• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witajcie w ten pogodny czwartek....
Dopadło mnie jakieś grypsko...a to nie pora na chorowanie bo staranka pełna parą...więc sie podleczam malinowym soczkiem , czosnkiem.....no i na noc polopirynką....mam nadzieje, że mój chorowity organizm chłopaków nie odstraszy....
Buziaki dla Was wszystkich....
Szkoda, że w okolicach Katowic nie ma takiej akcji, wogóle mało się mówi o tym temacie.Choć ostatnio chyba w faktach pokazywali te symboliczne pogrzeby dzieciaków nienarodzonych, które organizująą szpitale....ale w mojej okolicy nie słyszałam o czymś takim...

reklama
Witajcie, ja znow wpadam jak po ogien - nie mam sily na pisanie codziennie - czekam teraz na @ lub II kreski... jak zwykle nie jest to mile... ta niepewnosc.. niby jajo bylo i potem peklo ale co z tego?? czy fasolka jest czy nie...
pozdrowienia dla wszystkich...

Witam dziewczyny.

AgaAj bardzo bardzo sie cieszę że sie odezwałaś. Pozdrawiam

PatiB Twój post też było miło zobaczyć.

Natalineczka uda się mi napewno bo innej opcji nie ma. Ja sobie poczekam. Bo na takie szczęcie jak własne dziecko warto czekac choćby i lata. Nie będę się dołowała bo to nie warto. Trzeba żyć dalej i czekac na maleństwo.

Dziewczynki co do Dnia Dziecka Utraconego wszystkie informacje są na www.dlaczego.org.pl

Agatko kochanie jak sie czujesz dziś. Wyczytałam że miałas podróż autobusem z przygodami :-) Biedastwo Ty nasze.

Koti niech te przeziębienie od Ciebie już ucieka.

NIKKI skarbie odezwij się.

Jak tam dzisiaj samopoczucie?

Ja czekam juz na wieczór...mamy ciekawe plany z moim Z.....na razie jeszcze nie ucieka...tylko intrnsywnie kamasutre ćwiczymy......za jakieś 3-4 tygodnie zobaczymy czy przynosi efekty.....:-)

Witajcie kochane ja dzisiaj czuje się trochę lepiej ale rewelacji nie ma byłam na pobraniu krwi i jutro wyniki mam nadzieję że będzie oki. A ja dzisiaj znowu mam upławy mimo tego że wybrałam już prawie zastrzyki w poniedziałek wizyta i mam nadzieję że z naszym szkrabem wszystko jest dobrze bo sie boję jak diabli.
kochane przesyłam pozdrowienia od agatki bo ma problem z netem więc przesyłam wam dużo buziaczków:-):-):-)
aga
jak u ciebie czy mi się dobrze wydaje że ty wczoraj miałaś iść do ginka???? Albo mam omamy.
Buziaczki kochane

reklama
Cześć!
fajnie, że odzwywacie się dziewczynki, któych dawno tu nie było :-)

a u mnie dzisiaj do bani :eek: mąż mnie wkurza, w nocy ktoś samochód nam otarł :wściekła/y:
poza tym dalej nic nie wiadomo, wolałam tak jak wtedy odczekać ten tydzień na spóźniającą się @ i wtedy się testować i mieć konkretne wyniki, a nie tak jak teraz nakręcać się :eek: bo @ dalej nie ma, temperatura dobiła do 37, poranny test negatywny - ale już zaczynam sobie wkręcać, że cień drugiej kreski był, ale taki sam cień to był kreski poziomej, więc to pewnie wada fabryczna testu. A poza tym jak sobie popatrzyłam na te swoje temperatury to owulacja chyba była sporo później niż po 14 dniach i pewnie stąd to całe zamieszanie

As, gdzie jesteś??? Aż tyle zajęć Cię dopadło?

Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry