• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
jak ci nie przejdzie jutro do wieczora to idz do lekarza bo czesto po poronieniach pojawiaja sie torbiele ale zwykle tabletki pomagaja im zniknąc :) wiec sie nie martw. zawsze mozesz zrobic test owulacyjny i bedziesz wiedziec czy to owulka czy nie.. dobra wracam do nauki tzn robienia notatek

jak ci nie przejdzie jutro do wieczora to idz do lekarza bo czesto po poronieniach pojawiaja sie torbiele ale zwykle tabletki pomagaja im zniknąc :) wiec sie nie martw. zawsze mozesz zrobic test owulacyjny i bedziesz wiedziec czy to owulka czy nie.. dobra wracam do nauki tzn robienia notatek

Jestem wrecz pewna, że to owulacja...
Więc sie nie martwie..
Ucz się ucz...
Mnie juz sie nie chce...
A zostało mi tylko napisanie i obronienie magisterki
:eek:

Cześć Dziewczyny.
Haniu ja Cię bardzo dobrze pamiętam. Jak zniknęłaś to "krzyczałam" tu na forum za Tobą, ale bez rezultatu :-( Cieszę się, że wszystko w porządku. I trzymam kciuki, by do grudnia i po grudniu wszystko było w najlepszym porządku :-)
Przepraszam, ale był taki czas,że nie miałam siły nawet czytać tego forum, a później wydawało mi się, że i tak nikt mnie nie pamięta:zawstydzona/y:

Hej dziewuszki:-)
Hania no w końcu!!!! wiem że może przerażać jak przybywa tu nowych dziewczynek ale przecież Ty za niedługo będziesz nam tu zdjęcia dzidzi wklejać:tak: i o żadnych czarnych myślach nie ma mowy -no way:wściekła/y: a to zawsze nadzieja kiedy się patrzy na suwaczek tak pięknie zbliżający sie do porodu:tak:
Nawet sobie myślałam, że powinnam coś napisać, żeby Dziewczyny widziały, że zawsze trzeba mieć nadzieję,jestem to "winna" dziewczynom z forum, ale najpierw sił brakowało, a później to już tak jak napisałam Asi.
Dzięki za pamięć i przepraszam, że Was zaniedbałam. Teraz się będę meldowała. Nie obiecuję, że codziennie, bo mam ciążę "leżącą" ale będę się odzywać.:tak:

widze ze dawne forumowiczki wracaja :) ciesze sie haniu że tu jestes :) bedziemy wszyscy czekac na fotki maluszków, jak narazie to chyba tylko ty kinga i agniszka sa tu juz w późnej ciąży, reszta to przezywa stresy wiec pewnie sie im przyda widok waszych brzuszków i brzdącow :) mi na pewno to da nadzieje :)

czekam aż wróci słodziutka i Carri i aga aj i agnieszka irlandia i pixela z brzdacem i pozostale dziewczyny których nicków nie pamietam :-(...

juz mi sie nie chce tych notatek robic :/

haniu jak długo juz leżysz? ja sie tego boje bo mam studia i nie chce z nich rezygnowac bo juz raz zrezygnowałam... ciagle sie nad tym zastanawiam czy starac sie od listopada czy jeszcze czekac az cała ta gonitwa minie... bo to nie jest normalne miec zajecia od 8-19 w kazdy weekend, ja przychodze wykończona i padam do wyra i spie w pn tak długo jak tylko moge... nie wiem jak by to wygladalo z ciaza... czy ja za duzo kombinuje??

reklama
widze ze dawne forumowiczki wracaja :) ciesze sie haniu że tu jestes :) bedziemy wszyscy czekac na fotki maluszków, jak narazie to chyba tylko ty kinga i agniszka sa tu juz w późnej ciąży, reszta to przezywa stresy wiec pewnie sie im przyda widok waszych brzuszków i brzdącow :) mi na pewno to da nadzieje :)

czekam aż wróci słodziutka i Carri i aga aj i agnieszka irlandia i pixela z brzdacem i pozostale dziewczyny których nicków nie pamietam :-(...

juz mi sie nie chce tych notatek robic :/
pati hania witajcie przepraszam że wam dzisiaj nie odpisze ale od rana cały dzień wymiotuje i nie mam naprawdę siły. ale witam serdecznie.
a jesli chodzi a agę z irlandii to z tego co ja pamiętam to ona się obraziła jak magda zrobiła wątek odskocznia wtedy aga ujęla się dumą i się na nas obraziła ale wydaje mi się że nie było powodu ale od tamtej pory jej nie ma a szkoda bo fajnie by było zobaczyć zdjęcia jej i dzidzi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry