Hej dziewuszki:-)
Jestem -zmarzłam, zmokłam i prawie zemdlałam w autobusie... i tak zakończyłam moje rozważania na temat powrotu do roboty

byłam oddać krew żeby na popołudnie na wizytę mieć wyniki, kupiłam kapuchę na gołąbki i jak zobaczyłam ten tłok w autobusie to zamarłam. Okna pozamykane, ogrzewanie włączone i już się biała robiłam ale na szczęście jakaś babka wysiadła. Ale takich wojaży do roboty i z roboty nie widzę -byłam cała zlana potem
Babcią nie zostanę bo mój kot jest kastratem -i jak mu ubyło jajek to przybyło mu czułości wiec może tak każdemu powinno się robić samcowi

A ja wczoraj miałam doła i zaczęłam ryczeć S w rękaw

chwila słabości -sorry. Że ja nie wiem jak to będzie itp itd że pieluchy, karmienia ble ble ble a On na to że przecież mnie nie zostawi samej w domu aż sobie nie poukładam wszystkiego i przecież nie będę gotowała i sprzątała taka obolała... kochany jest a ja taka niedobra dla Niego byłam:-(
Just no ja nie wierzę że są jeszcze tu laski które testów hurtem nie kupują

już rano byś miała drugi zrobiony

trzymam kciuki dalej -mi test wyszedł dopiero 35dc przy cyklach 29 dni -spoko. Póki nie ma @ wszystko jest możliwe -tak napisała dziewczyna na staraczkach i miała rację
Kobietka22 nie ma potrzeby mu mówić, po prostu zastanów się skąd w podświadomości takie cuda. Jeśli nie widzisz nic dziwnego -to nie szukaj

bez sensu wszystko zniszczyć podejrzeniami i obawami
Kinguś no ostatni tydzień spania przed Tobą

leż i nie ruszaj się jak nie musisz;-) koleżanka była na porodówce z babką która weszła na salę i powiedziała że dziś urodzi i całą noc po schodach latała aż faktycznie urodziła... 4 córkę. Ledwo wróciła z sali a już mówiła o następnym bo jej sie syn marzył
Koti81 co Wy oglądacie przed snem

mi sie śni albo usg na którym małe skacze albo lekarz który mówi że wszystko ok -ale w sumie o czym mam śnć jak o niczym innym nie myslę
Kasikz podaj adres to ja Cie rano obudzę -Ciebie i sąsiadów w promieniu kilometra -gwarantuję że wiecej leń Cię nie złapie i wszystkie badania porobisz w tydzień:-)
Kasiamaj wow rozwaliłaś czoło

no szacun wyglądasz pewnie jak rambo
Karola322 mam nadzieję ze u Ciebie dziś faktycznie ładniejsza pogoda bo u mnie lipa -pada, zimno i gdzie te 19 stopni co obiecywali
Kaśka mam nadzieję ze następnej @ już nie będzie, fajek więcej nie kupisz a ciśnienie skonsultuj z lekarzem. Mój S ma zabójcze wiec mam z Nim przerobione wszystko -skończyło się na kontroli dna oka i okulista oznajmił że jest zdrowy jak koń a to ciśnienie to taka Jego uroda
Asiu trzeba ich tak wystraszyć czasem bo oni mysla że takie ogiery z nich -ja tam zawsze mówiłam że prędzej ogry;-)
Karolcia81 mam nadzieję ze staranka odchaczone są codziennie?

bo nie ma co lipy odstawiać:-) chociaż te staranka były taaaaakie suuuuper

a teraz tylko wspomnienia zostały

hahaha S zaczął się buntować "czuję się jak dawca nasienia" a ja na to "no i dobrze się czujesz"

a dziewuszkę to Ty sobie chciej -to i tak nic nie da
Hania no w końcu!!!! wiem że może przerażać jak przybywa tu nowych dziewczynek ale przecież Ty za niedługo będziesz nam tu zdjęcia dzidzi wklejać

i o żadnych czarnych myślach nie ma mowy -no way

a to zawsze nadzieja kiedy się patrzy na suwaczek tak pięknie zbliżający sie do porodu
Ilonka26 chciałabym, chciała -jak Ty się też na ten styczeń uparłaś i o

tyle z chcenia -z samego chcenia fasolki nie ma trzeba ruszyć... ale nie głową
Agnieszka dobrze że na BB Ci głos nie potrzebny. Oj Ty zołzo -tak się doprawić przez głupi język

ambitniak jeden no

mam 10 kilo miodu -poesłałabym Ci ale patrząc na działanie poczty -dostałabyś go nie-wiem -kiedy
Motyl a niech robi awanturę -a co się będzie dawała kujkać jakiejś obcej babie

co to ma być! niech pokaże że nie da sobie w kaszę dmuchać

a jak Ty się czujesz?
GosiaLew witaj -no coś nowego na pewno. Ja czekam na newsy o biurku
Wiolka na kręgosłup basen -nic lepszego nie ma.
Natalineczka pamiętam. A co Ty robisz takiego? stadiony na euro projektujesz? wyluzuj i tak nie zdążymy;-)
Ania bardzo dobrze że objawy inne! gratuluję! idź do lekarza, zrób badanie na betę i progesteron -dla spokoju, i wszystko będzie już dobrze. Zapytaj lekarza o witaminy -bo może uważa że powinnaś brać, zapytaj o duphaston albo luteinę -i ciesz się zdrowa ciążą i pięknym bobaskiem -wszystko będzie dobrze

dla Twojego Aniołka (*)
uciekam póki co