• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kinguś widze, że już niedługo nie będziecie w dwupaku:tak:, na pewno nie możesz się doczekać, ehh kiedy ja będe miała taką dużą kruszynkę w brzuszku , chciałabym już mieć i czuć kopniaki;-), ale musze najpierw zakończyć badanka.

reklama
czesc dziewczynki,

melduje ze zyje. obudzilam sie i nie moglam glosu z siebie wydusic :crazy:.na szczescie juz moge mowic. poza tym ja tez mialam taki sen, ze myslalam ze zaczne plakac po przebudzeniu. tlumacze sobie ze to tylko sen i koniec, zadnych czarnych mysli.

buziaki dla wszystkich

Kinguś trzymaj sie kochana . Juz nie dużo Wam zostało.
Agatko tak miałam jeszcze badania porobić ale nei mogłam się zebrać rano - może jutro mi się uda. Chcę sie wyrobić żeby dkokońca miesiaca mieć wszystkie wyniki i umówić sie z nimi do swoejej lekarki .A zastanawiam sie czy do tego nowego lekarza też już z tymi wszystkimi wynikami nie pójść

Oluś a ty co się do NAs kochana nie odzywasz?

dzień dobry
my już po spacerku-bylismy na placu zabaw.
zaraz uciekam obiadek gotować.
dziś mam małą kontuzję :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: rozciełam sobie czoło jak wsadzałam Kubusia do samochodu.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:-tak na 1cm.krew się lała........brrrrrrr!!!!
zła jestem.

Wiolka-widzę że i męża wciągnęłaś.....:-D:-D:-D:-D;-)
Karola-nie dziękuj!!!
Karolcia81-trzymam kciuki za Ciebie.
Kaśka-a kiedy miałaś dostać????

miłego dnia kobietki -wpadnę póżniej!!!!

Witam was dziewczynki ja dzisiaj jak zwykle od 5.00 nie spałam do 7.00 później zasnęłam i wstałam o 10.00. Na szczęście dzisiaj nic złego mi się nie śniło więc spokojnie spałam.u mnie pogoda brzydka deszczyk pada ale jutro ma być ładniej:-). A ja jak zwykle sama czekam na mężusia może przyjedzie na chwilkę z pracy było by fajnie:-):-).
kobietka ja bym porozmawiała po co ma cię to męczyć:-( jak mu powiesz to będzie ci lżej na duszy a tak to myślisz a tak jak mówisz to tylko zły sen ale mi by się ciśnienie podniosło jak by mój mąż powiedział do mnie imieniem jakieś byłej.
agatko ja jem i nie zamierzam bardziej schudnąć a te wymioty mam nadzieję że przejdą raczej całą ciążę nas nie będą męczyły.
Buziaczki dla was kochane
ja przesyłam fluidki na chłopczyka jak agatka przesłała na dziewczynkę
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~.

ASIA SHE przytulanki były 8,9 i 22dc więc chyba sznase marne musiałabym być wielką szczęściarą gdyby się udało
AGATA papierosy wypalone dziś- sztuk 3 i w sumie więcej trzymane niż palone
KASIAMAJ dziś powinna przyjśc przez dwa dni miałam różowy śluz wczoraj wieczorem wydawało mi się że przyszła ale dziś rana podpaska bielutka jak snieg i do tej pory nic nawet kropli
głowa mi pęka
pierwszy raz zmiana pieluchy u Werci wzbudzila u mnie odruch wymiotny mierzyłam sobie ciśnienie mam 168/54 chyba to drugie za niskie kawy jeszcze nie piłam
dziewczyny nie chce się nakręcać i myślę że to niemożliwe bym zafasolkowała

Kasia-wszystko możliwe...zobaczymy.trzymam kciuki za Ciebie!!! oby @ się nie pojawiła!!!!a no i kawusia dla Ciebie skoro jeszcze nie piłaś.
jedzenie__43_.gif

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry