• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Poroniłam w 9 tyg...po zabiegu lekarz powiedział..."nie ma na co czekać-zachodzić". Pierwszy cykl...i w dzień spodziewanej miesiączki nie ma @....kupuję test- jedna kreseczka. Minął tydzień. Kupuję znów test i sa piękne dwie różowe mocne kreski :-). Jak to możliwe? Objawy -zupełnie inne niż przy pierwszej ciąży. Właściwie ich brak, poza bólem pleców. Co zrobić by zatrzymać-utrzymać ciążę?

reklama
Poroniłam w 9 tyg...po zabiegu lekarz powiedział..."nie ma na co czekać-zachodzić". Pierwszy cykl...i w dzień spodziewanej miesiączki nie ma @....kupuję test- jedna kreseczka. Minął tydzień. Kupuję znów test i sa piękne dwie różowe mocne kreski :-). Jak to możliwe? Objawy -zupełnie inne niż przy pierwszej ciąży. Właściwie ich brak, poza bólem pleców. Co zrobić by zatrzymać-utrzymać ciążę?

Witaj Aniu. Po pierwsze przykro mi, że poroniłaś. Światełko dla twojego Aniołka
[*]. Po drugie: gratuluję II kreseczek :-) Po trzecie: idź do lekarza i to jak najszybciej. On powie Ci co robić by wszystko było ok. Może przepisze jakieś leki? Np. duphaston.

Wiadomo co było przyczyną poronienia? Robiłaś jakieś badania?

Ps. Ja objawów ciąży też żadnych nie miałam. A jak możliwe, że zafasolkowałaś? No tego chyba tłumaczyć nie trzeba, co? ;-)

Witaj, światełko dla Twojego aniołka....
I gratuluje II kreseczek!!!! I śmigaj do lekarza....wszystko będzie dobrze....zobaczysz...więcej jest takich co nie doczekały pierwszej @ i maja sliczne zdrowe dzieciaki...

Hanka3450 - po to tu jesteśmy, żeby się wspierać i dodawać sobie otuchy:)

Natalineczka555 - pewnie że pamietamy!!!Fajnie, ze sie odezwałaś!!

kaska0201 - witaj!Miłego dnia:)

She - witaj:) TY pewnie w pracy już siedzisz?

karolcia81 - jak działać to na całego..a co:) MUszę sie przyznać, że my tez mamy kajdanki:)Tak dla zabawy:)

Ania - dla twojego Aniołka światełko(*)Podobno po zabiegu(poronieniu) najszybciej mozna zajść w ciąże więc jest jak najbardziej mozliwe!!!Wiele czytałam o tym, że dziewczyny zachodziły zaraz po i urodziły zdrowe maluszki!Tak więc głowa do góry!Będzie dobrze!Musi byc:)No i koniecznie jak najszybciej do lekarza!On bedzie wiedział co robić najlepiej!

just - i jak teścik??????????????

A ja dziś na szczęście nie jestem sama z małą, to trochę luzu...ale zaraz ruszam do pracy(w domu).

Miłego dnia!

reklama
Cześc kochane.
Just......gdzie jesteś? ??????????

Miłego dnia.....
Musze się Wam pochwilić, że ja ostatnio mało sypiam...bo przez pół nocy pracujemy nad dzieciątkiem...i teraz w pracy mi głowa leci....:eek:

:rofl2::laugh2::eek: NO SUPER

Ania trzymam kciuki, wlałaś trochę miodu w moje serce... że wszystko jest możliwe. :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry