, człowiek sobie nie zdaje sprawy ilu osób to spotyka:-(

hej dziewczyny
więc tak:
ból brzucha-jest
@ -nie ma
plamienie -nie ma
kurcze i co teraz????????????????????????
aha test wczoraj negatywny
Sama nie wiem, w każdym razie trzymam kciuki;-)

Z newsów -zostałam teściową:confused2: mój kot sprowadził sobie na chatę kotkę -i nie mam pojęcia jak się dogadali.
Babcią niedługo zostaniesz :-):-):-)

Ja wypiłam wczoraj herbatkę z liści malin, jestem po 3 dawce wiesiołka i na razie cisza :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry