Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
któraś już radziła.... kajdanki??
widocznie nie jest gotowy, ja powiedziałam że jak mnie cos zaboli to bede krzyczec tylko że mój wtedy był taki delikatny i jakby skrępowany... chyba lepiej dac chłopu odczekac wkońcu sam będzie prosił.

owulacja v_jolka :-) czyli wracasz do zdrówka![]()
jak ci nie przejdzie jutro do wieczora to idz do lekarza bo czesto po poronieniach pojawiaja sie torbiele ale zwykle tabletki pomagaja im zniknącwiec sie nie martw. zawsze mozesz zrobic test owulacyjny i bedziesz wiedziec czy to owulka czy nie.. dobra wracam do nauki tzn robienia notatek

Przepraszam, ale był taki czas,że nie miałam siły nawet czytać tego forum, a później wydawało mi się, że i tak nikt mnie nie pamiętaCześć Dziewczyny.
Haniu ja Cię bardzo dobrze pamiętam. Jak zniknęłaś to "krzyczałam" tu na forum za Tobą, ale bez rezultatu :-( Cieszę się, że wszystko w porządku. I trzymam kciuki, by do grudnia i po grudniu wszystko było w najlepszym porządku :-)

Nawet sobie myślałam, że powinnam coś napisać, żeby Dziewczyny widziały, że zawsze trzeba mieć nadzieję,jestem to "winna" dziewczynom z forum, ale najpierw sił brakowało, a później to już tak jak napisałam Asi.Hej dziewuszki:-)
Hania no w końcu!!!! wiem że może przerażać jak przybywa tu nowych dziewczynek ale przecież Ty za niedługo będziesz nam tu zdjęcia dzidzi wklejaći o żadnych czarnych myślach nie ma mowy -no way
a to zawsze nadzieja kiedy się patrzy na suwaczek tak pięknie zbliżający sie do porodu
![]()

pati hania witajcie przepraszam że wam dzisiaj nie odpisze ale od rana cały dzień wymiotuje i nie mam naprawdę siły. ale witam serdecznie.widze ze dawne forumowiczki wracajaciesze sie haniu że tu jestes
bedziemy wszyscy czekac na fotki maluszków, jak narazie to chyba tylko ty kinga i agniszka sa tu juz w późnej ciąży, reszta to przezywa stresy wiec pewnie sie im przyda widok waszych brzuszków i brzdącow
mi na pewno to da nadzieje
czekam aż wróci słodziutka i Carri i aga aj i agnieszka irlandia i pixela z brzdacem i pozostale dziewczyny których nicków nie pamietam :-(...
juz mi sie nie chce tych notatek robic :/