• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

just - ja to bym teraz pewnie codziennie robiła:)

agnieszk0240 - no to do łóżeczka!!!Mam nadzieję, że szybko się wykurujesz!

Agatka - chwile słabości każdemu się mogą zdarzyć!Ale mam nadzieję, że już przeszły! Będziesz cudowna mamusią a Twój S bedzie wspaniałym tatusiem:)I razem dacie sobie radę ze wszystkim!!!!

reklama
* hej *
to ja dołącze do tych którzy mają taką brzydką pogodę.
u nas też leje...a Kuba mnie wykańcza!!!!
zaraz wejdę gdzieś w jakiś kąt żeby schować się przed moim dzieckiem.
głowa mnie boli a ten ciągle piszczy i wyje jak coś nie jest po jego myśli.:crazy:

co tu robić w taki dzień......:confused::confused::confused::dry::dry::dry:

Kaska-to może tym razem się uda???bądz dobrej myśli-a będzie ok.
Wiolka-dziękować po raz kolejny
Ania-bardzo się cieszę że Ci się udało.oby wszystko przebiegało pomyślnie.Myślę że z tym pytaniem to nie do nas....same sobie je zadajemy-co zrobić żeby utrzymać ciążę?-jednak myślę że wszystko w rękach Boga.odpoczywaj,nie stresuj się odżywiaj prawidłowo.a powinno być dobrze-zobaczysz.a przede wszystkim idz do lekarza.-TRZYMAM KCIUKI za Ciebie i fasolinkę.
13x13-ja Ci tu zaraz dam Rambo!!!!:-p:-p:-pz tydzień idziemy na wesele więc śliwa musi zniknać.

dla reszty buziaki
i miłego dnia.

Rany...
Jaką wy macie produkcję...
Bosze....
Człowiek znika na 24 h, a potem połapać się nie może...
A tak w ogóle to
WITAM
!

Dziewczyny takiej pogody jak dziś bym sobie życzyła 24 i 26/10...

Ach... Pomarzyć dobra rzecz...

Pamiętacie o butach? ;-)
Pamiętam, pamiętam...
Wystawie nawet 4 pary...
Coby się sprawdziło...
cześć dziewczyny

Ja od rana jestem taka śpiąca że nie mam siły na nic... kto mnie obudzi????? a zaraz muszę mykać do pracy....
mam nadzieję że fluidki się przydały, jesli nie to prosze malutki zapas...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Wszyćkie moje....

dziewczynki podczytywałam was czarna (*) światełko dla twojego aniołka.
musze się wam wyżalić mam koszmary już 3 razy śniło mi się,że mój M mnie zdradza ze swoją byłą i o zgrozo ostatnio zwrócił się do mnie nie moim tylko jej imieniem, poraziło mnie dosłownie bo te sny i to przejęzycznie myślicie że panikuje?
Dziewczynki czekam na mase suwaczków.
Kaska miałam nie palić od dziś ale ten sen wytrącił mnie z równowagi dosłownie się trzęse.

Kobietka sny to nie wszystko... a masz jakieś podstawy żeby tak podejrzewać? może po prostu podświadomie chcesz sie do niego przyczepić a może powinnaś to jakoś sprawdzić? u nas sprawa jest w miare jasna -mamy dostęp do swoich kont pocztowych, kont na nk i telefonów -nic do ukrycia... pomyśl czy dawał Ci powody do podejrzeń

POPIERAM!!!

Cześc kochane.
Just......gdzie jesteś? ??????????

Miłego dnia.....
Musze się Wam pochwilić, że ja ostatnio mało sypiam...bo przez pół nocy pracujemy nad dzieciątkiem...i teraz w pracy mi głowa leci....:eek:

Karolcia ty tylko uważaj, żeby nie było jak z S Agatki :-) Jeszcze trochę a tak chłopaka wymęczysz, że będzie uciekał ;-)

Coż za determinacja...

Liczę się z tym....muszą być ofiary :-D , zawsze go będę mogła przywiązywać do łóżka ;-)

:szok::szok::szok::szok::szok:
She - to sie tam trzymaj jakoś!!!

Ania - to dobrze że juz umówiona. Czekam na wieści co gin powie!

just - to ja też nie puszczam kciuków:)Mój K na szczęście jak jest chory to jakoś tak nie marudzi, aż się dziwę:)

dziewczynki, ale ja miałam ostatnio dwa sny...
1. to jak wracałam autobusem ze stolicy to mi się przysnęło i śniło mi się, że na drodze był wypadek, w jednym samochodzie jechała rodzina z malutkim dzieckiem(może ze 2 miesiące miało). Ojciec zginął na miejscu, a ta matka bardzo ciężko ranna, ja chciałam ja ratować, a ona błagała mnie, że jak urze to, żebym zaopiekowała się ich dzieckiem, bo nie mają nikogo. No i wzięliśmy to maleństwo...

2. to dziś w nocy mi się śniło, że urodziłam zdrowe bliźniaki:)Chłopca i dziewczynkę!

Heh...

Sny są wyrazem naszych pragnień, a czasami jakimś przesłaniem z przyszłości...

Odebrałam dziś wyniki histopatologii po zabiegu...
"Residua deciduae et villorum.-"
:szok::shocked2::eek:
Nic z tego nie rozumiem,
a mojego lekarza nie ma teraz...
:eek:
A może któraś z was wie z czym to się je i o co cho?

Ostatnia edycja:
Odebrałam dziś wyniki histopatologii po zabiegu...

"Residua deciduae et villorum.-"
:szok::shocked2::eek:
Nic z tego nie rozumiem,
a mojego lekarza nie ma teraz...
:eek:
Pozostałości doczesnej i kosmków
"to znaczy ze poronilas i w jamie macicy znajdowały się resztki jaja płodowewgo. Podczas zagnieżdzenia jaja płodowego w błonie śluzowej macicy następuje "inwazyjne działanie mikrokosmków" - dzięki temu to zagnieżdzenie jest możliwe. W efekcie w błonie śluozwej macicy (czyli w doczesnej ciążowej) powstaje jamka która "kryje" cały zarodek. Tak wyglądaj w skrócie początek ciąży. Poronienie polega na "wydaleniu" zarodka a w wyłyżeczkowaniu jamy macicy uzyskano w Twoim przypadku resztki właśnie tych kosmków i doczesnej.

Ostatnia edycja:
:shocked2:

Czyli wszystko ok czy nie?
:shocked2::eek:

ja miałam resztki marwej ciązy...

wiesz, ja myslę, że jeśli nie pisza o jakiejs ropie, zaśniadzie czy innych niepokojących rzeczach to ja przynajmniej bym sie nie martwiła. mój lekarz powiedział mi, że "wyniki histo-pat mam dobre", tzn, że nie wykazałay żadnych patologii, i myslę, że tak samo jest u Ciebie.

ja miałam resztki marwej ciązy...

wiesz, ja myslę, że jeśli nie pisza o jakiejs ropie, zaśniadzie czy innych niepokojących rzeczach to ja przynajmniej bym sie nie martwiła. mój lekarz powiedział mi, że "wyniki histo-pat mam dobre", tzn, że nie wykazałay żadnych patologii, i myslę, że tak samo jest u Ciebie.

Mam taką nadzieję...
Teraz tylko czekać na wizytę albo na pierwszą @

reklama
Just ja tez ostatnoi tak mialam spoznial mi sie @ i to dlugo zrobilam test nic jedna kreska a @ nadal nie bylo po tygodniu drugi test i tez znow jedna kreska i pozniej pare dni po drugim dostalam @:-)to chyba podswiadomosc na mnie tak dzialala i organiz tak regowal bo juz myslalam ze bedzie dzidzia.Trzymam za ciebie kciuki;-):-)zeby sie tobie udalo.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry