• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Cześć Dziewczyny.
Myślałam, że nikt tu już o mnie nie pamięta, ale Ktoś się o mnie upomniał:-), więc melduję, że żyję :-)
Zestresowana maksymalnie, próbuję doczekać do grudnia i nie zwariować.
Nic nie piszę, ale troszkę Was podczytuję. Troszkę nie na moje skołatane nerwy czytać o stratach, ale za wszystkie staraczki trzymam mocno kciuki, a dla naszych Aniołków zapalam światełko
[*]
Pozdrawiam Wszystkie najserdeczniej.

Ostatnia edycja:
Witajcie :)
melduję się dziś, bo przez kolejne dni mam dwie nocki w pracy i szkołę, więc przez 2 dni mnie w domu nie będzie :(

Agatko masz świętą rację, tylko ten kto nie ma pokory potrafi człowiekowi po poronieniu powiedzieć, ze to jego wina, no cóż są ludzie i młotki :)

Just My zaciskamy kciuki :)

oj też już bym chciała być zabobaskowana, bo szkoła i praca to istny meksyk :laugh2:

trzymam za was kciukaski rybki

dziewczyny proszę o ponowne oddawanie głosu na Kubusia -zakwalifikował się do nagrody w losowaniu ogólnopolskim.każdy znów może zagłosować :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
potrzebne są sms-y o tej samej treści PLAC 906 na nr.70068 (koszt sms-a 61gr.)
wgląd na stronie:

Place Zabaw Muszkieterowie

z góry dziękować.

idę Was poczytać

Kochane ide do lozka.Niestety jutro czeka mnie lekarz bo nawet tyci nie jest mi lepiej.No a wieczorem to szczegolnie paskudnie sie czuje i w ogole nie mam glosu...
Just ja rowniez trzymam kciuki za dwie kreseczki:)
Dobranoc wszystkim:-)

Witam wieczornie.
Znowu nie miałam czasu czytac na bierząco:zawstydzona/y:.
Witam noew Mamy i swiatełka dla Waszych kruszynek sle
[*]
[*]
[*].Fajnie ze trafiłyscie na to forum ,dodaje skrzydeł.:cool2::-D

Widze tez ze mozze szkue sie nowa fasoleczka .Trzymam kciuki.

Niestety nie dam rady poczytac wszystkiego:no:,ale mam nadzieje ze brzuchatki dzielnie sie trzymają a staraczki dzielnie sie strają;-).
Czy KINIA juz urodziła czy dalej sie kula:-D?Wie cos ktos?

Buziaki odemnie i Veroniki.W czwartek wizyta kontrolna u lekarza i pierwsza szczepionka:szok::-D,mam nadzieje ze moje dziecko nie zrobi awantury na całą przychodnie:sorry: bo glos to ma donosny jak sie zdenerwuje.
Jeszcze raz sciskam i przyrtulam szczegolnie nowe Aniołkowe Mamy.

JUST kochana trzymam kciuki
ja już nie testuje @ właśnie przyszła czyli elegancko kolejny 28 dniowy cykl więc chyba wróciło wszystko do normy
zmykam R zaraz wróci z pracy
jutro znowu jazdy
miłej nocki kochane
buzialki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry