Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ruda skarbie tylko ja leże całe dnie w domu od prawie 3 miesięcy i nigdzie nie wychodzę więc nie mam za bardzo od kogo się zarazić. głowa mi dzisiaj pęka od samego rana i wymioty nie mogę być chora bojuż znowu zaczynam świrować co z dzidzia:-Obejrzałam ten materiał i się oczywiście poryczałam, w ogóle mam ostatnio złe dni... co bardzo źle odbija się na moim Misiu... A 10.10 mam ten swój koncert charytatywny i nawet nie będę pewnie miała czasu pomyśleć jaki to ważny dzień, ale może to i lepiej.
Pati, Haniu jak to miło znów zobaczyć Wasze posty
Karola teraz tyle wirusów wszędzie, sama widzisz, że co 2 na forum smarkata, to na pewno tylko lekki katar, pij herbatkę z miodem i cytryną, jedz czosnek i cebulkę i wszystko będzie dobrze.

ja nie mialam zadnych objawow przy czarku, oprocz braku @ oczywiscie, a przy drugiej ciazy czulam ze bedzie ich wiele wiecejPoroniłam w 9 tyg...po zabiegu lekarz powiedział..."nie ma na co czekać-zachodzić". Pierwszy cykl...i w dzień spodziewanej miesiączki nie ma @....kupuję test- jedna kreseczka. Minął tydzień. Kupuję znów test i sa piękne dwie różowe mocne kreski :-). Jak to możliwe? Objawy -zupełnie inne niż przy pierwszej ciąży. Właściwie ich brak, poza bólem pleców. Co zrobić by zatrzymać-utrzymać ciążę?

kochana, przy czarku mialam od razu 2 krech, a teraz dopiero 4 test wyszedl mi pozytywnieOj źle napisałam ;-). Lekarz zalecił starania po pierwszej miesiączce i takież uczyniłam, choć obawiałam się, że nic z tego nie będzie, bo po poronieniu leczyłam się ureoplazmę...odstawiłam antybiotyk po zakończonej kuracji i zaczęliśmy starania ...myślałam, że jestem już po owulacji (14 dzień) lub w trakcie no i...faktycznie się wstrzeliliśmy w 10 ;-). Pytałam jak to możliwe, bo pierwszy test jaki wykonałam był dwa dni po spodziewanej miesiączce i nicccc...wyszła jedna kreseczka. Po kolejnym tygodniu juz dwie...a podobno testy te są super czułe i można wykonac je już w dzień spodziewanej miesiączki. Objawów tez nie mam (poza oczywiściem brakiem miesiączki), więc wynik pierwszego testu uznałam za prawidłowy...Jakże była dziś wielką niespodzianką ta druga kreseczka. :-)

na mnie tez chyba podswiadomosc tak dzialala, okresu nie mialam chyba z samej checi dzidziJust ja tez ostatnoi tak mialam spoznial mi sie @ i to dlugo zrobilam test nic jedna kreska a @ nadal nie bylo po tygodniu drugi test i tez znow jedna kreska i pozniej pare dni po drugim dostalam @:-)to chyba podswiadomosc na mnie tak dzialala i organiz tak regowal bo juz myslalam ze bedzie dzidzia.Trzymam za ciebie kciuki;-):-)zeby sie tobie udalo.

a mi sie wydaje ze tu jest zawarta cala racjahttp://www.we-dwoje.pl/poronienia;zagrazajace;a;kwestia;badania;ginekologicznego,artykul,2264.html
przeczytajcie sobie....ja sama zaczęłam się zastanawiać, że może trochę racji w tym jest!

po wizycie u mojego boli mnie zawsze kregosluTo jak juz rozmawiamy na ten temat, to wiecie co...ja zawsze od mojego gina wracałam z bólem brzucha...tak mnie ugniatał, a jak zmieniłam lakarza...to okazało sie, że nawet nie poczułam kiedy mnie zbadał, był taki delikatny. Do tamtego juz raczej nie wrócę....przyznam sie, że mnie troszkę przerażała ta brutalnośc podczas badania...zwłaszcza, że wiedziałam, że tam w środku jest maleństwo a on tak mocno naciskał mój brzuch....nie chce teraz o tym mysleć, ale to jest zawsze jakaś nauczka na przyszłość...bo to chyba nie tyle o usg chodzi co właśnie o badanie palcami.

ja mialam wizyte 2 tyg po zabiegu i po wizycie juz sobie nie zalowalismyA teraz z zupełnie innej beczki...
Powiedzcie mi, jeśli wiecie...
Czy, skoro już przestałam krwawić po zabiegu,
to możemy się z mężem spokojnie przytulać?
Czy lepiej poczekać do wizyty?

a ja jestem z dolnego slaska, szkoda ze u nas takich akcji nie ma :-Postaram się być,
choć nie obiecuje...
A któraś się wybiera?
Może byśmy się tam spotkały???
BB real
:-):-):-)
tulam mocno ;-);-);-);-)dobry wieczór
.................................................
.....................................................
........................................................
...........................................................
no -to się rozpisałam......
smutno mi więc nie zasmucam![]()
wlasnie mialam sie o ciebie ptac kochaniutkaDziewczynki jestem. Pamiętam o Was. Dzieki za pamięć. Byłam u mamy wczoraj wróciłam.
Dziś byłam u lekarza. U mnie z pęcherzyka zrobiłą się prawdopodobnie torbiel krwotoczna lub wogóle nie pekł. To chyba tyle u mnie.
dziewczynki nie nadrobie zaległości. Wszystkie Was pozdrawiam

tulaski mocniutkie (*)(*)(*)zmykam do R kochane
mamy dziś dwie rocznice
9 ślubu i pół roku temu usłyszałam że serdeszko mojego dzidzia przestało bić taka się smutna zrobiłam
dobranoc dziewczynki
kochaniutka, widze ze tez nie masz zbyt dobrego humorkuWitajcie.....i ja o Was pamiętam kochane.....cały czas Wam kibicuje....i Tym które mnie nie znaja równiez.....dla Wszystkich Aniołków zapalam światełka
[*]
[*]
[*].....
Podczytuje Was ale wybaczcie ze sie nie udzielam....bo własciwie o czym ja mam pisac....ani to sie nie staram o dzidzie ani nic mądrego nie potrafie napisac....wszystko sie zmieniło odkąd moje Dzieci "uleciały" do nieba....ale cóz Wam bede gadac ...same wiecie .....jak jest.....
Czasem poprostu przychodzi czas ze trzeba sie usunac w cień aby nowe Aniołkowe Mamy miały tu chwile dla siebie aby sie posmucic,podnosic na duchu ....nikt nas tak nie rozumie jak My same....to wspaniałe miejsce gdzie zawsze znajdziemy ukojenie i pomoc....
She,13x13,Pati.b,Scarlet,Haniu,Motyl,Gosialew,Karolka,Magda,Ruda,Agata,
Ola,Mała,Cyniczna,Kaska,Carri,Doka,Kingus,Alicja,Alutka,Dilajla,Szafirek,
Niusia,Dlaczegotak,Enka,Słodziutka,Selenka,Beti,Aga Ir,Allaa,MamaGrzesia,
Also,PM,Anesto,Sylwia,Mordoklejka,Mirka,Iławianka,V-jolka,Kasik,Koti,
Czarna,Lenka,Kobietka,Kasiamaj,Just,Ania,Wiolka,Agniesia,Natalineczka,
Danula,Pixelka,Jezyk,Guska,Ilonka,Ewelina,Sonita,Emy...i wszystkie niewymienione Dziewczynki pozdrawiam.....![]()