karolcia81
czekam na szczęście.....
O cholipcia! Wyprzedziłaś mnie! :-(
oj, dobra nie będę świniak...masz, ale tylko troszkę....-------------------:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
O cholipcia! Wyprzedziłaś mnie! :-(
oj, dobra nie będę świniak...masz, ale tylko troszkę....-------------------:-)
i przytulanek też jest dużo ostatnio podpatrywaliśmy na nk zdjęcia tej dziewczyny, bo ją oboje znamy i miała zdjęcia z narzeczonym tam, może to jakieś moje ukryte lęki czy coś.Też mam dostęp do wszystkiego nk mamy wspólne telefomy leżą obok siebie zawsze.Może to jakieś inne przesłanie podobno sny śnią się na odwrót.Trzymam kciuki za wyniki i za szybkie włączenie się w starankaZrobiłam część badań i czekam na wyniki. Jeszcze pare może zrobię jutro jak uda mi sie wcześniej wstać:-)
@ przyszła i już własciwie się skończyła. Teraz zobaczymy ile będzie trwał ten cykl. Mam nadzieję że nie dłużej niż 35 dni:-( A potem jak nic nie wyjdzie może i my dołączymy do staraczek .

Ty to się troszkę oszczędzajPoszłam do apteki po pojemniczek na mocz na jutrzejsze badanie... wylądowałam w supermarkecie i wróciłam obładowana siatami -będę sprzątała i na tą okoliczność kupiłam milion płynów, ścierek i rękawiczekzrobiło mi się słabo między tymi półkami więc wciągnęłam batonika;-) oczywiście przy kasie zapłaciłam za opakowanie:-)

bo będzie mała lanie.Trzymam cały czas;-)Muszę poczekać do środy. Trzymajcie kciuki.
Ja często tamtędy przejeżdżam ;-);-)Kasiu a jak jazdy w Warszawie miałaś? Bo jak jeżdziz koło carfura to taki pierwszy blok biały to mój. możesz pomachać:-)
Jeśli będziesz gotowa i organizm doszedł do siebie to można zaczynać.Napiszcie proszę ,co sądzicie . Czy to nie za szybko?
Trzymaj sięmam nadzieje ze za jakiś czas zajrzę do was z dobrymi wiadomościamipozdrowionka dla wszystkich

O kurcze, człowiek sobie nie zdaje sprawy ilu osób to spotyka:-(A ja byłam w stolicy, zwolnienie zawiozłam, i się dowiedziałam, że w tym samym czasie co ja, w moim sądzie poroniły jeszcze 4 inne dziewczyny![]()
Sama nie wiem, w każdym razie trzymam kciuki;-)hej dziewczyny
więc tak:
ból brzucha-jest
@ -nie ma
plamienie -nie ma
kurcze i co teraz????????????????????????
aha test wczoraj negatywny
Babcią niedługo zostaniesz :-):-):-)Z newsów -zostałam teściowąmój kot sprowadził sobie na chatę kotkę -i nie mam pojęcia jak się dogadali.